Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Garmin Instinct Crossover Black

Termékkatalógus
Garmin Instinct Crossover Black - Okosóra

Vélemények: Garmin Instinct Crossover Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin Instinct Crossover Black témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin Instinct Crossover Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin Instinct Crossover Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
143 190 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Stanislav, Petrovice u Sedlčanflag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: Garmin Instinct Crossover Black
Hitelesített vásárlás
Régebben volt egy márkás okosórám érintőképernyővel. Éjszaka folyamatosan világított, és mivel sok időt töltök egy igényes munkával, két éven belül a kijelző működésképtelenné vált, és az óra irányíthatatlanná vált. Amúgy is egyre többet és többet vettem, mígnem a sógoromnál rábukkantam egy gombos Garmin órára. Tudtam, hogy amikor a jelenlegi órám az "örök selejtkupacba" kerül, a Garmin lesz a nyilvánvaló választás. Csak a megfelelőt kell kiválasztani. Ami engem vonzott ebben a modellben, az a klasszikus mutatóval ellátott számlap volt, amely éjszaka halványan világít a fluoreszkáló bevonatnak köszönhetően. Nekem csak a monokróm kijelző tetszett, amely kíméli az akkumulátort és könnyen leolvasható. Az óra éppen elég nagy - nincs óra a csuklón, vagy éppen ellenkezőleg, egy apró kijelző, ahol minden zavaros és áttekinthetetlen. Nem éppen egy olcsó óra, de nem bántam meg, hogy ebben az árkategóriában vettem, mert tényleg egy szinttel arrébb van, mint amit korábban 5000 CZK körül vettem. Az egyetlen enyhe sajnálatom az, hogy nem rendelkeznek ilyen széles választékkal a számlapok között, talán ez idővel javulni fog, de ez semmi, amitől egy csillagot vennék le erről a nagyszerű óráról. 5 csillagot érdemel: -)
Úgy illeszkednek a kezemhez, mint a fenekem a fazékhoz: -)
Egyáltalán nem bánom a fekete-fehér kijelzőt, éppen ellenkezőleg, kíméli az akkumulátort, és nem zavarja azt.
a kijelző nem világít feleslegesen éjszaka, mint néhány korábbi órám.
Szeretem az órajeleket és a számlapot, amely éjszaka nem zavaró, és láthatja, hogy mennyi az idő.
vezérlés gombokkal
néhány tárcsa/téma
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ