Shop roku 30 dnů na vrácení

Garmin Instinct Crossover Black

Termékkatalógus
Garmin Instinct Crossover Black
5 3 értékelés
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 0,9" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 672 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
144 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PPinst2s9b1 Termékszám:  010-02730-03 Gyártó honlapja:
Garmin Instinct Crossover Black 144 490 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Akciós szettek

184 080 Ft
Szett megvásárlása

Garmin Instinct Crossover Black

Rendkívül ellenálló és elegáns hibrid okosóra

Az igazi kalandoroknak olyan órára van szükségük, amely hosszú élettartammal és rendkívüli tartóssággal büszkélkedhet. A Garmin Instinct Crossover okosóra számos funkciót kínál. Az akkumulátor élettartama GPS üzemmódban körülbelül 25 óra. Ezt a tartós órát úgy tervezték, hogy akár a 100 méteres mélységben is bírja, túlélje a magas hőmérsékletet és ellenálljon az ütődéseknek. Tokja szálerősítésű polimerből és rozsdamentesacélból készül. A készülék kijelzőjét kémiailag edzett üveg védi. A Bluetooth technológia gondoskodik a telefonnal való kapcsolatról. A párosítás után számíthatsz a készülékedről érkező értesítésekre. Az információkat egy kellően nagy, 0,9 hüvelykes, 176 × 176 pixeles felbontású kijelzőn láthatod. A Garmin Instinct Crossover okosóra kényelmes vezérlést kínál gombokkal.

A Garmin Instinct Crossover Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • Monokróm 0,9 hüvelykes kijelző (176 × 176 px), amelyet kémiailag edzett üveg borít
  • Vezérlés fizikai gombokkal
  • Okosóra üzemmód akár 28 napig
  • Nagy szilárdságú polimer keret
  • A Garmin Instinct Crossover okosóra lehetővé teszi a kényelmes érintésmentes fizetést a Garmin Pay segítségével
  • A telefonoddal párosított Garmin Connect alkalmazásban minden mérési eredményt áttekinthető grafikonokon láthatsz a Garmin Connect alkalmazásban
  • A mobiltelefonnal való párosítás a Bluetooth technológia segítségével történik
  • Beépített üzemmódok a sportolás közbeni aktivitás pontos méréséhez + bővíthető a Connect IQ platformmal
  • A Garmin Instinct Crossover óra 100 méterig vízálló
  • Az óra maga csupán 65 grammot nyom
  • Pontos helymeghatározás GPS, GLONASS és GALILEO segítségével
  • Balesetérzékelés (manuálisan küldhetsz helymeghatározási információkat, vagy az óra automatikusan küldheti a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során) - párosítás szükséges a telefonnal
  • Praktikus naptár, stopperóra és visszaszámláló funkció
  • Csuklós pulzusmérő, pulzoximéter
  • Kompatibilis iPhone®, Android™ rendszerekkel

Hosszú élettartamú és precíz, ez az Instinct Crossover óra

A Garmin Instinct Crossover készülékkel nem kell állandóan az akkumulátor élettartama miatt aggódnod. Okosóra üzemmódban akár 70 napos, GPS-felvételi módban pedig 31 órás üzemidőre számíthatsz. A Garmin óra teste robusztus és nagyon tartós, így a legkeményebb kihívásokkal is megbirkózik. Kialakításának köszönhetően ellenáll a magas hőmérsékletnek, az ütődéseknek és a víznek akár 10 ATM-ig. A Garmin Instinct Crossover órakijelzője fölött olyan lumineszcens analóg mutatók találhatók, amelyek kellően fényesek, könnyen olvashatók és megbízhatóak. A RevoDrive analóg időzítési technológiájával számíthatsz az időben történő érkezésre.

Pontos navigáció a csuklódon

A Garmin Instinct Crossover okosóra beépített GPS, GLONASS és GALILEO kompatibilis műholdvevővel rendelkezik. A műholdjel-vételi mód dinamikusan változik a tevékenység rögzítése közben. Ha gyakran merészkedsz terepre, értékelni fogod az ABC-érzékelőket (Alitmeter = magasságmérő, Barométer és Compass = iránytű), amelyek segítik a navigációt. Ezeket az érzékelőket automatikusan kalibrálhatod, vagy válaszd a kézi kalibrálást. Az útvonalnavigációval a Garmin Instinct Crossover okosóra képes navigálni egy tervezett vagy befejezett útvonal mentén.

A Garmin Instinct Crossover jeleskedik a sokoldalú sportfelhasználásban

Az óra több mint 25 sportprofillal van előre feltöltve, amelyek lehetővé teszik a különböző funkciók és üzemmódok beállítását a különböző sportokhoz. Vár rád futás, kerékpározás, úszás, síelés, súlyzós edzés, beltéri hegymászás, golf, jóga, szörfözés és még sok más.

  • Vo2 Max mérése - ez az érték az előre jelzett teljesítmény mutatója. Az óra képes a VO2 MAX mérésére. A VO2Max az előre jelzett teljesítmény mutatója. A VO2 Max érték meghatározása figyelembe veszi a meleg időjárás vagy a magasság okozta teljesítményingadozásokat is.
  • HIIT edzések - a Garmin óra rendelkezik sportprofillal, amely lehetővé teszi a HITT, AMRAP, EMOM, Tabata és egyéni edzések rögzítését. Állítsd be a kívánt sorozatszámot, az edzés- és pihenőintervallumokat és még sok mást.
  • Napi edzésajánlatok - a Garmin Instinct Crossover okosóra napi edzésajánlatokat ad az edzettségi szinted és aktuális edzésterhelésed alapján.
  • Regenerálódási asszisztens - bármely edzés után láthatod, hogy mennyi ideig kell pihenned, mielőtt újabb kemény edzésbe kezdhetsz. Ez a funkció figyelembe tudja venni az edzés intenzitását, a stresszszintet, a napi edzésszintet, valamint az alvás minőségét és hosszát.
  • Hegyi kerékpározás - szeretnéd tudni a hegyikerékpározás részleteit? A Garmin Instinct Crossover képes mérni a nehézséget (Grit) és az ereszkedést (Flow), beleértve az ugrások számát, hosszát és számos más statisztikát.
  • Eredmények előrejelzése - a Garmin Instinct Crossover óra képes megjósolni, hogy a korábbi eredményeid és edzettségi szinted alapján milyen tempót és időt érhetsz el a megtenni kívánt távolságon. Az ezen tendenciákra vonatkozó adatok végül megmutatják az edzés időbeli hatását.

A Garmin okosóra egészségügyi jellemzői

Az okosóra és a mobilalkalmazás számos fontos mutatót követ az aktivitással, az egészséggel és a pihenéssel kapcsolatban. Az alábbiakra számíthatsz:

  • Body Battery funkció - ez a funkció teljes áttekintést ad arról, hogy a tested hogyan birkózik meg a terheléssel, és meghatározza, hogy eleget alszol-e, túledzett vagy-e stb. A testenergia értékét 0-tól 100-ig terjedő skálán fejezik ki.
  • Szívritmusfigyelés - a Garmin óra egész nap méri a pulzusszámodat, és figyelmeztet, ha az túl alacsony vagy túl magas.
  • Pulzoximéter - megtudhatod, hogy a szervezet hogyan képes oxigént felvenni nappal és éjszaka.
  • Stresszszint - a funkció a pulzusszám-változékonyság értékelése alapján meghatározza a szervezet aktuális terhelését.
  • Intenzív aktivitási percek - kövesd nyomon, hány percnyi erőteljes tevékenységet végzel, és mikor, milyen tevékenység során szerezed meg ezeket.
  • Alváskövetés - a Garmin Instinct Crossover okosóra képes érzékelni a könnyű alvást, a mélyalvást, a mozgási időt és a REM-fázisokat.
  • Légzésszám - az óra egész nap, még alvás közben is rögzíti és méri a légzésszámot. Az alkalmazásban ezután különböző légzőgyakorlatok közül választhatsz, amelyek segítenek a megfelelő légzésben vagy a nagy stressz levezetésében.
  • Fitnesz kor - a biológiai életkor, a heti erőteljes aktivitás, a nyugalmi pulzusszám és a BMI alapján megbecsülhető, hogy a szervezet fiatalabb vagy idősebb-e a tényleges életkorodnál. Tippeket is kaphatsz arra vonatkozóan, hogyan csökkentheted életkorodat a fittségeddel.

A Garmin Instinct Crossover óra intelligens és hasznos funkciói

A Garmin Instinct Crossover okosóra NFC-vel van ellátva, amely lehetővé teszi a Garmin Pay érintésmentes fizetést (ha a bankod támogatja). Természetesen a bejövő e-mailekről vagy a párosított okostelefonra telepített alkalmazásokról érkező értesítések is elérhetők. A Garmin Instinct Crossover óra egy intelligens biztonsági és nyomkövető funkciót is kínál, ahol a párosítás után manuálisan megoszthatod aktuális tartózkodásihelyedet az ismerőseiddel, vagy a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során a készülék automatikusan elküldi a helyzetedet az előre beállított balesetészlelés segítségével. A Garmin Instinct Crossover karóra beépített zenelejátszóval rendelkezik. Természetesen használhatunk streaming alkalmazásokat is a kompatibilis szolgáltatásokból (csatlakoztatott telefonon keresztül).

Garmin Instinct Crossover QuickFit gyorsrögzítő pánttal

A QuickFit rögzítőelemekkel ellátott cserélhető szíjak lehetővé teszik, hogy a Garmin Instinct Crossover okosóra megjelenését a stílusodhoz igazítsd. Egyszerűen távolítsd el a szíjat a fül elcsúsztatásával, és helyezz be egy másikat. A szilikon, bőr- vagy fémpántok többféle színben kaphatók.

Connect IQ áruház

A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, ezáltal új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítségével a Garmin Instinct Crossover okosórát az igényeidhez igazíthatod. Stílusos számlapok, fitneszalkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok stb. állnak rendelkezésre.

A Garmin Instinct Crossover óra a mobilalkalmazásban tartja a személyes edzésnaplódat

Ha a Garmin Instinct Crossover készüléket Bluetooth-on keresztül párosítod a Garmin Connect mobilalkalmazással, a rögzített tevékenység automatikusan átkerül a személyes edzésnaplódba, így átfogó értékelést kapsz. Az egyes értékeket átlátható grafikonok formájában jelennek meg, beleértve az edzéshatást és az ajánlott regenerálódási időt. A Garmin Instinct Crossover okosóra alkalmazása és felhasználói felülete teljesen magyarnyelven van lokalizálva.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
672 óra (28 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete, Ezüst Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
65 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, ANT+, GPS Kész!
NFC fizetési típus
Garmin Pay Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon) Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13,5 cm Kész!
Csukló max. kerülete
23 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Garmin QuickFit Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
672 óra (28 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
25 óra (1,04 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Garmin órák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Garmin Instinct Crossover Black termékhez:

Garmin Instinct Crossover Blue Granite

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 0,9" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 672 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
144 490 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Instinct Crossover Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Instinct Crossover Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Instinct Crossover Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Crossover Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Crossover Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ