Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret)

Termékkatalógus
Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret) - Okoskarkötő

Vélemények: Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret) témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret) megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Praha 3flag
Értékelve: 2020. 04. 05., változat: Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret)
Hitelesített vásárlás
Ideális szűk / gyermek csuklópántokhoz. Tisztességes kialakítás. Nagyszerűen működik. Motivációs program. Citelny kijelző. Nagyszerű 5-6 napos élettartam
0 ×Jelentés
Daniela, Mochovflag
Értékelve: 2018. 10. 29., változat: Garmin vivoSmart4 fekete (S / M méret)
Hitelesített vásárlás
Gyönyörűen néznek ki, a rezgések izgatóak. (Ez volt a legfontosabb dolog számomra. )
Az alváskövető funkció meglepően jól működik. Most már tudom, hányszor keltem fel éjszaka, hogy megnézzem a babát, és hogy valójában mennyit aludtam (nem).
Nem tudom, hogy a gps nélküli karszalag hogyan csinálja, de elég pontosan számolja a medencék számát. Még akkor is, ha különböző gyakorlatokat végzel, például úszol csak a lábaddal, vagy csak az egyik karoddal, különböző stílusokban, minimális tempóban, minden számít.
Az elliptikus tréner edzésadatai megegyeztek az adott tréner (Ketler, mellkasi öv) számlálójának eredményeivel.
Bluetooth! Megbízhatatlan, folyamatosan kiesik, nem csatlakozik magától, szinte azonnal kiesik a hatótávolságból. Így a telefonról érkező értesítések csak akkor érkeznek, ha a telefon kéznél van. Egy kicsit fejvakarás, erre nem gondoltam, mielőtt megvettem.
Az időjárás megtekintéséhez a karpántnak kapcsolódnia kell a telefonhoz, és a telefonon is engedélyezve kell lennie a helymeghatározásnak. Mindig. Ráadásul még mindig nem szinkronizál különböző módokon, így ez a funkció meglehetősen bosszantó, mert folyamatosan csak hibaüzeneteket mutat.
Éjszaka az érzékelők villogása zavaró.
A lépcsőházi emeletszámláló funkció nem működik jól. Körülbelül a harmadukat számolja, ha egyáltalán.
Az úszóedzés nálam nem számít aktivitásnak! Szóval teljesen kimerülten érkezel haza, és az óra folyamatosan azt mondja, hogy menj el nyújtózkodni, tegyél néhány lépést, és így tovább. És azért is bosszantott, mert az óra fő célját - heti 150 perc aktivitást - körülbelül két perccel elszalasztottam. (nos, igen, az úszás pihentető, nem igaz?) Ez idő alatt semmilyen szívműködést nem regisztrált, így legközelebb megpróbálom még jobban megszorítani az órát a karomon.
A karkötő arra ösztönöz, hogy még este 10-kor is aktív legyen. Inkább el kellene aludnom tőle: D
A kezdőképernyőre megjelenítendő widgeteket nem lehet szabadon kiválasztani, csak 6 előbeállítás van, a legszebb, időjárással ellátott nem működik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ