Shop roku Effaclar

Vélemények: GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC

Termékkatalógus
GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC - Videókártya

Vélemények: GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: GIGABYTE GeForce RTX 4080 16GB AERO OC
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kategóriában jó. Ebben a kategóriában sokmindenre kell figyelni beépítéskor. 400Wot meghaladó fogyasztás, gagyi 12WHPWR kábeleken át se megy. Itt már a kábel enyhe kihúzódása is olvadáshoz vagy tűzhöz vezethet. A fellépő hőt a gépház hűtése is képes kell legyen kezelni. Nagy súly és méret jellemzi. Megfelelően kell rögzíteni, a PCI-E foglalat nem elég. Aki nem akar ilyesmire figyelni, ne ebben a kategóriában nézelődjön.
Fehér
Felfűti a kisszobát
Stabil a tartó szerkezet, jól rögzíthető
Stabilan fut rajta minden
A gyári tápkábellel jó, a Corsair kábelével 400W felett leállt, kábel hiba miatt.
A hírhedt repedős Gigabyte nyákkal lett szerelve ez is. Ennek a példánynak semmi baja, de a beszereléskor figyelni kell.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ