Vélemények: GIGABYTE Z690 UD AX

Termékkatalógus
GIGABYTE Z690 UD AX - Alaplap

Vélemények: GIGABYTE Z690 UD AX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE Z690 UD AX témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE Z690 UD AX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE Z690 UD AX megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Třebušínflag
Értékelve: 2022. 01. 30., változat: GIGABYTE Z690 UD AX
Hitelesített vásárlás
Az új laphoz új processzort is kaptam (I3 12100F, 12. generációs. ) és egy új DDR5 memória. Lelkesen kicsomagoltam mindent, és elkezdtem összeszerelni. Bár nem csináljuk olyan gyakran, mégis át akartam nézni a kézikönyvet vagy a prospektust( hol mi van ) és hogyan van elnevezve és ha van valami újdonság valahol, ami esetleg akkor nem jön ki jól. A lemezhez csak két papírt és egy füzetet mellékeltek, amely a cseh nyelv kivételével minden nyelven tartalmazta (van egy kis olyan érzésem, hogy kötelező a cseh nyelven való mellékelés). Nevadi Aj nem probléma, és ha google fordító segít. Felszereltem mindent, és bekapcsoltam, és lám, a számítógép egy ideig futott, majd kikapcsolta magát, majd újra bekapcsolta magát stb. anélkül, hogy legalább a BIOS bevezetője megjelenne. Miután némi időt töltöttem a neten, az első félelmem, hogy rossz alkatrészeket használtam, megdőlt. Ezenkívül a LED-ek a fórumon azt mutatták, hogy a CPU és a Ram fut, amit nem mutatott, az a BIOS. A kézikönyv a gyártó weboldalára és a Flash opcióra utal, de nem sokat mond róla. Hosszas keresgélés után, hogy mihez kezdjek a Google-lal, letöltöttem a frissítéseket, formáztam a pendrive-ot, feltöltöttem, és felülírtam a fájlokat. Ezután szét kell szerelnie az egész szerelvényt, frissítéseket kell telepítenie, és mindent újra össze kell szerelnie. Ezután minden gond nélkül működött. csak a kezdeti stressz, amit még egy kis információ is megoldhatna. . ELAVULT TÁBLÁD VAN. CSINÁLD ÍGY. időt takarítana meg, és nem veszítené el az új dolgok benyomását és örömét.
DDR5 támogatás
1 hűtőborda az M.2 NVMe számára
Kellemes BIOS környezet
Minden gyorsan működik
CZ kézikönyv nélkül
Ha az első modellek közül van, akkor frissítéseket kell kapnia, majd flashelni a BIOS-t.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ