Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: GIGABYTE Z790 UD

Termékkatalógus
GIGABYTE Z790 UD - Alaplap

Vélemények: GIGABYTE Z790 UD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE Z790 UD témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE Z790 UD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE Z790 UD megvásárlása után te is írsz értékelést.
83 190 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Michael, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 10. 03., változat: GIGABYTE Z790 UD
Hitelesített vásárlás
Elég szép és érthető BIOS
Ami a kicserélt táblát illeti. így minden úgy működik, ahogyan kell. Eddig nem vettem észre semmilyen problémát. (i5 13600kf, ddr5 ram, rtx 3070)
Hibás Ethernet port, amire csak a számítógépbe való teljes beszerelés után jöttem rá. A MAC-cím még a biosban is kimutathatatlan. Egy hibás darab - előfordulhat, ezt megértem, de ettől függetlenül elég frusztráló probléma.
A cpu körüli pajzsok elég magasak, AIO CPU-hűtő beszerelése esetén vigyázni kell, hogy a radiátor és a ventilátorok milyen szélesek. (Nekem egy középső torony van)
F A panel szinte láthatatlanul leírta
Az USB fejléc a lapon gyengén van rögzítve, segítened kell magadon, hogy ne húzd körbe a műanyag borítást, a leválasztáskor - egy lapos csavarhúzóval kell segítened magadon.
0 ×Jelentés
Miloš, Prahaflag
Értékelve: 2023. 02. 26., változat: GIGABYTE Z790 UD
Hitelesített vásárlás
azt teszi, amit tennie kell.
PS/2 porttal rendelkezik: )
helytelenül elhelyezett m.2 slotok a grafikus kártya alatt, ha passzív hűtést teszel az m.2 meghajtóra, búcsút mondhatsz néhány büdös tripla slotos grafikusnak, vagy búcsút mondhatsz a hűtésnek, vagy beruházhatsz egy extra vezérlőbe az m.2s számára.
az m.2 foglalat szintén alkalmatlan passzív hűtőborda telepítésére, ez nem fog illeszkedni, be kell érnie a gyártó hűtőbordájával.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ