Vélemények: Huawei Band 8 Sakura Pink

Termékkatalógus
Huawei Band 8 Sakura Pink - Okoskarkötő

Vélemények: Huawei Band 8 Sakura Pink

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei Band 8 Sakura Pink témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei Band 8 Sakura Pink termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei Band 8 Sakura Pink megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Százhalombattaflag
Értékelve: 2024. 05. 20., változat: Huawei Band 8 Sakura Pink
Hitelesített vásárlás
Mindent tud amit szerettem volna. Egy pillanat alatt a részemmé vált. Okos,aranyos,imádnivaló. Az alkalmazás egy pillanat alatt letölthető,jól működik samsung telefonnal is,könnyen összekapcsolódtak. Nagyon sok funkció,végtelen lehetőségek akár edzés akár életmód vagy egészséggel kapcsolatban.
Teljesen meg vagyok vele elégedve,ezért az árért tökéletes sőt még jobb is.
Nem találtam.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ