Vélemények: Lexar NS100 2TB

Termékkatalógus
Lexar NS100 2TB - SSD meghajtó

Vélemények: Lexar NS100 2TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lexar NS100 2TB témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lexar NS100 2TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lexar NS100 2TB megvásárlása után te is írsz értékelést.
57 290 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: Lexar NS100 2TB
Hitelesített vásárlás
Ár - olcsó
A Lexar nem szabványos S adatokat használ ezekhez a lemezekhez. Az állomás lehetővé teszi az S.M.A.R.T. információ figyeli a HDD/SSD állapotát. A. R.T. Támogatja az S.M.A.R.T. (Önfelügyeleti, elemzési és jelentéskészítési technológia) lemezállapot-figyelő rendszert. az SSD-k hátralévő élettartama
Sok eszköz nem tudja helyesen kiszámítani (megjeleníteni) a hátralévő élettartam értékét. A meghajtó valamivel több mint 1TB írása után 95%-os hátralévő élettartamot jelez. Ami elég furcsa matematika. A gyártó 1000TBW élettartamot ad meg (az Alza kissé eltérő adatot közöl).
A Lexar ügyfélszolgálata igyekszik elkerülni az ezzel kapcsolatos kérdéseket, és inkább csak általános válaszokat ad.
Ár - nagyon olcsó, de végül szinte használhatatlan.
0 ×Jelentés
Roman, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 01. 28., változat: Lexar NS100 2TB
Hitelesített vásárlás
Nem ismerem a Lexar márkát, nem találtam sok véleményt erről a meghajtóról, és megragadtam a lehetőséget, eddig elégedett vagyok, nagyon gyors, eddig nincs semmi panaszom, kivéve a palstás csomagolást. 3 óra adatmásolás után a hőmérséklet 27°-ról 33°-ra emelkedett, ami számomra nagyszerű.
A sebességtesztekben minden a leírtak szerint
Nagyon könnyű
műanyag kivitel
Nincs szerelési tartozék, nincs sata kábel, de nem venném ezt mínusznak, inkább csak információnak azok számára, akik esetleg fontolóra vennék.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ