0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Montech AIR 903 BASE Black

Termékkatalógus
Montech AIR 903 BASE Black - Számítógépház

Vélemények: Montech AIR 903 BASE Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Montech AIR 903 BASE Black témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Montech AIR 903 BASE Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Montech AIR 903 BASE Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
34 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Kladnoflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: Montech AIR 903 BASE Black
Hitelesített vásárlás
Az olcsó midi toronyházak kategóriájának királya. Világszerte nagyon pozitívan értékelt szekrény. Nagyon jó hűtőhatás, nincsenek kifejezetten problémás részek. Még a jó hírű gyártóknak sem kellene szégyenkezniük egy ilyen tok miatt.Kár, hogy a viszonylag jó minőségű és erős mellékelt ventilátorokat nem lehet 650 fordulat/perc alá szabályozni, ez az egyetlen negatívuma a toknak, amit reálisan tudok érzékelni. Én egy Arctic P14-et használok, és általában 400 fordulat/perc fordulatszámon fut, a régi esetemben három volt, ebben az esetben 5 ventilátort szereltem fel, és a tokhoz mellékelt kettőt használtam. Éjszaka, csendes szobában hallani lehet a szekrény légáramlását, és ez egy kicsit zavaró a koncentrációmban, ezért valószínűleg idővel lecserélem egy másik Arcticra, hogy igénytelen tevékenységeknél ne halljam a PC-t. Egy olyan felhasználó, aki nem egyenesen egy totál számítógépet céloz meg, tökéletesen megelégszik a ventilátorokkal, ha nem hagyja őket 100%-on futni A ház vékony fémlemezből készült, de a 16 százas árkategóriában nem lehet két-négyszeres áron várni a ház anyagát, ezt a pénzt valahol a gyártás során kell megspórolni. Valaki panaszkodott a ventilátorok problémás rögzítésére. Igen, az első ventilátort belülről kell becsavarni, és azt javaslom, hogy még azelőtt szerelje be, mielőtt más alkatrészeket helyezne be, amelyek már útban lehetnek. De ez a sokkal drágább esetekben is normális, például a BQ Pure Base 500DX esetében.
Az alaplapot lejjebb tolják, nagy helyet biztosítva felette, így a kábelek kifeszítése vagy a CPU tápegység csatlakoztatása a hűtőbordával a helyén nem jelent problémát.
Az elülső háló porszűrőként működik, és mágneses, így könnyen eltávolítható és tisztítható.
USB-C az előlapon, valamint 2x USB-A 3.1.
5-6 pozíció 3,5 és 2,5 meghajtók számára, de ez már nem releváns, a 3,5"-os meghajtók tartója a tokban szükség szerint áthelyezhető vagy teljesen eltávolítható.
Hosszú és vastag grafikus kártyák befogadására alkalmas
A grafikus kártya függőleges elhelyezéséhez opcionálisan adapter is vásárolható.
A mellékelt ventilátorok elég jó minőségűek, PWM szabályozásúak, kb. 650-1600 rpm, így elegendő teljesítményük van.
Az anyagok minősége megfelel az árnak
A gumitömlők nem sokat tartanak, a kábel szinte minden megnyújtása azt jelenti, hogy meglazulnak, és vissza kell helyezni őket.
A gumitömlők a tetején is lehetnek.
A mellékelt ventilátorok PWM vezérléssel nem korlátozhatók kb. 650 fordulat/perc alá.
A LED gombnak nincs funkciója. A Montech a Max verzióban a beépített RGB-vezérlő RGB üzemmódjainak váltására használja.
Az anyagok minősége megfelel az árnak
0 ×Jelentés
Michal, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 12. 08., változat: Montech AIR 903 BASE Black
Hitelesített vásárlás
Szuper béna
tápkábel rögzítő gyűrűk
tágas a megfelelő légáramláshoz
szilárd konstrukció
hasznos lenne, ha a számlatartók a jobb hátsó szélén lennének, így az ssd lemeztartók közé kell húzni, vagy akár eléjük.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ