Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Nokia Streaming Stick 800

Termékkatalógus
Nokia Streaming Stick 800 - Médialejátszó

Vélemények: Nokia Streaming Stick 800

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Nokia Streaming Stick 800 témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Nokia Streaming Stick 800 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Nokia Streaming Stick 800 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Telčflag
Értékelve: 2024. 03. 05., változat: Nokia Streaming Stick 800
Hitelesített vásárlás
Abszolút félelmetes dolog, ezt a botot a TV mögé dughatja, egy hosszabbító kábelen keresztül leejtheti. Az illesztőprogram bluetooth-on vagy wifin keresztül találja meg. Támogatja az 5G wifit. Alkalmazások minden előre telepített, parancsikonok a vezető. Intelligens eszközökhöz és fiókokhoz kapcsolható. Ajánlom mindenkinek, akinek nincs smart vagy google TV-je. HDMI szükséges.
A telepítés sebessége
Útmutató több nyelven
Egy gyors menü
Google Play
Vezeték nélküli távirányító
0 ×Jelentés
Martin, Lužeflag
Értékelve: 2023. 11. 22., változat: Nokia Streaming Stick 800
Hitelesített vásárlás
Egy évvel ezelőtt vettem, de sajnos 14 nappal ezelőtt meghalt. A TV bekapcsolása után rendszerhibát jelentett, és frissítésre és hasonlókra volt szükség. Mivel nem találtam róla dokumentumokat, újra megvettem - könnyű telepítés és a kis vezető még a gyerekeknek is megfelel.
egyszerű beállítás
dimenzió
Ára
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ