Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: ORICO Dual Bays M.2 NGFF SATA SSD Raid Enclosure

Termékkatalógus
ORICO Dual Bays M.2 NGFF SATA SSD Raid Enclosure - Külső merevlemez ház

Vélemények: ORICO Dual Bays M.2 NGFF SATA SSD Raid Enclosure

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO Dual Bays M.2 NGFF SATA SSD Raid Enclosure témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO Dual Bays M.2 NGFF SATA SSD Raid Enclosure termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO Dual Bays M.2 NGFF SATA SSD Raid Enclosure megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Usti nad Labemflag
Értékelve: 2023. 02. 19., változat: ORICO Dual Bays M.2 NGFF SATA SSD Raid Enclosure
Hitelesített vásárlás
Minden remekül működött egészen addig a pillanatig, amikor a sebesség 0-ra csökkent egy fájl másolása közben, és semmi sem történt. RAID 1-re állítottam a dobozt, arra az esetre, ha az egyik lemez megsérülne. Arra azonban nem számítottam, hogy a doboz az egyik lemezt teljesen tönkreteszi, a másikat pedig annyira megrongálja, hogy a Windows azt jelenti, hogy a lemez nincs inicializálva. Végül sikerült helyreállítanom az adatokat az inicializálási probléma ellenére, nevezetesen, hogy a lemez BitLockerrel volt titkosítva. Akárhogy is, egy régebbi biztonsági másolat mentette a felhőben. Hogy a hiba csak a doboz oldalán volt-e, azt csak találgatni lehet, de mivel mindkét lemez egyszerre sérült, azt hiszem, igen.
Fém burkolat
RAID
A Set gomb kiáll a lemez felszíne fölé.
A konfiguráció megváltoztatásakor a lemez mindig formázásra kerül, függetlenül attól, hogy a felhasználó akarta-e a
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ