Shop roku Effaclar

Vélemények: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), rózsa-arany

Termékkatalógus
ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), rózsa-arany - Külső merevlemez ház

Vélemények: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), rózsa-arany

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), rózsa-arany témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), rózsa-arany termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), rózsa-arany megvásárlása után te is írsz értékelést.
6 990 Ft 6 590 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Roman, Kladnoflag
Értékelve: 2023. 01. 26., változat: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst
Hitelesített vásárlás
Az SSD egyáltalán nem melegszik túl
Nagyon egyszerű összeszerelés
Nagyon gyors "flash drive"
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 01. 24., változat: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst
Hitelesített vásárlás
nem hívják fel egyértelműen a figyelmet a leírásnál, hogy csak B-Key/B&M-Key -t "fogad", lehet, hogy másnak egyértelmű az NGFF-ből, de nekem nem volt az, azaz szerencsésebb lenne ezt kiírni, vagy a gyártó oldalára egy linket elhelyezni (amit sajnos csak utólag találtam meg), az itt olvasható leírása "M.2 és M.2 SATA" alapján én azt hittem, hogy NVMe SSD-t is kezel, és ebből, mivel a legtöbb ma kapható belső SSD itt az oldalon is NVMe és M-Key, azt gondoltam, hogy nem lesz gond, vettem itt az alza-nál hozzá egy ADATA XPG-t, nyilván nem passzol bele... a hozzákapott nyomtatott leírása szerint "Compatible with M.2 NVMe or SATA", de az előbbi csak a B&M-Key-re vonatkozik, azaz M Key-re nem, sokat segítene, ha egyértelműek lennének a termékek leírásai, hogy elkerüljük az ilyesfajta bosszúságot, ha nem tudom cserélni, akkor kénytelen leszek venni bele egy B&M-Key-es SATA-t, már amíg azok kaphatóak, mert ugye NVMe B&M-Key-ből csak egy 240 GB-os Kingston van itt a termékek között,
thermal pad, fin mellékelve, (bár ez talán alapvető),
fém ház, szolid külső,
1 kábeles Type-C to Type-C/USB-A kábel, azaz nem lehet elhagyni a Type-C/USB-A csatlakozót (bár én jobban szeretem, ha az külön van)
csak B-Key/B&M-Key-t támogat (a mai, moderm NVMe M-Key SSD-khez NEM JÓ!)
ár ahhoz képest, hogy ez már egy elavult technológia (de erre csak a vásárlás után jöttem rá, mert a 40%-os akció "elvakított")
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ