AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó

Termékkatalógus
Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó - Medence porszívó

Vélemények: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 090 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Újezdflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás
finom és durva szennyeződések felszívására egyaránt alkalmas
könnyű munka
ha az akkumulátoros változat helyett (a konnektorhoz) elektromos változat is rendelkezésre állna, jobb lenne, elég magas az akkumulátor fogyasztása.
0 ×Jelentés
Helena, Příbram 9flag
Értékelve: 2023. 08. 27., változat: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jól porszívózik, könnyen tisztítható
0 ×Jelentés
Vásárló, Dubnoflag
Értékelve: 2023. 07. 27., változat: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás
Ideális pezsgőfürdőhöz. Könnyen használható.
0 ×Jelentés
Miroslav, Žeraviceflag
Értékelve: 2023. 07. 25., változat: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ezt a típust a könnyebb kezelhetőség miatt vettem, így nem kell birkóznom a szkimmerhez vezető tömlővel. A porszívónak három órát kellene bírnia, körülbelül negyed órát bír, és a motor máris őrlődik. Így minden egyes használathoz öt új D-típusú monocellát kell vásárolnia. Az iszapot alulról elég jól szívja, de a szívóerő elég gyenge, a szívónyílás szűk, így például a levelet csak vadonatúj elemekkel szívja. Az akkumulátor fedelének elfordításával kapcsol be, ami nagy engedékenység, mert ha ezt víz alatt teszi, víz kerül bele. Rudat is kell vennie. Gondoltam egy töltőre és újratölthető akkumulátorokra, de ez többe kerül, mint maga a porszívó. Összefoglalva, porszívó + rúd + töltő + újratölthető akkumulátor = kb. háromezer CZK. Ezért inkább egy hagyományos porszívót vásárolnék a szkimmerhez való tömlővel.
0 ×Jelentés
Lubomír, Praha 8 - Kobylisyflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás
Jól felszívja a medence rendetlenségét
0 ×Jelentés
Sylvie, Praha 1flag
Értékelve: 2023. 07. 15., változat: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás
Szuper segítő
Nagyon jól működik
Mindent villámgyorsan elvisz odalent.
Akkumulátoros tápegység
0 ×Jelentés
Žaneta, Javorníkflag
Értékelve: 2023. 07. 10., változat: Planet Pool AQUABROM Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ajánlom, először videó véleményeket kerestem erről a porszívóról, nem hittem teljesen, hogy fel tudja porszívózni a durvább szennyeződéseket vagy kavicsokat. Kár, hogy nincs adapteren és hálózatról tölthető, de nem baj, az akkumulátor több porszívózást bír ki, ha gyakran használod, mindenképpen ajánlom az újratölthető elemek vásárlását. Az utasításoknak megfelelően behelyeztem az elemeket, beöntöztem a porszívót és bekapcsoltam. Van egy pavilonunk a medence mellett, és a nagy esőzések alkalmával néha a tetőn lévő zsindelyekről kavicsok kerülnek a medencébe, ezeket nem lehetett a medenceporszívóval kiszívni, de ez a porszívó jól kezelte, ahogy az egyéb szennyeződéseket is. A szűréstől függetlenül porszívózik, egyszerűen csatlakoztassa a medence rúdjára, és kész. Van egy 3,6 m átmérőjű medencém, és 15-20 perc alatt könnyedén felszívtam az egész feneket. Az alján kerekek vannak, így jól kezelhető, csak ha finomabb szennyeződés van, lassabban akarja mozgatni az alján, hogy ne tekeredjen, de ez minden porszívónál így van. Könnyen kezelhető és tisztítható, a jövőben csak ilyen porszívót vennék, szűrésen keresztül történő porszívózás nélkül. Mindenképpen ajánlom.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ