Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW

Termékkatalógus
RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW - Fényfüzér

Vélemények: RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW megvásárlása után te is írsz értékelést.
15 990 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

David, Vyškov - Dědiceflag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW
Hitelesített vásárlás
Az első évben, amikor ezeket a lámpákat használtam (2022), minden rendben működött. Nem értem a logikáját egy olyan cégnek, amelyik egy nem működő alkalmazáshoz valamiféle frissítéssel állt elő, gyakorlatilag felugrik egy szükséges online bejelentkezést kérve az emberre! Komolyan azt mondják, hogy ahhoz, hogy felkapcsoljam a villanyt a házamban, online kell lennem, hogy tudassák velük, hogy be vagyok kapcsolva? Hát még ha olyan adatokat adsz meg, amiket nem tudsz, ami komikus, az a regisztrációs feliratkozási űrlap? Tehát bejelentkezem, vagy újra regisztrálok, mindkét esetben a megerősítő gomb olyan kicsi, hogy egy ujj kell hozzá, hogy megnyomja, és a megadott bejelentkezési adatok nem helyesek, tehát az alkalmazás nem kommunikál a cég szerverével, talán. Sajnos kiábrándító, az alkalmazás nélkül világít, de az alapban és azt is megállapítottam, hogy bizonyos idő után magától kikapcsol. Így sajnos, ahogy olvastam a Google vagy az Apple ugyanaz a probléma az iSparkle RGB app nem tud csatlakozni a fiókhoz, így az alkalmazás vezérlése nem lehetséges.
Szép színek
Alkalmazások (2022-től)
0 ×Jelentés
Jiří, Všenoryflag
Értékelve: 2022. 12. 04., változat: RETLUX RXL 361 intelligens fényfüzér 96LED RGBW
Hitelesített vásárlás
Ára
színek
vezérlés alkalmazáson keresztül
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ