Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Scheppach MS 173-51

Termékkatalógus
Scheppach MS 173-51 - Benzines fűnyíró

Vélemények: Scheppach MS 173-51

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Scheppach MS 173-51 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Scheppach MS 173-51 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Scheppach MS 173-51 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Hodonínflag
Értékelve: 2022. 09. 12., változat: Scheppach MS 173-51
Hitelesített vásárlás
A fűnyíró nagy, erős, jól vág, de az önindító néhány indítás után elromlott. Enyhén elindulok, lassan nyújtózok az első ellenállásig, majd erős húzással kinyitom a motort. Ennek ellenére körülbelül 20 indítás után az induló a műanyag mennyországba ajánlotta magát. Valóban rossz minőség, most áll a gép miatta, és panasszal foglalkozom. Azt már észrevettem, amikor az első indítás után eltört az indítókábelt a fogantyú keretéhez rögzítő kapocs, de ez vicc. Nem tudom más fűnyírónál hogy van ez, mert az önindítót még soha nem kellett másnál szétszednem.
Erőteljes, széles választékkal
Egyszerű telepítés
Vezessen elég gyorsan
Nem pattan el minden ütésnél a szennyeződésen
Meglepődtem, hogy a kaszához nincs olaj, viszont a kaszához van alap, mindenhol kapható
Az indító meg nagy káosz. A ventilátor alatti henger, ami fémlapátok segítségével pörgeti a motort, műanyag és tényleg nagyon rossz minőségű.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Prahaflag
Értékelve: 2022. 05. 16., változat: Scheppach MS 173-51
Hitelesített vásárlás
Abszolút luxus ennyi pénzért (üzemben vásárolva). Az interneten található vélemények szerint zajosnak kell lennie (nem hülyeség, halkabb, mint bármely más fűnyíró, ami valaha volt). A vélemények szerint rossz, hogy a menetsebességet nem lehet szabályozni (nekem abszolút optimálisan van beállítva). Egyszerűen egyszerű, és megteszi, amit tennie kell – pl. lenyírja a füvet. Persze ennek is megvannak a korlátai - nem bírja a magas, sűrű fű mulcsozását (vagyis ha a talajtakaró szegmens van behelyezve), ha eltávolítom a szeletet, akkor gond nélkül elbírja a baromi magas és sűrű füvet.
könnyű összeszerelés
kiváló ár-teljesítmény arány
könnyen indul egy húzással még akkor is, ha „forró”
könnyen kezelhető
optimálisan beállított hajtási sebesség
Egyszer leejtettem a rápattintható oldalsó műanyag fűkidobó fedelet
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ