Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: SENCOR SRV 9150WH

Termékkatalógus
SENCOR SRV 9150WH - Robotporszívó

Vélemények: SENCOR SRV 9150WH

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SRV 9150WH témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SRV 9150WH termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SRV 9150WH megvásárlása után te is írsz értékelést.
147 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db

Felhasználói vélemények

Jiřina, Praha 6 Lysolajeflag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: SENCOR SRV 9150WH
Hitelesített vásárlás
Mindenhová eljut, letöröl, nem olyan, mint egy felmosórongy, de elég, és nyugodtan megiszom a kávémat 😀.
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Laura, Nový Borflag
Értékelve: 2023. 11. 11., változat: SENCOR SRV 9150WH
Hitelesített vásárlás
Kénytelen voltam új robotot vásárolni, miután a régi meghalt, és a szervizben nem volt lehetőség a javításra, pedig nagyon akartam. Ez a robot szinte azonos paraméterekkel rendelkezik, beleértve a navigáció azonos típusát (ami később fontos lesz). Először is, a tervezőknek arra kellene gondolniuk, hogy a legtöbb embernél a robot valahol az asztal alatt van, csak hogy ne legyen szem előtt, tehát hova tegyük mi, akiknek nincs szerencsénk ehhez a géphez, a tisztítókefét? Eszébe jutott már valakinek, hogy a porvédő csészén magán a rögzítéshez esetleg van egy idom? Nem hiszem. Ezután ugyanaz a fajta navigáció, mint a kétéves Lenovo (T1s) - Sencor úgy bolyong, mint a szél a zsákban, teljesen logikátlanul haladva a szobában, feleslegesen háromszor keresztezve azt. A laza, nagyon alacsony szőnyegbe olyan erővel hajt bele, hogy felgördíti azt, és nem készített csíkokat hagy a szőnyegen. Tragédia. A puszta bizarrsága az, hogy azon az oldalon, ahol az átjáró a következő szobába van, kezdik el először takarítani, hogy aztán a másik oldalon befejezzék a szobát, és aztán az egész szobát végig kell haladniuk. WTF? Egy olyan SW-probléma, amelyet a fejlesztőknek kiemelten kellene kezelniük, és meg kellene oldaniuk a porszívózás hatékonyságát. Harmadszor, a darabomban valószínűleg hibás az akkumulátor, eddig kétszer használtam a vákuumot. Soha nem takarított egyszerre 20 négyzetméternél többet. A lakás 55m2-es, 30 perc porszívózás után, amikor az akkumulátor kapacitása 20%-ra csökken, visszatér a dokkolóba, hogy feltöltődjön. A régi, kétéves porszívó körülbelül 45 perc alatt kiporszívózta az egész lakást, és a porszívózás végére körülbelül 30%-os kapacitással rendelkezett. Figyelembe véve, hogy a technológia fejlődése sehol sem ugrott meg gyorsan ebben a két évben, ugyanolyan típusú navigáció stb., rosszabb valós funkciók és egy nagyjából 30%-kal magasabb ár, ez teljesen elégtelen. Kár, hogy a Lenovo csak egy átnevezett kínai volt. Többet vártam volna a Sencor-tól, amelynek hagyománya van az otthoni technológiák gyártásában.
egy perverz módon leegyszerűsített formában azt teszi, amit tennie kell - szopik.
megkönnyíti a porszívózást, DE.
működési idő
logikátlan mozgás a szobában
nincs kefetartó a közvetlenül a roboton történő tisztításhoz
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ