Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: SENCOR STM 3751GR-EUE3

Termékkatalógus
SENCOR STM 3751GR-EUE3 - Konyhai robotgép

Vélemények: SENCOR STM 3751GR-EUE3

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR STM 3751GR-EUE3 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR STM 3751GR-EUE3 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR STM 3751GR-EUE3 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Miluše, Ostrá Šnepovflag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: SENCOR STM 3751GR-EUE3
Hitelesített vásárlás
semelyik
másodszor nem működik
0 ×Jelentés
Vásárló, Újpestflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: SENCOR STM 3751GR-EUE3
Hitelesített vásárlás
nem turmixoljuk rendesen
nincs biztonsági zár rajta
nulla teljesítmény
gyenge
0 ×Jelentés
Ondřej, Prahaflag
Értékelve: 2021. 12. 09., változat: SENCOR STM 3751GR-EUE3
Hitelesített vásárlás
Nagy csalódás. Nem számítottam rá, hogy lövés lesz, de meglepett az ilyen rossz eredmény. Nem akartam megint egy multifunkciós robotot venni egy rakás kacattal, csak egy robotot, amivel azt fogom használni, hogy fókuszáltabb és jobb minőségű legyen. És sajnos csalódtam. Meglátom, mi tart ki, és legközelebb profi gépeket fogok választani. És tudom, mire kell figyelni.
Szép szín
A legnagyobb csalódás - a seprűk nem illeszkednek az aljához és az oldalához. Ami az elején a falakhoz és az aljához tapad, az már nem keveredik (pl. felvert vaj, cukoroldat. ). Ahhoz, hogy a seprű legalább az alját elérje, a seprűt tartó kart a kézzel meg kell nyomni.
Ha indításkor helyenként szeretne hozzávalókat hozzáadni, ez problémát jelent, mivel a habverőknek van egy védőburkolata, amely a tál nyílásának nagy részét elfoglalja.
Ha védőfedelet tesz a gépre, akkor a keverés közben semmit sem fog hozzáadni, mivel a nyílást a habverővédő eltakarja.
Vigyázz a hajlékony seprűvel. A gumipréselőt milliméteres gumicsőrökkel rögzítik. A 4. ütőnél a gumi elszakadt. Panaszkodni fogok, de arra számítok, hogy nem fogok mosolyogni. És a flexi seprű miatt vettem egy új robotot.
A billenőkar egy kicsit megemelkedik. Ha a habverőt a gépben hagyja, a tálnak eléggé meg kell dőlnie ahhoz, hogy kivegye.
Elég csúnya ropogást érzek a sebességváltásoknál (az első alkalommal, amikor feljebb kapcsoltam - elment). De most minden leállással. Megkérdezem a szervizt, hogy ez normális-e - nekem nem tűnik normálisnak.
A fordulatszám még maximális fordulatszámon is lassú. (A 10 éves multifunkciós robotomhoz képest. )
Teljesen félek a kenyértésztakampót használni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ