0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: Xiaomi Robot Vacuum E10 EU

Termékkatalógus
Xiaomi Robot Vacuum E10 EU - Robotporszívó

Vélemények: Xiaomi Robot Vacuum E10 EU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Robot Vacuum E10 EU témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Robot Vacuum E10 EU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Robot Vacuum E10 EU megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kemecseflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: Xiaomi Robot Vacuum E10 EU
Hitelesített vásárlás
Eddig jól bevált. Azt kaptuk amit vártunk. Teljesen jól működik.
Nincs hozzá magyarnyelvű leírás.
0 ×Jelentés
Vásárló, Zsámbékflag
Értékelve: 2023. 10. 30., változat: Xiaomi Robot Vacuum E10 EU
Hitelesített vásárlás
Csodás tiszta lakás . Imádon az " Angol " inast . Így neveztem
Csodálatosan takarít . Azt hittem az általam gondosan kitakarított lakásban nem talál semmi szöszt ,de tévedtem . Van 2 porszívóm is . Volt egy robotporszívóm is , de 4 hónap után elromlott . Sajnos olyan Cégtől vettem ,aki azt mondta 1 hónap után javítsa meg . Működött ,de féloldalasan ment . Mivel én Zsámbékon élek elvittem egy kontár Tökön élő szerelőhöz . Szétszedte azt mondta 50000 ft -ért csinálja meg . Én mindig mindent csak Önöktől veszek ,meg segítőkészek , kedvesek . Ha valami kérdezem van felveszik a kapcsolatot a gyártóval és a válasz nem csak ígéret . 2 -órán belül megkapom a kérdésemre a választ ,de legkésőbb 24 órán belül . Én mindig mindet csak az Alzától veszek .
Nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ