Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Zipro edzőkerékpár Holo

Termékkatalógus
Zipro edzőkerékpár Holo - Szobakerékpár

Vélemények: Zipro edzőkerékpár Holo

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zipro edzőkerékpár Holo témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zipro edzőkerékpár Holo termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zipro edzőkerékpár Holo megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Barbora, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 10. 09., változat: Zipro edzőkerékpár Holo
Hitelesített vásárlás
A biciklit nem ajánlom senkinek! Eddig 2 ilyen kereket próbáltam panasz miatt, és ez kudarc volt! Nemcsak a kerekek zajosak (szó szerint csikorognak), de mindkét esetben néhány menet után az egyik pedál minden lépésnél „dobolni” kezdett, mintha valaki megütné a lábát, ami nagyon kellemetlen. Még azt is merem egészségkárosítónak nevezni az egyik biciklit, amikor már 10 perc után is bűzlött, mint amikor ég valami, majd enyhe füst jön ki belőle (a pedálozó csak kicsit tud róla, de ha bejössz a szobába, ahova valaki megy, az felháborító bűz! )…
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ