30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vizes porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(74)
Porzsákos
(30)
Robot
(103)
Álló
(58)
Kézi (önálló)
(9)
Felület típusa
Minden padlótípus
(178)
Szőnyeg
(138)
Kemény padló
(128)
Puha felületek
(67)
Kárpit
(39)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(73)
Állatszőrhöz
(96)
Antibakteriális
(58)
Tisztítás típusa
Felszívás
(103)
Törlés
(153)
Nedves tisztítás
(138)
Száraz tisztítás
(117)
Tápellátás típusa
Akkus
(157)
Vezetékes
(53)
Mechanikus
(1)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(9)
Mikroszűrő
(18)
HEPA szűrő
(108)
Vízszűrő
(26)
Mosható szűrő
(66)
Teljesítmény
20 W
14000 W
-
Zajszint
59 dB
90 dB
-
Űrtartalom
0,18 l
45 l
-
Tömeg
1 kg
16 kg
-
Szín
Fehér
(78)
Fekete
(99)
Piros
(4)
Lila
(1)
Champagne
(2)
Kék
(24)
Rozsdamentes acél
(3)
Narancssárga
(1)
Ezüst
(14)
Szürke
(19)
Sötétszürke
(1)
Türkiz
(2)
Többszínű
(1)
Bordó
(1)
Zöld
(14)
Sárga
(15)
Szűrés

A vizes porszívó egyik legfontosabb sajátossága a szűrés módjában rejlik. A beszívott szennyeződés átmegy a vizes porszívó víztartályán, növelve a tisztítás hatékonyságát. A vízszűrős porszívó a háztartási porszívók egyik klasszikus típusa. Milyen előnyei és hátrányai vannak, és milyen célra alkalmas a vizes porszívó?

Tovább

Mik a vizes porszívó előnyei és hátrányai?

A vizes porszívó számos olyan előnyt kínál, amelyek miatt érdemes használni. Vannak azonban hátrányai is. Melyek is ezek?

  • Nincs szükség további porzsákok vásárlására.
  • A vizes porszívó szívóereje állandó.
  • Alkalmas gyermekes családok és allergiások számára is.
  • Nedves porszívózásra is használható.
  • Nem tömítik el a szívófejet a szennyeződések.
  • Éles tárgy porszívózásakor a tartály nem sérül meg.
  • A porszívózás után ki kell önteni a piszkos vizet.
  • A vizes porszívó tömege nagyobb, mint a porzsákos modelleknek.
  • Zajosabb, mint a porzsákos porszívók.

Melyik a legjobb vizes porszívó?

Különböző típusú vizes porszívók léteznek. A legelterjedtebb a többcélú porszívó, de találhatunk rúd- vagy robotporszívókat is. Mi a különbség köztük, és melyik lehet a legjobb vizes porszívó a te otthonodba?

Többcélú vízszűrős porszívó, az univerzális megoldás

A többcélú vízszűrős porszívó a legelterjedtebb típus. Ez lehet klasszikus porszívó vagy professzionális vizes takarítógép, amely alkalmas nagy területek mindennapi takarításához. Ezeket a vizes porszívó modelleket leginkább irodák tisztán tartásához használják. Ez a típus nedves és száraz porszívózást is kínál, így pénzt és időt takaríthatsz meg.

A vizes rúdporszívó kompakt segítőtárs minden otthonban

A vizes rúdporszívó kisebb helyiségekben is használható, mivel nagyon kompakt. Kisebb a teljesítménye, mint egy többcélú porszívónak, de háztartási használatra elegendő. A legtöbb rúdporszívó modell vezeték nélküli, tehát akkumulátorral működik. Így mindenhová elér anélkül, hogy aggódnod kellene a konnektor közelsége miatt.

Kisebb területek vagy az autó takarításához alkalmasabb a kézi vizes porszívó, amelyet könnyű mozgatni és tárolni. A konyhában is jól jöhet, például, ha kiborul az innivaló.

Vizes robotporszívó azoknak, akik szeretik a kényelmet

A vizes robotporszívó egy modern megoldás, amely minden munkát elvégez helyetted. Egyszerűen kapcsold be a porszívót, majd vezéreld azt a mobilalkalmazáson vagy a távirányítón keresztül. Ez a vizes porszívó nedves és száraz porszívózást is kínál, így nemcsak tárolóhelyet, hanem fáradságot, időt és pénzt is megtakaríthatsz.

Többcélú vizes porszívó
Többcélú vizes porszívó

Vizes rúdporszívó
Vizes rúdporszívó

Vizes robotporszívó
Vizes robotporszívó

Mire kell figyelni vizes porszívó kiválasztásakor?

Felkeltette az érdeklődésedet a vizes porszívó, de nem tudod pontosan, mi alapján válassz? A vizes porszívó kiválasztásakor nézd meg a szűrő típusát, a teljesítményt, a víztartály térfogatát vagy azt, hogy milyen tartozékok kaphatók hozzá.

Mekkora teljesítményű legyen egy vizes porszívó?

A vizes porszívó bemeneti teljesítménye a teljes energia-felhasználást, azaz a fogyasztást jelzi, és a szívóerő értéke ezen alapul. A klasszikus vizes porszívó nagyobb teljesítményű, mint a rúdporszívó, ez előbbi teljesítménye általában 1500 W körül van. A vizes rúdporszívó teljesítménye valamivel alacsonyabb, általában 500 W körüli, és ritkán haladja meg az 1000 W-ot.

i

A vizes porszívó szívóereje nem biztos, hogy olyan nagy, mivel a finomabb szennyeződéseket is felporszívózza. Szívóereje nem mérhető pontosan, de az összteljesítmény 20-35%-a között mozog. Ezzel kapcsolatban további tudnivalókat olvashatsz A porszívó teljesítménye vs. a porszívó szívóereje című cikkünkben.

A vizes porszívó és a szűrő típusa

A szűrő kiválasztása fontos. A kínálatban nemcsak olyan vizes porszívó található, amely csak a nedves tisztításhoz használt vízszűrőt tartalmazza, hanem más szűrőket is, amelyek a klasszikus porszívózáshoz alkalmasak.

  • A HEPA szűrő az egyik leghatékonyabb. Felfogja a legfinomabb porszemcséket, amelyek allergiát okozhatnak.
  • A mikroszűrő felfogja a finom mikroszemcséket és az allergéneket. Ezenkívül gondoskodik a megfelelő nyomásról porszívózás során.
  • A vízszűrő a szennyeződések akár 99%-át is eltávolítja. Porszívózás előtt fel kell tölteni a tartályt vízzel, majd használat után egyszerűen ki kell önteni.
  • A mosható szűrő alkalmas allergiások számára. Használat után ki lehet mosni, így nincs szükség új szűrő vásárlására.

Szereted mások véleményét kikérni? Nézd meg vásárlóink véleményét az általad kiszemelt vizes porszívó modellről.

Mekkora legyen a vizes porszívó szennyezett víz tartályának térfogata?

A porszívózandó terület méretétől függ, mekkora a szennyezett víztartály ideális térfogata. Egy legfeljebb 100 m²-es területhez körülbelül 3 literes térfogatú tartály szükséges, ami a legtöbb vizes porszívó esetében átlagosnak mondható. A 100 m²-nél nagyobb terület takarításához már 4-6 literes vizes porszívó szükséges.

i

A vizes porszívó zajszintje

A vizes porszívók a zajosabb porszívók közé tartoznak. Működésük hangereje 70-80 dB körül mozog, ami egy forgalmas utca zajának felel meg.

Milyen tartozékokkal rendelkezhet egy vizes porszívó?

A vizes porszívó különféle tartozékai általában a különböző típusú felületekhez használhatók.

  • Az univerzális szívófej a porzsák nélküli porszívókhoz tartozó alaptípus, amelyet leginkább szőnyegeken használnak.
  • A padló szívófej az egyik leggyakoribb padlótípus tisztítására alkalmas. A nagyobb tapadásnak köszönhetően alaposabban össze tudja gyűjteni a szennyeződéseket.
  • A parketta szívófej az érzékeny parkettával borított felületeken használható, amelyeket más tartozékok megkarcolnának.
  • A samponozó szívófej legfontosabb feladata, hogy felszívja még a ráragadt szennyeződéseket is. A szőnyegeket is könnyen tisztíthatod vele. A vizes takarítógép tartozékai között lehetnek keskeny és széles samponozó szívófejek is.

Nem szeretnél túl sok pénzt költeni a vizes porszívó vásárlásakor? Outlet oldalunk kínálatában használt, újszerű vagy felbontott, garanciális termékeket kínálunk kedvezményes áron.

Vizes porszívó szőnyeghez - hogyan működik?

A szőnyegekhez alkalmas vizes porszívó nedves porszívózással felszívja a ráragadt szennyeződéseket, amelyek így sokkal könnyebben fellazulnak, és nem kell mechanikusan eltávolítani őket. A nedves porszívózás a szőnyegek mellett parkettán vagy kárpiton is alkalmazható.

A vizes porszívók többfunkciósan is működnek. Ez azt jelenti, hogy nedves és száraz porszívózásra egyaránt alkalmasak, és némelyikük a szőnyegek samponozására is képes.

A porolófejjel rendelkező vizes porszívó megtisztítja a szőnyegeket és matracokat is

A porolófejjel ellátott vizes porszívó időt takarít meg és még a mélyebben megbúvó szennyeződések eltávolítását is lehetővé teszi. A rezgő kefés szívófej vagy porolófej a szőnyeg mélyéről is eltávolítja a port és a szennyeződéseket, miközben fellazítja azt, hogy porszívózás után úgy nézzen ki, mintha új lenne. Matracokhoz is használhatod, hogy megszabadulj az atkáktól és baktériumoktól.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
230 termék
Kärcher Puzzi 10/1 - Többfunkciós porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Kärcher Puzzi 10/1
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg, puha felületek és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, szőnyegtisztító, vízszűrő, szürke kivitel
311 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KARVV088
4,7 22×
Sencor SVC 3001 Wet & Dry
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mikroszűrő és mosható szűrő, 1400 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 30 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítmény szabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 49 × 37,4 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,9 kg, sárga kivitel
52 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: EAD1186
3,3
ETA Azurit 2267 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,4 l, gőznyomás: 0,8 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, kivehető víztartály, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
38 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAPC694
4,5
Dreame L10s Ultra
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, 75 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -8 %
289 990 Ft 314 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DRERV477
5,0
Dreame D10s Plus
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, EPA E12 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 570 l, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, 1 oldalkefe, LiDAR navigáció, működési idő 280 perc, zajszint 63 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, mérete 9,68 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,24 kg, töltőállomás a csomag része, szürke kivitel
Leárazás -9 %
209 990 Ft 229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV613
Rowenta RR9077WH X-PLORER S130 AI Animal & Allergy 4 az 1-ben, mesterséges intelligenciával - Robotporszívó Típusok
4,1 44×
Rowenta RR9077WH X-PLORER S130 AI Animal & Allergy 4 az 1-ben, mesterséges intelligenciával
Robotporszívó - mesterséges intelligenciával a személyre szabott tisztítás és alacsony akadályok észlelése érdekében, keskeny porszívó mindössze 8 cm-es magassággal, moppal, szennyeződések és állatszőr eltávolításához, akár 2700 Pa szívóteljesítmény, érzékelő lépcsőről való leesés és ütközések megelőzése céljából, navigációs módszer: lézerkamera, infravörös érzékelők, BLDC motor, vezérlés mobilalkalmazás révén, Animal Turbo kefe állatszőrhöz, oldalkefék száma: 2, Aqua Power rendszer az egyidejűleg történő felmosás és porszívózás érdekében, mop a mindennapos tisztításhoz, ellenálló foltokhoz és porhoz, víztartály űrtartalma: 0,15 l, padlófelülethez igazodó teljesítmény, automatikus korlátozott zónák beállítása, porgyűjtő tartály űrtartalma: 0,5 l, zajszint: 60 dB, üzemidő: 120 perc, töltési idő: 180 perc, Li-ion akkumulátor, 4 tisztítási mód, HEPA szűrő, kompatibilitás a hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, színe: fehér, 15 év garancia a javíthatóságra
174 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV612
4,2 19×
ETA Barello 4222 90000
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, teljesítmény szabályozás és fúvás, HEPA szűrő, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, szívócső hosszabbító, szűrőzsák a csomag része, vezetékes, zajszint 89 dB, sárga kivitel
28 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVV564
5,0
Metabo ASR 35 L ACP
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 35 l, poliészter szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, automata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, zajszint 69 dB, zöld kivitel
184 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: META0024
Rowenta RR9065WH X-PLORER S130 AI 4in1 Laser&Camera 8cm - Robotporszívó Típusok
4,1 44×
Rowenta RR9065WH X-PLORER S130 AI 4in1 Laser&Camera 8cm
Robotporszívó - mesterséges intelligenciával a személyre szabott takarítás és az alacsony akadályok felismerése érdekében, karcsú, mindössze 8 cm magas porszívó, moppal, szívóteljesítmény akár 2700 Pa, lépcsőról való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, navigációs módszer: laser kamera, infravörös érzékelők, BLDC motor, vezérlés mobilalkalmazáson keresztül, elektromos turbókefe, oldalkefék száma 2, Aqua Power rendszer az egyidejű felmosáshoz és porszívózáshoz, 2x mop normál takarításhoz, víztartály térfogata 0,15 l, a teljesítmény zónák szerinti beállítása, automatikus korlátozott zónák beállítása, portartály térfogata 0,5 l, zajszint 60 dB, üzemidő 120 perc, töltési idő 180 perc, lítium-ion akkumulátor, 4 takarítási mód, HEPA szűrő, kompatibilitás a hangalapú asszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, akadályok leküzdése 1,6 cm magasságig, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
181 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV759
4,2 80×
ETA Verto 10,8 V Li-ion 3442 90000 WET&DRY
Morzsaporszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítási mód nedves tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 15 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, 78 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 16 × 42 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, fali tartó a csomag része, lila kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARV489
4,5 71×
EVOLVEO RoboTrex H6
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas szőnyeg tisztítására, funkciói nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció és időzíthető takarítás, távirányító és akadály észlelése, vezérlés távirányítással, a készüléken, portartály térfogata 0,3 l, műanyag gyűjtőtartály, 2 oldalkefe, alap navigáció, BLDC motor, Ni-MH akkumulátor, működési idő 110 perc, töltési idő 3,5 óra, zajszint 62 dB, 20 W teljesítmény, mérete 7 × 30 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO100b
5,0
Dreame D9 MAX
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,57 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,57 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, DC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 8 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -28 %
99 990 Ft 138 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV086
4,4 33×
BOSCH GAS 15 PS Professional
Ipari porszívó - félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mikroszűrő, 1100 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 15 l űrtartalommal, kábel hossza 2,4 m, hatósugár 5,8 m, fúvás, gégecsővel, mérete 44 × 36 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6 kg, fekete és kék kivitel
74 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162a
4,3 39×
Bosch BWD420HYG
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, porzsákos, vizes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 3,5 l, HEPA szűrő és vízszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 9 m, hatósugár 12 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
109 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS256
4,4
TESLA AQ500 AquaStar
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas kemény padló, linóleum és úszó padló tisztítására, állatszőrhöz, nedves tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, töltési idő 4 óra, vízszűrő, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, mérete 112 × 28 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, víztartály és szűrő a csomag része, fehér kivitel
117 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESTV328
4,8 11×
Kärcher WD 6 P S V-30/6/22/T
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, pamut szűrő, 1300 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 30 l űrtartalommal, kábel hossza 6 m, fúvás, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 69,3 × 38,2 × 41,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,3 kg, szűrő a csomag része
90 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KASK012q2
5,0
Roidmi EVA
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, takarítandó helyiség meghatározása és időzíthető takarítás, távirányító és LED kijelző, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Home, Wi-Fi, 65 W teljesítmény, mérete 10,6 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROIrbv77
3,1
ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 35 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő és AirClean szűrő, zajszint 83 dB, műanyag gyűjtőtartály, töltöttségjelző, LED világítás és teljesítmény szabályozás, gégecsővel, mérete 110 × 26 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg, víztartály és uv lámpa a csomag része, fekete kivitel
116 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV618
4,7 16×
BOSCH BWD41700
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 3,5 l, automatikus kábel visszatekerés és megtelt tartály kijelzés, HEPA szűrő, vízszűrő, mosható szűrő és EPA szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 79 dB, kék kivitel
116 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOVS428
5,0
BOSCH GAS 35 L SFC+
Ipari porszívó - 1380 W, 74 l/perces légáramlás, 35 l-es portartály űrtartalom, 19,2 l-es víztartály űrtartalom, száraz és nedves porszívózás, félautomata szűrőtisztítás, tömeg 11,6 kg
206 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOFAC10e6
3,2
Rowenta RR8575WH X-PLORER S75s Animal and Allergy 4in1 Laser HEPA
Robotporszívó - elektronikus moppal, a szennyeződések és állatszőr összegyűjtéséhez, akár 2 700 Pa szívóteljesítmény, szenzor a lépcsőn való leesés ellen és szenzor ütközések ellen, lézeres navigáció + 3x TOF érzékelő, BLDC motor, 4 tisztítási üzemmód, vezérlés mobilalkalmazáson keresztül, beleértve a tiltott zónák beállítását, elektronikus mop porszívózáshoz és feltörléshez egyszerre, 4 víznyomás -fokozat, mopok száma a csomagban: 3, víztartály kapacitása: 0,3l, Animal Turbo kefe állatszőrhöz, oldalkefék száma: 1, teljesítménynövelés funkció szőnyegen, porgyűjtő tartály kapacitása: 0,4l, zajszint: 65 dB, üzemidő: 120 perc, töltési idő: 180 perc, Lithium-ion akkumulátor, HEPA szűrő, kompatibilitás hangalapú asszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, akadályok leküzdése 1,8 cm-es magasságig, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
169 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: ROWRV244
4,0
SENCOR SVC 5001YL
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, allergiásoknak és antibakteriális, tisztítás módja nedves tisztítás, porzsák nélküli és vizes, HEPA szűrő és mosható szűrő, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, zajszint 90 dB, fekete és sárga kivitel
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENCV649
SENCOR SRV 4550WH
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, mikroszűrő, HEPA szűrő és mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
72 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SNCrbv31
4,4
Bissell MultiClean Wet & Dry Drum 2026M
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, porzsák nélküli, zsák nélküli, vezetékes és vizes, gyűjtőtartály űrtartalma 23 l, kétlépcsős tisztító rendszer és puhított kerekek, mosható szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 9 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fekete és piros kivitel
69 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BISVY977

Vizes porszívók

Vizes porszívók

A Vizes porszívók kategóriában összesen 230 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vizes porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vizes porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vizes porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vizes porszívók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ