Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WHIRLPOOL W7 D93SB EE

Termékkatalógus
WHIRLPOOL W7 D93SB EE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 59 dB, becsült éves energiafogyasztás 259 kWh, 6. érzék, FreshCare+, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, mérete 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,5 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
249 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WHPR102 Termékszám:  869991633530 Gyártó honlapja:
WHIRLPOOL W7 D93SB EE 249 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

253 680 Ft
Szett megvásárlása

WHIRLPOOL W7 D93SB EE

Előfordul az otthonodban penészprobléma a magas páratartalom miatt a szennyes szárítása során? Erre az esetre a szabadonálló WHIRLPOOL szárítógépbe történő beruházás a leghelyesebb döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legkeresettebb típus a felhasználók körében. Az előnye, hogy nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult összeszerelésre. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A gazdaságos WHIRLPOOL W7 D93SB EE szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés. A jelenlegi csúcstechnológiák közül megtalálható benne a közkedvelt FreshCare+ és 6, érzék. A helytakarékos WHIRLPOOL szárítógép méretei 84,9 × 59,7 × 65,6 cm (ma×szé×mé). Tömege 50,5 kg.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE ...
Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE ...

A minőségi WHIRLPOOL W7 D93SB EE szárítógép lényeges paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép időt és fáradságot takarít meg számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • Tervezése szerint akár 9 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 59 dB
  • A késleltetett indítás funkcióval olcsóbb éjszakai áramellátást élvezhetsz
  • A kijelző tájékoztat Téged az aktuális folyamatról vagy beállításról
  • Gyors szárítóprogram a rövid idő alatt szárítandó ruhákhoz
  • Az elektronikus 6. érzék funkció előkészíti az optimális szárítási paramétereket
  • Csodásan friss és illatos mosás a FreshCare+ technológiának köszönhetően
  • Biztosan értékelni fogod az öntisztító kondenzátort

A modern WHIRLPOOL W7 D93SB EE szárítógép megkönnyíti a mindennapokat innovatív és praktikus funkcióival

A sokoldalú WHIRLPOOL szárítógépnek köszönhetően rövid idő alatt megszáradnak a ruhák, a kinti időjárástól függetlenül. A gyermekbiztonsági zár megakadályozza, hogy kisgyermekek kezeljék a készüléket. A szárítógép hangjelzéssel felszerelt. Ez a praktikus funkció arra szolgál, hogy figyelmeztessen Téged, ha a programnak vége. Az előlapon található beépített kijelző információt nyújt az aktuális folyamatról vagy beállításokról.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE ...
Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE ...

Energiatakarékos WHIRLPOOL W7 D93SB EE szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Az új technológiával a szárító kondenzátora a szárítás során önmagát tisztítja , így nem kell aggódnod a bonyolult karbantartás miatt és energiát takaríthatsz meg. A késleltetett indítás funkcióval a mosott ruhát egy későbbi időpontra időzítheted szárításra, ami így költséghatékonyabb az éjszakai áram fogyasztásával. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy olyan időpontokban kapcsoljon be, amikor alacsonyabbak az áramárak, pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlán. A nagy hatékonyságú WHIRLPOOL W7 D93SB EE szárítógép képes a szárítás során felszabaduló hőt a levegő felmelegítésére használni a hőszivattyúnak köszönhetően, ezáltal minimálisra csökkentve a keletkező hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiamegtakarítást.

Válassz programot ruhatípus szerint

A változatos programokat kínáló WHIRLPOOL szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem kell, hogy felülírja a terveidet, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Csak mosd ki és válaszd a gyors szárítási programot, hogy megbízhatóan, rövid idő alatt megszáradjon a ruhád.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE ...
Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE ...

Innovatív technológiájú WHIRLPOOL W7 D93SB EE szárítógép

Az élen járó WHIRLPOOL szárítógép tökéletes választás mindazok számára, akiknek gyorsan és hatékonyan kell szárítaniuk a ruhákat. A dob tényleges tartalma, a nedvességtartalom és a hőmérséklet alapján az elektronikus 6. érzék technológiával rendelkező szárítógép lehetővé teszi a legalkalmasabb beállítást, hogy a ruhák tökéletesen megszáradjanak. A FreshCare+ technológiának köszönhetően számíthatsz arra, hogy ruháid szárítás után mindig tökéletesen illatosak és gyönyörűen frissek lesznek. Az ezzel a technológiával történő szárítás után a textil puha és gyűrődésmentes marad, mivel a dob két irányban forog.

A kiváló WHIRLPOOL szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép időt takarít meg a nagy mennyiségű ruha szárításakor és nélkülözhetetlen háztartási segítőd lesz. Az energiatakarékos WHIRLPOOL W7 D93SB EE szárítógép A++ energiaosztályú. Becsült éves energiafelhasználása 2,12 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruha egyidejű szárítására képes. A készülék zajszintje 59 dB, ennél fogva nagyon stabilan és csendesen működik, biztosítva a kényelmedet a használat során. A szárítási hatékonyság az a tényező, amely megmutatja, hogy a ruhák milyen hatékonyan és gyorsan száradnak a szárítógépben. A figyelemre méltó teljesítményű WHIRLPOOL szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép WHIRLPOOL W7 D93SB EE Energia címke

Méretei:

84,9 × 59,7 × 65,6 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

50,5 kg

Kivitel:

Ezüst

Hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
2,12 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
259 kWh/év Kész!
Zajszint
59 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
59 dB Kész!
Energiafelhasználás
2,12 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
259 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
65,6 cm Kész!
Szélesség
59,7 cm Kész!
Magasság
84,9 cm Kész!
Tömeg
50,5 kg Kész!

Funkciók

Lefolyó csatlakozó készlet
Nem Kész!

Szárítógép színe

Szín
Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL W7 D93SB EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W7 D93SB EE Supreme Silence. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL W7 D93SB EE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ