WiFis termosztátok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Bemeneti feszültség
230 V
(41)
24 V
(3)
3 V
(22)
5 V
(2)
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(28)
Apple Siri
(2)
Samsung SmartThings
(2)
Lidl Home
(4)
IFTTT
(9)
Google Home
(2)
Smartlife
(13)
Szűrés

Akár kedveled az okosotthonokat, akár nem, a WiFi termosztát nem hiányozhat az otthonodból. Ezekkel az eszközökkel nem csupán kényelmesen vezérelheted a fűtést bárhonnan, de ami még fontosabb, pénzt is megtakaríthatsz velük. Olvass tovább, és tudj meg többet a WiFis termosztát modellekről.

Tovább

A WiFis termosztát működése

A wifis termosztát olyan okos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen, távolról, telefonon, táblagépen vagy akár számítógépen keresztül szabályozhasd lakásod vagy házad fűtését. Ezeknek az eszközöknek számos más előnyük is van – segítségükkel energiaköltségeket takaríthatsz meg, és napközben könnyedén beállíthatod a kívánt fűtési módot.

  • Állítsd be a kívánt üzemmódot.
  • Otthonod fűtésszabályozása gyerekjáték lesz.
  • Az alkalmazást a háztartás összes tagja használhatja.
  • A termosztát kézzel is működtethető, amikor nincs csatlakoztatva.
  • A wifis termosztát csökkenti a hőveszteséget, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást is.

WiFis termosztát - kazánhoz vagy padlófűtéshez szeretnéd?

A választás előtt gondold át, hogy kazánhoz vagy padlófűtéshez szeretnél wifi termosztátot vásárolni, és ennek megfelelően válassz helyiségérzékelővel vagy padlóérzékelővel ellátott eszközt. Mindkét esetben használhatsz kombinált érzékelővel ellátott WiFis termosztátokat is.

  • Gázkazánhoz akkor használhatók WiFis termosztát, ha a kazánon található ehhez bemenet.
  • Az elektromos kazánra ugyanez vonatkozik.
  • A padlófűtés WiFi termosztátjának padlóérzékelővel kell rendelkeznie. A kombinált érzékelőkhöz padlóérzékelő is tartozik, amely a padló túlmelegedése elleni biztonsági eszközként szolgál, a helyiségérzékelő pedig főérzékelőként működik.

Panelházakban a wifis termosztátok helyett érdemesebb termosztatikus radiátorszelepeket választani.

A WiFi termosztát beépítése egy átfogó okos otthoni rendszerbe

Mielőtt WiFi termosztátot vásárolsz, gondold át, hogy az eszköz egy átfogó okos otthoni rendszer része lesz-e. A nyitott rendszer lehetővé teszi, hogy összekapcsold a különböző gyártók termékeit, a zárt rendszerben azonban ez nem lehetséges, csupán egy márka termékeit használhatod.

A WiFis termosztátok csatlakoztathatósága

A wifis termosztátok vezeték nélküli kommunikációval működnek, amihez egy, az okos eszközödre telepített alkalmazás segítségével használhatsz. Győződj meg arról, hogy ez az alkalmazás kompatibilis-e az eszközöd operációs rendszerével (Android, iOS vagy Windows).

i

Egyes alkalmazások lehetővé teszik, hogy hangvezérléssel használhasd a wifi termosztátot. Ilyenek például a Google Assistant, az Amazon Alexa, a Siri stb.

Hol kaphat helyet a WiFis termosztát?

A wifis termosztátok megfelelő elhelyezése kulcsfontosságú, a rossz elhelyezés ugyanis nagy hatással lehet a működésükre. Ezért bizonyos irányelveket be kell tartani ahhoz, hogy a termosztát megfelelően működjön.

  • Helyezd a wifi termosztátot természetes légáramlású helyre (azaz ne ablak vagy légkondicionáló közelébe).
  • Ne legyenek a wifis termosztát közelében hősugárzók, és ne süssön rá a nap.
  • Az ideális elhelyezési magasság körülbelül 1,5 méterrel a talaj felett van.
  • Az intelligens wifis termosztát közelben kell lennie egy elektromos aljzatnak is.

Termosztatikus radiátorszelep
Termosztatikus radiátorszelep

vezeték nélküli WiFi termosztátok
Vezeték nélküli WiFi termosztátok

vezetékes WiFi termosztát
Vezetékes WiFi termosztátok

A vezeték nélküli wifis termosztát bárhol elhelyezhető. Ez az eszköz AA vagy AAA elemmel működik, illetve ezek újratölthető változataival. A wifi termosztát másik eleme, a vezetékes kapcsoló közvetlenül a kazánra kerül.

A WiFis termosztátok egyéb hasznos funkciói

A wifis termosztátok egyéb hasznos funkciókkal is rendelkeznek, amelyek kényelmesebbé teszik a használatukat, valamint csökkenthetik a fűtési költségeket. Különösen hasznos lehet számodra a hőmérséklet-érzékelő és a háttérvilágítással ellátott kijelző.

  • A helymeghatározás attól függően szabályozza a hőmérsékletet, hogy otthon tartózkodsz-e, hazafelé tartasz-e vagy éppen elmész otthonról.
  • A WiFi termosztát nyitott ablak érzékelése funkciója érzékeli a hőmérséklet csökkenését, és az energiatakarékosság érdekében kikapcsolja a fűtést.
  • Az ütemező segítségével órák, napok és hetek távlatában állíthatod be a wifis termosztát hőmérsékletét.
  • A wifis termosztát kijelzője lehet érintőképernyős, háttérvilágítású vagy speciális E-Ink típusú is.
  • Az időzítő segítségével beállíthatsz egy adott hőmérsékletet egy adott időtartamra.

i

Többet is megtudhatsz a témáról, ha elolvasod Hogyan fűtsünk okosan? című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
80 termék
4,4
Honeywell Lyric T6R Y6H910RW4022
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható, digitális, 5 V bemeneti feszültség, touch kijelző, ECO, szabadság, automatikus, kézi és éjszakai üzemmód, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa
101 190 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: QT080i2
4,6 10×
Tado Okos termosztátfej V3+ alapkészlet, internetes interfésszel
Termosztátfej - okos programozható, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, napi programozás, WiFi 2,4 GHz és rádióhullámok csatlakoztatás, működés központi egységgel, helymeghatározás, hőmérséklet-érzékelő és nyitott ablak észlelése, Android és iOS támogatás angol nyelven
63 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TADO010
4,0
iQtech SmartLife GALW-W, WiFi potenciális kapcsolású termosztát kazánhoz, fehér
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható heti lebontásban, kazánhoz, digitális, 230 V bemeneti feszültség, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Tuya
27 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: iQTECH19110
iQtech SmartLife GBLW-B, WiFi termosztát padlófűtéshez, fekete színű
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható heti lebontásban, padlófűtéshez, digitális, 230 V bemeneti feszültség, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Tuya, Google Assistant és Amazon Alexa
33 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: iQTECH19109
4,8
Sonoff THR316D TH Elite
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható, kazánhoz, radiátorra, padlófűtéshez, digitális, 230 V bemeneti feszültség, háttérvilágításos kijelző, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek IFTTT, Google Assistant és Amazon Alexa, hálózati töltés
6 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNFa047
LARX Wifi Smartlife 16 A, kijelző + gombok
Termosztát - szobai, csatlakozás WiFi 2,4 GHz segítségével, okos, programozható, padlófűtéshez, digitális, 230 V bemeneti feszültség, touch és háttérvilágításos kijelző, Android és iOS támogatás, kompatibilis rendszerek Tuya, hálózati töltés
29 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AGOts01
2,6
XtendLan XL-HLAVICE1
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, WiFi 2,4 GHz csatlakoztatás, működés önállóan és központi egységgel, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Xten23_07
2,6
XtendLan XL-HLAVICE1
Termosztátfej - okos, fűtés vezérlő és szabályozó, rendeltetése radiátor, elemes tápellátás, heti programozás, WiFi 2,4 GHz csatlakoztatás, működés önállóan és központi egységgel, M30 szeleppel kompatibilis, Android és iOS támogatás angol nyelven
6 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Xten23_07

WiFis termosztátok

A WiFis termosztátok kategóriában összesen 80 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó wiFis termosztátok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább wiFis termosztátok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb wiFis termosztátok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: wiFis termosztátok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ