Akvizice ApF HU Shop roku

Xiaomi Mi5 32 GB fehér

Termékkatalógus
Xiaomi Mi5 32 GB fehér
4,5 23 értékelés
Mobiltelefon - 15,5" IPS 1920x1080 kijelző, Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core 64bit processzor, 3GB RAM, 32 GB belső memória, 4Mpx előlapi + 16Mpx, hátlapi kamera, OIS, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, USB Type-C (USB-C), ujjlenyomat-olvasó, 2x Nano SIM, 3000mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 operációs rendszer
Kód:  XI111e Termékszám:  472543 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi5 32 GB fehér

A telefon tulajdonságai

144,55 mm

le
front

69,2 mm-es

le
side

7,25 mm

Telefon súlya: 129 g

Úhlopříčka displeje

5.15 "

kijelző átmérő

Typ operačního systému

Android 6.0 Marsmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × NanoSim

SIM-kártya típusa

Rozměry

69,2 x 144,55 x 7,25 mm

telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

belső memória

Typ kamerau

16 Mpx + 4 Mpx

kamera

Připojení

LTE (4G)

hálózattámogatás

SD karta

nincs

memóriakártya foglalat

Váha

129 g

súlyú

Az Mi5 márkajelzésű okostelefon a kínai Xiaomi gyártó legújabb zászlóshajója. Lenyűgöző, zseniális dizájnnal az üveg és fém váz legkisebb részletekig való kidolgozottságával, mely súlya hihetetlen, mindössze 129 gramm. A legigényesebb vásárlóközönséget vette a célkeresztjébe a maga egyedülálló felszereltségével. A teljesítményről a Snapdragon 820 processzora gondoskodik, mely Android 6.0 Marsmallow operációs rendszert futtat MIUI 7.0-ás felhasználói felülettel. Természetesen nem hiányozhat az ujjlenyomat-olvasó és az ínyenceket megörvendeztető QuickCharge 3.0 támogató gyorstöltés.

Főbb jellemzők

 
  • A teljesítményről napjaink egyik legerősebb processzora gondoskodik
  • Full HD kijelző, átmérője 5,15”
  • Android 6.0 operációs rendszer, MIUI 7.0 grafikus felhasználói felülettel
  • Ujjlenyomat-olvasó a telefon gyors feloldásához
  • Akkumulátor kapacitása 3 000 mAh, gyorstöltés támogatással
  • Két SIM-kártya támogatás

A kijelzőbe beleszeret

A nem hagyományos méretű 5,15”-os ISP kijelző Full HD felbontású és kiváló minőség-, teljesítményaránnyal rendelkezik. Tökéletesen magával ragad a játékok, vagy a filmek történetébe, melyet 16 millió valósághű színnel és éles részletekkel képes megjeleníteni. A Xiaomi Mi5-öt, 16 db ultrafényerejű energiatakarékos LED-es háttérvilágítással láttak el, mely 30 %-kal növeli a kijelző fényerejét az élénk, valósághű színek megtartása mellett. A kijelzőt körülvevő káva keskeny, így nem foglal el feleslegesen nagy teret és nem növeli a telefon méreteit.

Elsőosztályú fotók és videók

Hagyományosan a kijelző felett helyezték el az elülső oldali, 4 Mpx-es kamerát, mellyel tökéletes szelfiket készíthet. A fontosabb persze a hátoldali fényképező, mely a Sony 16 Mpx-es szenzorát használja, négytengelyű képstabilizátorral. Nem hiányzik az autófókusz, a panoráma mód, a HDR, érintéssel való élesítés, arc-, ill. mosolyfelismerő funkció, a LED vaku, mely nagy segítség gyengébb fényviszonyok között. A lencse képes 1080p-s felbontású videó rögzítésére.

Ujjlenyomat-olvasó és gyorstöltés

Az ujjlenyomat-olvasó egy nagyon hatékony biztonsági elem, mely úgyszintén megkönnyíti az ön dolgát. Biztonságban tartja az adatait, és a telefont a másodperc tört része alatt oldhatja fel összehasonlítva a számkód beadásával, illetve a kioldó minta megrajzolásával. Sok időt tölt a szabadban és nem volt elég ideje feltölteni telefonját? Akkor értékelni fogja a Qualcomm QuickCharge 3.0 támogatást, mellyel a teljesen lemerült 3000 mAh kapacitású akkumulátort 30 perc alatt tölti fel 83%-ra.

A dual SIM kényelme

Az igényes felhasználókat is lenyűgözi a második SIM-kártya foglalata. Használjon akár különböző adattarifákat, könnyebben használhatja okostelefonját külföldön, és pénzt takaríthat meg, vagy hatékonyan választhatja el a munkát a mulatságtól. Egyszóval a Xiaomi Mi5 egy kiemelkedően felszerelt mobil telefon, mely bátran összehasonlítható a világ bármelyik csúcstelefonjával. Viszont a vetélytársakkal szemben jóval alacsonyabb áron.  

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
4 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi5 32 GB fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi5 32GB White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi MI5 32GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MI5 32 GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MI5 32 GB Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ