AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple
4,9 428 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
179 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HXI284b3 Termékszám:  CIKK/01391 Gyártó honlapja:
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple 179 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple

Ez a modern Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók számára 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy rengeteg fotót készítsünk vagy korlátozások nélkül játszunk. A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 mértékű védelmi fokozattal látták el. Ez a fejlett Xiaomi okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple okostelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és ívelt élek
  • A kijelző 1800 Nits fényerőt nyújt
  • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G610 MC4

Ezen Xiaomi telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes perc, amit ezzel a csodás Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb és legnépszerűbb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Az ívelt élek lehetővé teszik a telefon egy kézben való stabil tartását, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék formájához. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Xiaomi okostelefon 1800 Nits fényerővel rendelkezik, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő Xiaomi okostelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a részletgazdag megjelenítés, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a lenyűgöző Xiaomi mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A videók készítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizálás funkciónak. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk készíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megbízható akkumulátor

Ezen Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Ezen Xiaomi mobiltelefon megbízható teljesítményt nyújt

A modern Xiaomi okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 8 GB rendszermemóriával van ellátva, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB belső memória biztosított, amely megegyezik a számítógépekkel, ezáltal nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek, akár 4K videókkal is dolgozhatunk.

Ez a modern Xiaomi okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraport gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiával rendelkezik.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. A készülék kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,4 × 74,2 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

204,5 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2712 × 1220 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2712 × 1220 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,65 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
120 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 7200 Ultra Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G610 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G termékhez:

179 990 Ft - 199 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
179 990 Ft
Szállításra kész 2 db
 

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
179 990 Ft
Szállításra kész 5 db
 

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Midnight Black

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Mystic Silver

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm, Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi telefonból előreláthatólag mikor lesz elérhető készülék ezekkel a paraméterekkel de az AuroraPurple színben? Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB

Kérdések és válaszok: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ