A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

YAMAHA YST-SW030

Termékkatalógus
YAMAHA YST-SW030
4,7 3 értékelés
Mélynyomó - QD Bass, Advanced YST, 75W, 20 cm hangszóró, 28-200Hz, mágnesesen árnyékolt, Line out csatlakozó, MDF szekrény, 10 kg, 290×360×322 mm
Kód:  YM621a6 Termékszám:  AYSTSW030BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA YST-SW030

Erőteljes basszus

Szeretnéd az otthoni hangszóró szetted erőteljes basszus alappal kiegészíteni? Akkor az YST-SW030 terméke, amely mindössze 20 centiméteres mélynyomó hangszóró átmérővel, neked való, hiszen erős hangsugárzót és intelligens technológiákat használ, amelyek gondoskodnak a dinamikus kimenetről. Emellett a készülék mágnesesen árnyékolt is, így nem zavarja a többi háztartási eszköz a működését.

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes 20 centiméter átmérőjű mélynyomó
  • Mágneses árnyékolás a többi háztartási eszközzel való interferencia minimalizálására
  • Advanced YST technológia a még nagyobb teljesítmény érdekben
  • QD-Bass technológia a padló és a meghajtó közötti interferencia minimalizálása érdekében.

 

Advanced YST

Az Advanced Yamaha Active Servo Technology (Advanced YST) egy egyedülálló rendszer, amelyben a hangszóró és az erősítő együtt dolgozik az impedancia kikapcsolásával, így a hangszóróegységnek tökéletesen lineáris mozgása van. Emellett ez a technológia lehetővé teszi a hangszóró hangerejének és teljesítményének növelését is.

QD-Bass technológia

A Quatre Dispersion Bass technológia négyzetes, piramis alakú fényvisszaverő lemezekkel ellátott lefelé égő meghajtókat használ, hogy hatékonyan sugározhasson négy vízszintes irányba. A fényvisszaverő lemezek megakadályozzák a padlófelület által okozott hatásokat, és csökkentik a padlóról és az egységről visszaverődő hanghullámok közötti rezonanciát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA YST-SW030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YST-SW030. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA YST-SW030. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YST-SW030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YST-SW030.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ