Shop roku AP+ plus nový vizuál

Zelmer ZFP9000, fekete

Termékkatalógus
Zelmer ZFP9000, fekete
Multifunkciós robotgép - teljesítményfelvétel: 2000 W, 6 automatikus üzemmód (impulzus, jégzúzás, turmix, tészta, aprítás / őrlés, keverés), manuális sebességállítás, impulzus funkció, tartozék műanyag edény: 3 l, tartozék üveg keverőedény: 1,5 l, 4 tárcsa finom szeleteléshez (hasábburgonya, szeletek, chips), rozsdamentes acél vágópenge, műanyag penge dagasztáshoz; habverő, további tartozékok: 3 az 1-ben nyomó, spatula, csúszásgátló lábak
Kód:  ZELFP467 Termékszám:  ZFP9000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer ZFP9000, fekete

A Zelmer ZFP9000 konyhai robotgéppel a főzés, sütés és ételkészítés gyerekjáték lesz. Keverhetsz, apríthatsz, darálhatsz, habot verhetsz, tésztát dagaszthatsz és keverhetsz vele. Ezenkívül szeletel, különböző vastagságú szeleteket vág, és hasábkrumplit is szeletel. Turmixok vagy jégkrémek készítéséhez is használhatod, a jeget is könnyedén összetöri. Egy 3 literes tálból és egy 1,75literes üvegkeverőből áll. A konyhai robotgép 6 automatikus üzemmódot, valamint Pulse üzemmódot kínál, amely felváltva csökkenti és növeli a sebességet. Minden üzemmódban  könnyen beállíthatod a sebességet a folyamatos csúszkával.

A Zelmer ZFP9000 konyhai robotgép legfontosabb jellemzői, fekete színben

  • A konyhai robotgép megkönnyíti a főzést, sütést és ételkészítést
  • Keverhetsz, apríthatsz, darálhatsz, habot verhetsz, tésztát dagaszthatsz és keverhetsz vele
  • Ezenkívül szeletel, különböző vastagságú szeleteket és sült krumplit is vág
  • Smoothie-k vagy jégkrémek készítésére is használható, könnyen összetöri a jeget
  • Egy 3 literes tálból és egy 1,75 literes üvegkeverőből áll
  • A Zelmer ZFP9000 konyhai robotgép 6 automatikus üzemmódot kínál
  • Lehetővé teszi a sebesség kényelmes beállítását
  • A csomag tartalmaz még acél tárcsákat, reszelőtárcsát, vágókorongokat, dupla habverőt, praktikus facsarót és egyebeket
  • Szín: ezüst-átlátszó-fekete

A Zelmer ZFP9000 konyhai robotgép számos tartozékot kínál

A Zelmer ZFP9000 konyhai robotgép kiváló minőségű acél tárcsákkal, reszelőtárcsával, valamint durva és finom vágótárcsákkal van felszerelve. A speciális tartozékkal gyorsan és egyszerűen elkészíthető a sült krumpli, és sütemények és piték készítéséhez is vannak kiegészítők. A tojásfehérjét vagy a tökéletesen habos tejszínt a dupla habverővel verheted fel,miközben a dagasztófelszerelés a tésztát gyúrja helyetted. A csomag tartalmaz egy praktikus spatulát is, amellyel könnyedén kiveheted a keveréket a tálból közvetlenül a formába. A 3 az 1-ben szeletelő pedig megkönnyíti a zöldségek szeletelését és reszelését. 3 részből áll, amelyek mindegyike különböző átmérőjű zöldségekhez igazodik. A Zelmer ZFP9000 egy igazánfelbecsülhetetlen értékű segítő minden konyhában.

Méretek:
45,6 × 39,5 × 27 cm

Tömeg:
5,96 kg


Paraméterek

Mélység
45,6 cm Kész!
Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
39,5 cm Kész!
Tömeg
5,96 kg Kész!
Funkciók
Habverés, Dagasztás Kész!

Méret & súly

Mélység
45,6 cm Kész!
Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
39,5 cm Kész!
Tömeg
5,96 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer ZFP9000, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer ZFP9000, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zelmer ZFP9000, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZFP9000, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZFP9000, schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ