TESLA RoboStar iQ400 (fehér)

Termékkatalógus
TESLA RoboStar iQ400 (fehér)
3,9 23 értékelés
Robotporszívó felmosóval - alkalmas szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg tisztítására, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és három fokozatú tisztítórendszer, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,34 l, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 70 dB, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESRV012 Termékszám:  8595689802233
TESLA RoboStar iQ400 (fehér) 86 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

TESLA RoboStar iQ400 (fehér)

TESLA RoboStar iQ400 (fehér) egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az ismert Tesla electronics Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg felületen tesz jó szolgálatot. Funkciók a padlótisztításhoz törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Amellett, hogy modern funkciókat kínál, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet majd. Önmaga feltöltésére is képes ez a remek okos robotporszívó. Az okos porszívót okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így akkor is vezérelheted a robotporszívót, ha nem vagy otthon. Nem maradt le róla a hasznos giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigációval a helyiség részletes feltérképezésre kerül, így a porszívó a legjobb útvonalon közlekedik majd a lehető leghatékonyabb porszívózás érdekében. A porszívózás végén a porszívó visszatér oda, ahonnan elindult.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...

A jól kihasználható TESLA RoboStar iQ400 (fehér) robotporszívó fontosabb előnyei

  • A neves Tesla electronics robot porszívó remek választás a következő felületre: szőnyeg, kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók, úszó padló és üveg
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Természetesen részét képezi a hasznos giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort raktak bele, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 6 óra alatt éri el a teljes feltöltést és a feltöltést követően 100 perc ideig működik
  • 0,34 l térfogattal rendelkezik a portartály
  • Használható csak bizonyos helyiségek felporszívózása
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval és mobil alkalmazással
  • A robotporszívó nem esik le a lépcsőn, és nem ütközik bele a bútorokba a rajta lévő speciális érzékelőnek köszönhetően
  • Mosható szűrő, habszűrő és hEPA H13 szűrő típusú szűrővel rendelkezik Kiváló minőségű
  • A bútorokat nem rongálja, mert van rajta egy lökhárító
  • Az innovatív háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik a futó tisztítási módtól függően
  • Elégedett leszel a szívás intenzitásának beállítási lehetőségével
  • Lehetőséget kínál a takarítás ütemezésére és a halasztott takarítás beállítására
  • 1 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • A tökéletes takarítás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Élvezd a kényelmet porszívózás közben - ezt kínálja a népszerű Tesla electronics készülék

Ez az okos robot porszívó egyrészt felporszívóz, másrészt fel mos, így gondoskodik a padló átfogó ápolásáról az egész lakásban, és másra is marad időd. A száraz tisztítás során speciális keféket használ a hatékony takarításhoz. A nedves tisztítás során a tisztítószeres oldatot a padlóra juttatja, hogy a szennyeződések fellazuljanak, majd visszaszívja azt az előkészített tartályba, hogy alaposan megtisztítsa a padlót. A nedves tisztítást csak csempén és linóleumon lehet alkalmazni. A feltörléshez nedves törlőkendőt és tisztítószert használ. Olyan padlókhoz is megfelelő, amelyek nem érintkezhetnek vízzel. Fából készült padlókra ideális választás.

Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...
Robotporszívó TESLA RoboStar iQ400 (fehér) ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A közismert Tesla electronics robot porszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátorral készült. Miután feltöltődik, a működési ideje 100 perc. Amennyiben az akkumulátor majdnem lemerül, a robotporszívó a szuper Tesla electronics gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Semmivel sem kell foglalkoznod, a porszívó teljesen önállóan gondoskodik a padló feltakarításáról. Töltöttségi állapotjelző mutatja, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. A teljes feltöltési idő: 6 óra. A porszívót könnyedén vezérelheted a mobilalkalmazáson keresztül, ahol kiválasztható a terület és a takarítási ütemterv is. Klasszikus módon, közvetlenül a készüléken található gombokkal, vagy a hozzá járó távirányítóval vezérelhető. Az alapos takarítás érdekében a robotporszívón az oldalsó, forgó kefék száma 2.

Az ismert Tesla electronics robot porszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

A közismert Tesla electronics robot porszívó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Az okos feltérképezés funkciónak hála a térképet tárolni lehet a memóriában, így ki lehet választani, hogy mely helyiséget szeretnéd kitakarítani.

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

A népszerű Tesla electronics robot porszívó egy megbízható készülék, amelyre bármikor számíthatsz. Annak érdekében, hogy a takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó alul biztonsági érzékelőkkel van felszerelve annak megakadályozására, hogy a készülék a bútoroknak ütközzön, vagy leessen a lépcsőről, illetve más magasabban fekvő helyről. Ezen túlmenően egyedileg ütemezheted a takarítást bármely napra vagy meghatározott órára, és halasztott kezdést is beállíthatsz. Magabiztosan kerül ki mindent, és a tartós kerekeknek köszönhetően a küszöbökön és a szegélyléceken is gond nélkül át tud haladni, akár 1 cm magasságig.

Megbízható robot porszívó a népszerű Tesla electronics gyártótól

A robot porszívó nem károsítja a bútorokat, ebben biztos lehetsz. Nem tesz tönkre semmit a rajta lévő ütközőnek köszönhetően. Az innovatív háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik az éppen futó tisztítási módtól függően. A szívóteljesítménye szabályozható, amit értékelni fogsz, a szennyezettség szintjének megfelelően.

Kiváló minőségű szűrőrendszerrel áll a rendelkezésedre

Mosható szűrő, Habszűrő és HEPA H13 szűrő típusú, kiváló minőségű szűrővel gyártották. A nagyobb szennyeződések és részecskék felfogása a habszűrő feladata. A mosható szűrő környezetbarát, mivel csökkenti a szűrőcsere gyakoriságát.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, oldal, por és forgó

További kiegészítők:

törlőruha, mágneses szalag és kefe és szűrőtisztító eszköz

Motor típusa:

BLDC

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Üveg Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
70 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve népszerű a fogyasztók körében. A TESLA termékek között ma már robotporszívók, multifunkciós edények, set-top boxok, médiaboxok és más termékek is megtalálhatók, amelyeket a minőség, a versenyképes ár és a cseh címkékkel és kezelőpanelekkel ellátott modern design jellemez. Támogasd a cseh TESLA márkát

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESLA RoboStar iQ400 (fehér)
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ