Babybio

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Babybio tápszer

Babybio: Tökéletes íz és minőség

A Babybio egy egyedülálló koncepció az anyatej helyettesítő tápszerek terén, amely a baba születésétől egészen 3 éves koráig alkalmas. A márka termékeinek előállításához kizárólag olyan kis biogazdaságokból származó biotejet használ, ahol a tehenek és kecskék szabadon kószálhatnak a legelőn. Emellett az állatokat biotakarmányokkal etetik, és megelőző jelleggel nem kezelik őket antibiotikumokkal, ami a tej ízében valóban érezhető. A Babybio termékek nem tartalmaznak felesleges vegyszereket vagy pálmaolajat - éppen ellenkezőleg, minőségi összetevőkkel vannak gazdagítva, hogy a baba minden szükséges tápanyagot megkapjon.

Babybio tehéntej

A Babybio tehéntej ízletes és könnyen emészthető

A Babybio tehéntejek kis francia gazdaságokból származnak. Finom, természetes tejízük van, és hozzájárulnak az egészséges emésztéshez és a jó alváshoz. Esszenciális zsírsavakat tartalmaznak, köztük omega 3 DHA-t és omega 6 ARA-t, valamint probiotikumokat Bifidus, prebiotikumokat FOS és GOS, 13 vitamint és 13 ásványi anyagot. Nem találsz benne pálmaolajat, GMO-t, hozzáadott cukrot vagy felesleges vegyszereket.

    A Babybio kecsketej ideális arányban biztosítja a tápanyagokat a babának

    A Babybio teljes kiőrlésű kecsketeje sok gyermek számára könnyebben emészthető, mint a tehéntej. Nemcsak az illatuk, hanem a természetes édes és enyhe ízük miatt is kedveltek. Emellett esszenciális zsírsavakat, köztük omega 3 DHA-t és omega 6 ARA-t, 13 vitamint és 13 ásványi anyagot is tartalmaznak. A Babybio tej mentes a GMO-tól, pálmaolajtól, hozzáadott cukortól és nemkívánatos vegyszerektől.

    Babybio kecsketej
      Babybio kásák

      A Babybio tejmentes zabkása tápláló és finom

      A Babybio gluténmentes, tejmentes zabkása vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag a bio rizs és quinoa kombinációjának köszönhetően. A vanília emellett finom ízt kölcsönöz a kásának, ami nagyon népszerű a gyerekek körében. A 6. hónap végétől adhatóak a babáknak, és könnyen keverhetőek az anyatejbe és a babatejbe, amit a kicsik már megszoktak. A Babybio zabkása elkészítéséhez igazán kis mennyiségre van szükség, így a csomag sokáig kitart.

        1 termék
        BABYBIO hidratáló BIO krém csecsemőknek 150 ml
        Gyerek testápoló - hidratáló és tápláló, természetes olaj keverék és napraforgóolaj tartalmú, normál, érzékeny (sensitive) és száraz bőrre
        6 290 Ft
        Pillanatnyilag nem elérhető
        Termékkód: BABY14492

        Babybio

        P-DC1-WEB10
        30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
        3 millió megrendelés évente
        a vásárlók 98% visszatérő
        Több infó
        Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
        06-1-701-1111
        Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
        Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
        Kérjük, add meg a telefonszámodat:
        Keress minket
        Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
        További információ Kevesebb információ