Archív - Négyzet alakú kerti asztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
9 termék
La Proromance Folding Table W62 + 2 db Folding Chair W43
Kerti bútor - kerti bútor szett, barna színű, székek száma: 2, terhelhetősége 150 kg, padok száma: 0, asztal formája: négyzet, mérete: 61 cm × 61 cm × 73 cm, anyaga: WPC műanyag / fa és fém
Megszűnt
Termékkód: BUNLPRGT16
La Proromance Folding Table W62
Kerti asztal - összecsukható, anyaga: acél és polietilén, négyzet alakú asztal, színe: barna, mérete: 61,5 × 61,5 × 73 cm (h × sz × m)
Megszűnt
Termékkód: LPRGT16
MEGAPLAST VIVA 72×72×72 cm, AL lábak, bordó
Kerti asztal -, négyzet alakú, bordó kivitel, mérete 72 × 72 × 72 cm (H × Sz × Ma)
Megszűnt
Termékkód: METnab060
Megszűnt
Termékkód: DEKnab008
Designlink RISTORANTE
Kerti asztal - anyaga: alumínium és rozsdamentes acél, négyzet alakú asztal, színe: antracitszürke és fekete, 72 cm átmérővel
Megszűnt
Termékkód: DEKnab007
PARKLIFE Összecsukható asztal 80x80 cm fehér/barna
Kerti asztal - Hossz 80 x Szélesség 80 x Magasság 75 cm. Tömege: 14,5 kg. FSC minősítésű akácfa (olajozott), horganyzott fém porszórt festékbevonattal. Enyhén szappanos vízzel tisztítsd, majd száraz ruhával töröld szárazra. Annak érdekében, hogy elkerüld a felület kiszáradását és berepedezését illetve a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánlatos a bútorok rendszeres olajozása. Télen tartsd hideg, hűvös, beltéri helyen. Takard le ponyvával, ha a szabadban tárolod. Eső vagy hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0035
LODGE natúr összecsukható mini asztal
Kerti asztal - H 38 x Szé 29,5 x M 51 cm. Tömeg 3kg. FSC tanúsított akácfa, olajozott. Tisztítás szappanos vízzel. Száraz ruhával töröld szárazra. Annak érdekében, hogy elkerüljük a felület száradását és repedését vagy a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánljuk a bútorok rendszeres olajozását. Hideg időben és télen beltéri tárolás javasolt. Ha szabadban tárolod, fedd le ponyvával. Eső / hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0055
PARKLIFE Összecsukható asztal 80x80 cm fekete/barna
Kerti asztal - Hossza 80 x Szélessége 80 x Magassága 75 cm. Tömege: 14,5 kg. FSC tanusított akácfa (olajozott), horganyzott fém porszórt festék bevonattal. Enyhén szappanos vízzel tisztítsd, majd száraz ruhával töröld szárazra. Annak érdekében, hogy elkerüljük a felület kiszáradását és berepedezését illetve a nedvesség behatolását a fába, évente egyszer vagy kétszer ajánlatos a bútorok rendszeres olajozása. Télen tartsd hideg, hűvös, beltéri helyen. Takard le ponyvával, ha szabadban tárolod. Eső vagy hó után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0028
SOMERSET Összecsukható asztal
Asztal - Sz 75 x Mé 75 x Ma 75 cm. Tömege 13 kg. FSC tanúsított akácfa, olajozott. Tisztítás enyhén szappanos vízzel. Szárítsd meg tiszta, száraz ruhával. A felület kiszáradásának és berepedezésének elkerülése érdekében, vagy a nedvesség behatolásának megakadályozásáért a fába, ajánljuk a bútorok rendszeres beolajozását - évente egyszer vagy kétszer. Télen tartsd odabent száraz és hűvös helyen. Ha szabadban tárolod, takard le vízálló ponyvával. Eső / havazás után töröld le a nedvességet a sík felületekről.
Megszűnt
Termékkód: BUTL0039
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ