Slevy s AP+ Slevy s AP+

Márkás női karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(263)
Uniszex
(41)
Szerkezet
Quartz
(285)
Automata
(1)
Napelemes
(13)
Szíj színe
Ezüst
(119)
Rózsaarany
(54)
Arany
(52)
Fekete
(21)
Kék
(11)
Szűrés

Képzeld el: a csuklódon egy márkás női karóra ragyog, amely nem csupán az időt mutatja, hanem a stílusodat is kiemeli. Ezek a karórák tökéletes eleganciával és lenyűgöző részletekkel rendelkeznek, amelyekkel minden pillanatban ragyogni fogsz. Fedezd fel most a márkás női karórák kínálta lehetőségeket, és engedd, hogy a stílus és minőség örökre a tiéd legyen. Olvass tovább.

Tovább

Mit képviselnek a márkás női karórák?

A márkás női karórák általában többet jelentenek, mint pusztán egy időmérő eszközt. Ezek a karórák gyakran egyfajta státuszt, minőséget és stílust képviselnek. Azok, akik egy női márkás karóra viselése mellett döntenek, általában értékelik a minőséget, az eleganciát és a precizitást. Gyakran hosszú távú befektetésként vásárolják őket, hiszen jó minőségük és időtlen designjuk miatt évekig vagy akár évtizedekig is hordhatók lesznek.

Különleges működés: A márkás női karóra különböző mechanizmusai

Készülj fel arra, hogy egy lélegzetelállító utazásra indulj a márkás női karórák világában, ahol minden egyes darab mögött különleges működés rejtőzik. A női márkás karórák világában az időmérés nem csupán funkciónak számít, hanem egyfajta mesterségnek és művészetnek. Nézzük megy együtt az egyes működési mechanizmusokat:

  • A quartz márkás női karórák a legelterjedtebbek és általában a legpontosabbak. A működésükhöz elemre vagy akkumulátorra van szükség, és a kristály rezgéseit használják az idő szabályozására.
  • Az automata márkás női karórák működéséhez egy kvarc kristály rezgéseit használják, amelyeket egy elektromos impulzus segítségével pontos időjelek formájában alakítanak át.
  • A napelemes márkás női karórák napelemek segítségével működnek, amelyek a napfényből nyernek energiát. Általában tartósak és környezetbarát termékek, mivel nem igényelnek elemcserét.

Márkás női karóra: a legmagasabb minőségű svájci óra

A svájci női karóra márkás változata híres a kiváló minőségéről és precizitásáról. Gyakran magasabb ár kategóriában helyezkedik el, de cserébe a legmagasabb minőséget és értéket kínálja. Rendszerint hosszú élettartammal és megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet, és gyakran a luxus és a stílus ikonja. Összességében elmondható, hogy a svájci női karóra márkás változata a legmagasabb minőséget és eleganciát képviseli az óragyártás terén.

Márkás női karórák – melyek a legnépszerűbbek?

Ami a konkrét márkákat illeti, a legnépszerűbb, megfizethető árú típusok a következők:

  • A Michael Kors márkás női órák a stílus és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviselik. Dizájnjaik divatosak és ízlésesek, gyakran kövekkel díszítettek. Népszerűek a divat szerelmesei körében.
  • A Guess márkás női karórák általában divatos és trendi kiegészítők, melyek stílust és egyediséget kölcsönöznek számodra. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és különleges részletekkel, mint például kristályokkal vagy díszített számlapokkal rendelkezhetnek.
  • A Casio női órák márkás változata stílusos és megbízható időmérők, melyek egyesítik a praktikumot a kifinomultsággal, hogy minden pillanatban tökéletes kiegészítők legyenek.
  • A Fossil maga az elegancia és időtlen stílus. Az ikonikus design és a prémium minőség az élet minden pillanatában elkísér majd téged.
  • A Daniel Klein márkás női karórák a modern minimalizmus és elegancia képviselői. Stílusos kiegészítők, melyek az egyediséget és divatot képviselik a mindennapokban.
  • A Bentime márkás női karórák stílusos megjelenést kínálnak megfizethető áron. Klasszikus design és megbízható minőség, mindez kedvező áron, hogy minden nő számára elérhető legyen az időtlen stílus.
  • A Tommy Hilfiger márkás női órák jellemzője a kifinomult design és precíz kivitelezés, melyeket az elegancia és a sportos elegancia ötvözése tesz teljessé.
  • A Q&Q női márkás órák jellemzője az egyszerűség és megbízhatóság. Praktikus kiegészítők, melyek modern designnal és precíz időmérési funkciókkal rendelkeznek, mindezt kedvező áron.


Michael Kors márkás női  karórák
Michael Kors márkás női karóra

fossil márkás női karóra
Fossil márkás női karóra

CLAUDE BERNARD svájci márkás női karóra
Claude Bernard svájci márkás női karóra

Tommy Hilfiger márkás női karóra
Tommy Hilfiger márkás női karóra

Az egyik legismertebb típus kétségtelenül a Rolex márkás női karóra. Ez a svájci márka az elegancia, a pontosság és a presztízs szinonimája. A Rolex női márkás karóra ikonikus a formatervezéséről, kiváló minőségű anyagairól és precíz óraműveiről ismert.

Mit szólnál egy okos márkás női karóra modellhez?

Az okos márkás női karóra egy izgalmas kombináció a hagyományos óra stílusával és az okos technológia előnyeivel. Ezek a modellek lehetővé teszik az időmérés mellett az okostelefonhoz való csatlakozást, üzenetek és értesítések fogadását, fitnesz követést és más hasznos funkciókat. Ideális választás mindazoknak, akik az eleganciát és stílust keresik, miközben kihasználnák az okosórák nyújtotta kényelmi funkciókat. Az okos márkás női karóra egyre népszerűbb a modern nők körében, akik szeretik követni az aktuális trendeket és technológiákat.

Márkás női karórák - melyek a legnépszerűbb okosórák?

Konkrét gyártók tekintetében a legnépszerűbb okos márkás karórák az alábbiak:

  • Az Apple Watch számos egészségügyi funkciót kínál, mint például pulzusszám-, fizikai aktivitás- és alvásfigyelést. Emellett képes az értesítések, hívások és szöveges üzenetek megjelenítésére közvetlenül az óra kijelzőjén.
  • A Samsung okosóra nemcsak egy stílusos kiegészítő, hanem hasznos eszköz is a mindennapi életben. Fitnesz követő funkcióval, egészségügyi monitorozással és intelligens értesítésekkel rendelkezik, hogy segítsen fenntartani az egészséges életmódot és követni az aktuális trendeket. Stílusa modern és elegáns, így tökéletesen illeszkedik a mindennapi vagy akár alkalmi viselethez is.
  • A Garmin márkás női karóra kifinomult technológiával rendelkezik, amely ideális társa a sport és kaland szerelmeseinek. Ez az óra lehetővé teszi a sportteljesítmény megfigyelését és a kültéri tevékenységek nyomon követését. A beépített GPS segítségével pontos helymeghatározást és útvonalak rögzítését biztosítja. A strapabíró kialakítás pedig garantálja, hogy bármilyen kalandban megbízható partnered legyen.


Apple márkás női karórák
Apple márkás női karóra

Samsung márkás női karórák
Samsung márkás női karóra

Garmin márkás női karórák
Garmin márkás női karóra

A számlap mérete és alakja: a márkás női karórák különbözőek

A márkás női karóra számlapjának mérete és alakja változatos lehet, és gyakran a divat és az egyedi stílus irányelveihez igazodik. Vannak, amelyeknél a kisebb és kerek számlapok dominálnak, míg másoknál nagyobb és négyzetes vagy téglalap alakúak vannak előnyben. Ezenkívül olyan különleges formák is előfordulhatnak, mint például ovális vagy határozott geometriai formák. A számlap mérete és alakja egyik fontos jellemzője a női márkás karóra stílusának és egyediségének, ami hozzájárul az egész megjelenéshez.

Milyen anyagból készül a márkás női karóra szíja?

A márkás női karóra szíjai különböző anyagokból készülhetnek, attól függően, hogy milyen stílust és funkcionalitást keresel. A rozsdamentes acél szíjak elegánsak és ellenállók, a bőrszíjak klasszikusak és kényelmesek, míg a szövet szíjak sportosabb megjelenést kölcsönöznek. A gumi szíjak ideálisak sportoláshoz, míg az arany vagy aranyozott szíjak luxusmegjelenést biztosítanak. Ezek az anyagok lehetővé teszik, hogy a márkás női karórák minden stílusnak és célnak megfeleljenek.

i

Olcsóbb női márkás karórák érdekelnek? Az olcsó márkás női karórák oldalon nagyszerű darabokat találsz az eredeti ár töredékéért.

Női órák márkás változatban – a lényeg, hogy tetszetős legyen számodra

Kutatsz az ideális márkás női karóra után? Akkor a női órák márkás változata a legjobb választások közé tartoznak. Legyen szó elegánsan csillogó Swarovski kristályokkal díszített karóráról vagy egy sportosan divatos modellről, a márkás órák széles választéka garantálja, hogy megtaláld az egyéniségedhez és stílusodhoz leginkább illőt. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalmakról, a megfelelő márkás női karóra mindig kiegészíti az összképet és kiemeli az egyéniségedet. Hajrá, találd meg azt az órát, ami igazán tetszik neked!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-7AER Szállításra kész 4 db
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 200 m (20 atm) , szíj anyaga műanyag
37 690 Ft

2.
CASIO A168WG-9EF Szállításra kész > 5 db
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
24 690 Ft

3.
Casio LA 670WEM-7 Szállításra kész 2 db
Női karóra - óraszerkezet: quartz, óralap átmérője: 24,6 mm, vízállóság: vízálló
20 890 Ft

Még több
304 termék
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-7AER - Karóra Típusok
5,0
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-7AER
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 200 m (20 atm) , szíj anyaga műanyag
37 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18792
4,7 44×
CASIO A158WEA-1EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
16 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2196
5,0
Casio LA 670WEM-7
Női karóra - óraszerkezet: quartz, óralap átmérője: 24,6 mm, vízállóság: vízálló
20 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13942
4,7 18×
CASIO A168WG-9EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2197
4,8 11×
CASIO Vintage A168WEM-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Szuper ár
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13948
4,6 15×
CASIO A-168A-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
16 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO5136
CASIO VINTAGE A700WEM-7AEF - Női karóra Típusok
5,0
CASIO VINTAGE A700WEM-7AEF
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 37 mm, vízállóság: vízálló
Szuper ár
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16282
5,0
CASIO W-201-1BVEG
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: műanyag, óralap átmérője: 36 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
Szuper ár
13 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22385
CASIO VINTAGE A700WEMG-9AEF - Női karóra Típusok
5,0
CASIO VINTAGE A700WEMG-9AEF
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 37 mm, vízállóság: vízálló
Szuper ár
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16283
5,0
CASIO LTP-1263PG-7BEG
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 27 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
Szuper ár
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22383
ROSEFIELD The Ace Silver Sunray Silver - Női karóra Típusok
4,3
ROSEFIELD The Ace Silver Sunray Silver
Női karóra - óraszerkezet: quartz, vízállóság: 30 m (3 atm)
100 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: KHO14968
4,6 18×
CASIO A 164A-1
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
15 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO7641
4,6
CASIO VINTAGE A168WEGG-1BEF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
23 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16294
5,0
CASIO VINTAGE A700WE-1AEF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
18 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16280
5,0
MICHAEL KORS DARCI MK3191
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 50 m (5 atm) , szíj anyaga acél
80 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KHO13691
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK3179 - Női karóra Típusok
5,0
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK3179
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 42 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
81 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KHO13668
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-4A2ER - Karóra Típusok
5,0
CASIO G-SHOCK GMA-S2100-4A2ER
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság 200 m (20 atm) , szíj anyaga műanyag
41 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO18790
Rosefield The Mercer White Gold - Női karóra
Típusok
4,8 11×
Rosefield The Mercer White Gold
Női karóra - óraszerkezet: quartz, óralap átmérője: 38 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
Leárazás -18 %
31 690 Ft 38 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KHO11733
5,0
CASIO Vintage A163WA-1QES
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: műanyag, óralap átmérője: 33 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
15 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZLhod0335
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK3178 - Női karóra Típusok
5,0
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY MK3178
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 42 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
63 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13667
5,0
CASIO A 159G-1
Karóra - óraszerkezet: quartz, vízállóság: vízálló, szíj anyaga: acél
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO7640
FESTINA SOLAR ENERGY 20654/1
Női karóra - analóg, óraszerkezet: napelemes, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 34 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
63 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22389
CASIO Collection LTP-1234SG-7AEF
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 22 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FGHmisc3044
CALVIN KLEIN K8Q336X2
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 32 mm, vízállóság: 30 m (3 atm)
86 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KHO20989

Márkás női karórák

Márkás női karórák

A Márkás női karórák kategóriában összesen 304 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó márkás női karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb márkás női karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: márkás női karórák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ