Archív - Darksiders

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Darksiders egy akció-kaland videojáték-sorozat, amely egy posztapokaliptikus világban játszódik, amelyet a jó és a rossz közötti kiegyensúlyozatlan küzdelem tép szét. Szereted rövid hatótávolságú fegyverekkel elkaszálni az ellenség hordáit? Próbáld ki a Darksiders-t, és vedd át az Apokalipszis hatalmas lovasainak szerepét. Olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
5,0
Darksiders 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Térj vissza az apokaliptikus Földre a Darksiders III-ban, a hack-n-slash akció-kalandjátékban, ahol a játékosok a FURY szerepét veszik át, aki a hét halálos bűn levadászására és elpusztítására indult. FURY-nek, a Négy Lovas legkevésbé kiszámítható és legtitokzatosabb tagjának ott kell sikerrel járnia, ahol sokan elbuktak - egyensúlyt kell teremtenie a Földet pusztító erők között.
Megszűnt
Termékkód: NSW915
5,0
Darksiders - Genesis
PC játék - dobozos változat, műfaj: fps / lövöldözős és kaland
Megszűnt
Termékkód: WG1186
Darksiders - Genesis - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: akció és fps / fényképezés - DARKSIDERS: A GENESIS egy kalandokkal teli akciójáték, amelyben démonok, angyalok és minden más a pokolba vezető úton, és vissza.
Megszűnt
Termékkód: NSW568
Darksiders - Genesis - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és rpg - DARKSIDERS: A GENESIS egy kalandokkal teli akciójáték, amelyben démonok, angyalok és más lények kísérnek a pokolba vezető úton és vissza
Megszűnt
Termékkód: MXO655
Darksiders - Genesis CE Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaj: akció és rpg Gyűjtői kiadás DARKSIDERS: A GENESIS egy kalandokkal teli akciójáték, a démonok hordáival, angyalaival a pokolba vezető úton és vissza
Megszűnt
Termékkód: MSX700gse
5,0
Darksiders Warmastered Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Háború, az Apokalipszis első lovasa, hagyta magát a gonosz erők által megtéveszteni és háborút robbantott ki a Menny és a Pokol között
Megszűnt
Termékkód: NSW141
Darksiders 3
PC játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Ez egy akció-kalandjáték, amely zökkenőmentesen folytatja a Darksiders 2 történetét. Fury szerepét játszod, az apokalipszis négy lovasa egyikének, a Háborúmak a nővérét. A célod elpusztítani a Hét Főbűnt.
Megszűnt
Termékkód: WG1055nad
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ