Hamarosan bemutatjuk - PlayStation 5 (PS5) szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Bandai Namco
(1)
THQ Nordic
(2)
FROM SOFTWARE
(1)
Platform
PlayStation 5
(16)
PlayStation 4
(4)
Műfaj
Akció
(13)
RPG
(16)
Lövöldözős
(1)
Kaland
(4)
Szöveg
CS
(1)
EN
(16)
DE
(10)
Szinkron
CS
(1)
EN
(16)
DE
(6)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
16 termék
5,0
Black Myth: Wukong - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG A Black Myth: Wukong PS5 ötvözi az akció-RPG elemeket a gazdag kínai mitológiában rejlő gyökerekkel. Történetét a Nyugati utazás, a kínai irodalom négy nagy klasszikus regényének egyikéből meríti. A sors által kiválasztott hősként szembesülsz a rád váró kihívásokkal és hihetetlen eseményekkel, hogy felfedezd az ősi legenda dicsőséges fátyla mögött rejtőző igazságot.
Előrendelési ár
29 790 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: PSV0538
Gothic Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308
Kingdom Come: Deliverance 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Kingdom Come: Deliverance II egy magával ragadó akció-RPG, amely a polgárháború káoszában játszódik a 15. századi Közép-Csehországban. Te vagy Henry of Skalice - egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat tesz, és a bosszú, árulás és felfedezés lebilincselő történetébe keveredik, miközben egy epikus küldetésre indul "a szerény kovácsműhelytől a királyi udvarig", hogy az élet értelmét keresse ebben a gyönyörű, de kegyetlen középkori világban.
Előrendelési ár
26 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0675
Metafora: ReFantazio - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
30 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1581
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
Flintlock: The Siege of Dawn - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
20 290 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0601
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
18 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 11, 2024
Termékkód: PSV0641
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 26, 2024
Termékkód: PSV0610
The Thaumaturge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0492
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG A játékosok belépnek az Árnyak földjére, hogy felfedezzenek egy új, rejtélyekkel és veszélyekkel teli kalandot, és új fegyverekkel és páncélokkal szálljanak szembe félelmetes főnökökkel. Lépj Miquello nyomdokaiba, és fedezd fel az Elden Ring történetének sötét oldalát
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: PSV0632
Metafora: ReFantazio - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
30 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0635
Monster Hunter Wilds - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
29 290 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: PSV0598
Titan Quest 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
26 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0550
My Time at Sandrock: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
33 990 Ft
Megjelenés dátuma: július 26, 2024
Termékkód: MSX1522ce
My Time at Sandrock - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Előrendelési ár
16 790 Ft
Megjelenés dátuma: július 26, 2024
Termékkód: MSX1522
Minden, amit tudunk (speciális)Rise of the Ronin – Minden, amit eddig tudunk A Rise of the Ronin egy hamarosan megjelenő akció-RPG a japán Team Ninja-tól, akik a sikeres Souls ihlette Nioh sorozat és a Wo Long: Fallen Dynasty önálló cím alkotói. A stúdió még 2022-ben tette közzé az első információkat a Rise of the Ronin nevű, 19. századi...
Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
The Last of Us Remastered (játék)A legjobb játékok Playstation 4-re Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
További cikkek
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ