Archív - Tekken

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Tekken egy PC-re és konzolokra is elérhető arcade verekedős játék, amely stílusos csatákat, változatos karaktereket kínál, akik különböző képességekkel és harci stílusokkal rendelkeznek, emellett a játék félelmetes arénákat vonultat fel és szórakoztató játékmenetet nyújt. Milyen verziók készültek a Tekken sorozatból, és miben különböznek egymástól? Olvass tovább, és többet megtudhatsz a játékról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
5,0
Tekken 8: Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek, továbbá a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, valamint minden győzelmet epikus történetté varázsol.
Megszűnt
Termékkód: PSV0372ue
5,0
Tekken 8: Launch Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek mindenhol és a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsol.
Megszűnt
Termékkód: PSV0372
TEKKEN 7 - Season Pass 2 - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - kizárólag magyar SEN és PlayStation Store fiókokkal működik
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU196
TEKKEN 7 - Season Pass - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges - csak a magyar SEN és PlayStation Store számlákkal érhető el
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU030
4,3
Tekken 7 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXO326
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ