Intel Arc A750 videókártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az Intel Arc A750 grafikus kártya újra definiálja a grafikus teljesítmény és az energiahatékonyság szabványait. Az olyan fejlett technológiákkal, mint a sugárkövetés és az AI alapú képoptimalizálás, kiemelkedő minőséget és teljesítményt kínál a játékokhoz és a professzionális alkalmazásokhoz. A nagy teljesítmény, a hatékonyság és a környezetbarátság kombinációja ideális választássá teszi a fenntartható technológiákat értékelő, igényes felhasználók számára. Fedezd fel a műszaki specifikációkat és az Intel Arc A750 változatos alkalmazási lehetőségeit átfogó leírásunkban.

Tovább

Fedezd fel az Intel Arc A750 grafikus kártyák innovációját

Az Intel Arc A750 grafikus kártyák áttörést jelentenek a számítógépes grafika területén. Ezek a kártyák olyan fejlett technológiákkal felszerelve, amelyek kivételes grafikus teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. Ezeket a kártyákat kifejezetten az igényes grafikai alkalmazásokhoz és a legújabb játékokhoz tervezték, megnövelt képkocka sebességgel és jobb képminőséggel. A sugárkövetés és a mesterséges intelligencia integrációjának köszönhetően az A750 Intel modellek lenyűgöző valós idejű vizualizációt és képjavítást kínálnak, így a játékosok és a szakemberek első számú választásává válnak.

Az Intel Arc A750 műszaki jellemzői és alkalmazási előnyei

Az Intel Arc A750 grafikus kártya fejlett mikroarchitektúrával rendelkezik, amely optimális egyensúlyt biztosít a teljesítmény és az energiafogyasztás között. A legújabb programozási interfészek, mint például a DirectX 12 támogatása javítja a kompatibilitást a legújabb játékokkal és az alkalmazásokkal. Emellett a többkijelzős konfigurációs technológia lehetővé teszi a zökkenőmentes megjelenítést több képernyőn, ami ideális a nagy asztali munkakörnyezetekhez és a magával ragadó játékélményhez.

  1. Fejlett támogatás 4K felbontásokhoz és VR alkalmazásokhoz
  2. Nagy teljesítményű renderelési képességek a professzionális tervezőszoftverekhez
  3. Masszív hardveres kialakítás a tartósság és a megbízhatóság érdekében
  4. Kiváló hűtési technológiák a jobb hőelvezetés miatt
  5. Optimalizált illesztőprogramok a maximális kompatibilitás és teljesítmény érdekében
  6. A vonzó ár-teljesítmény arány a csúcskategóriás grafikus kártyák piacán
  7. Páratlan energiahatékonyság terhelés alatt is

Az Intel Arc A750 grafikus kártyák forradalmat jelentenek a grafikus feldolgozásban, és jelentős előnyöket kínálnak mind a játékrajongók, mind a professzionális felhasználók számára. Az összetett grafika gyors és hatékony megjelenítésére való képességük nélkülözhetetlen erőforrássá teszi őket mindenki számára, aki értékeli a vizuális teljesítményt és a minőséget.

i

Tudtad?

Az Intel Arc A750 grafikus kártya a hűtési megoldások technológiájának legújabb vívmányait integrálja, hogy még szélsőséges körülmények között is optimális működési hőmérsékletet biztosítson. Ez biztosítja az alkatrészek hosszabb élettartamát és megbízhatóbb teljesítményt az elkövetkező évekre.

Fontos műszaki adatok és jellemzők

Az Intel Arc A750 sorozatot a fejlett grafikus processzorarchitektúra jellemzi, amelyet kifejezetten a legújabb számítógépes játékok és a grafikus igényű alkalmazások követelményeinek kielégítésére terveztek. Ezzel a technológiával az Intel új mércét állít fel a grafikus gyorsítás terén, és olyan teljesítményt kínál, amely a hagyományos grafikus kártyákat háttérbe szorítja.

Az Intel Arc A750 összehasonlító elemzése és technológiai fölénye

Az Intel Arc A750 grafikus kártyát kiváló teljesítmény jellemzi, amelyet a grafikus architektúra legújabb generációja tesz lehetővé. A DirectX 12 Ultimate támogatásával jobb kompatibilitást biztosít a legújabb játékokkal és grafikus alkalmazásokkal. A sugárkövetés integrálása lehetővé teszi a valósághű fényhatások szimulálását, ami különösen hasznos a grafikaigényes játékokban és a professzionális tervezői alkalmazásokban. A fejlett AI technológia használata jelentősen javítja a képminőséget és a renderelési sebességet, így az Intel A750 különösen vonzó a csúcskategóriás felhasználók számára.

Az Intel Arc A750 előnyei

  • Kivételes teljesítmény a 4K tartalmak szerkesztéséhez és lejátszásához
  • A VR- és AR alkalmazások fejlett támogatása a robusztus GPU teljesítménynek köszönhetően
  • A komplex számítások gyors és hatékony feldolgozása
  • Kiterjedt kompatibilitás a legújabb kijelző szabványokkal és a többmonitoros beállításokkal
  • Magas minőségű konstrukció és hosszabb élettartam a továbbfejlesztett alkatrészeknek köszönhetően
  • Költséghatékony más vezető gyártók hasonló modelljeivel összehasonlítva

Potenciális hátrányok

  • Növekvő energiafogyasztás csúcsterheléses körülmények között
  • A nagyon régi játékokkal vagy alkalmazásokkal való kompatibilitás lehetséges korlátai

Az Intel Arc A750 grafikus kártyák kiváló megoldást kínálnak a nagy teljesítmény és az energiahatékonyság kombinációját kereső felhasználók számára. E kártyák technológiai vívmányai biztosítják, hogy mind a jelenlegi, mind a jövőbeli alkalmazási forgatókönyvekben kiválóan teljesítsenek.

Specifikus felhasználási esetek és célcsoportelemzés

Az Intel Arc A750 grafikus kártya ideális az extrém grafikai követelményeket támasztó felhasználók, például a játékrajongók, a professzionális videószerkesztők és az összetett grafikai anyagokkal dolgozó tervezők számára. A nagy felbontású textúrák és effektek könnyed kezelésére való képessége a profik és az igényes amatőrök kedvenc választása egyaránt.

Tipp: optimalizáld az Intel Arc A750 teljesítményét rendszeres illesztőprogram frissítésekkel, hogy kihasználhasd a legújabb fejlesztéseket és kompatibilitási szabványokat.


Vásárlói vélemények és szakmai visszajelzések az Intel Arc A750 -ről

Az Intel Arc A750 grafikus kártyát a felhasználók és a szakemberek egyaránt dicsérik kiváló teljesítménye és energiahatékonysága miatt. Fejlett technológiájának és a csúcskategóriás játékok és professzionális alkalmazások támogatására való képességének köszönhetően kivételes felhasználói élményt nyújt. Különösen nagyra értékelik a terhelés alatti stabilitását és a részletes grafika késleltetés nélküli feldolgozásának képességét, így ideális VR alkalmazásokhoz és intenzív menetű játékokhoz.

  • Az Intel Arc A750 felülmúlta az elvárásaimat, különösen a 4K videoanyagok szerkesztésekor. 
  • Igényes grafikai projektekhez az Intel Arc A750 az első választásom, köszönhetően a precizitásnak és a nagy színhűségnek.
  • Az Intel Arc A750 -re való váltás észrevehetően javította a rendszerem általános teljesítményét. 

Az Intel Arc A750 fenntarthatósági jellemzői

Az Intel Arc A750 grafikus kártyával az Intel nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra. Ezt a grafikus kártyát úgy tervezték, hogy maximalizálja az energiahatékonyságot, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat. Újrahasznosítható anyagok és energiatakarékos architektúra használatával hozzájárul a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez, miközben erőteljes grafikus feldolgozási képességeket biztosít.

Az Intel Arc A750 hatékonyságát innovatív hűtőrendszerek egészítik ki, amelyek optimális teljesítményt biztosítanak, miközben az energiafogyasztást alacsonyan tartják, így ideális választás a környezettudatos felhasználók számára is.

GYIK az Intel Arc A750-ről

1. Miben különbözik az Intel Arc A750 a hasonló árkategóriájú grafikus kártyáktól? - Az Intel Arc A750 a teljesítmény, a hatékonyság és az ár páratlan kombinációját kínálja, ami a konkurens termékekhez képest vonzó választássá teszi.

2. Alkalmas-e az Intel A750 az olyan igényes grafikus alkalmazásokhoz, mint a 3D renderelés és a professzionális videoszerkesztés? - Abszolút, a fejlett grafikus processzoroknak és a legújabb technológiák támogatásának köszönhetően a legigényesebb feladatokkal is könnyedén megbirkózik.

Miért jó választás az Intel Arc A750?

Az Intel Arc A750 grafikus kártya első osztályú teljesítményt és megbízhatóságot kínál mindenkinek, aki kiváló minőségű grafikus megoldást keres. Akár professzionális felhasználó, akár szenvedélyes játékos vagy, az Arc A750 a digitális képalkotás és a játék minden területén kielégíti és meghaladja az igényeidet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost órajel 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
87 690 Ft

11 termék
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-12400F + Arc A750
Szett - 6 magos processzor, 12 szál, 2,5 GHz (TDP 117 W), Boost 4,4 GHz, 18 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, dobozos hűtőtáska, RM1, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alkimista (DG2-512, 2050 MHz), Boost 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
128 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUN12400FA750
4,2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SPARKLE Intel Arc A750 ORC OC Edition 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost órajel 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
87 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPAa750oo1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-12600KF + Arc A750
Szett - 10 magos processzor, 16 szál, 3,7 GHz (TDP 125 W), Boost 4,9 GHz, 20 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 socket, Alder Lake-S, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
153 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUN12600KFA750
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i9-12900KF + Arc A750
Szett - 16 magos processzor, 24 szál, 3,2 GHz (TDP 241 W), Boost 5,2 GHz, 30 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
200 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BUN12900KFA750
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-12600K + Arc A750
Szett - 10 magos processzor, 16 szál, 3,7 GHz (TDP 150 W), Boost 4,9 GHz, 20 MB L3 gyorsítótár, Intel UHD Graphics 770, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
162 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUN12600KA750
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SPARKLE Intel Arc A750 TITAN OC Edition 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost órajel 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
Leárazás -8 %
94 590 Ft 103 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPAa750to1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASROCK Intel Arc A750 Challenger D 8GB OC
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (ACM-G10, 2200 MHz), PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0, HDMI 2.0b és HDMI 2.1
+Ajándék Elektronikus promo kód Intel ARC Bundle - Assassins Creed Mirage - 2024.9.15-ig kell kiváltani melynek értéke 19 390 Ft
97 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ASa750cd2
4,2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SPARKLE Intel Arc A750 ORC OC Edition 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost órajel 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
83 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPAa750oo1
4,4 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Arc A750 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (ACM-G10, 2050 MHz), PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.1
103 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOa750a1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700KF + Arc A750
Szett - 12-magos processzor, 20 szál, 3,6 GHz (TDP 125 W), Boost 5 GHz, 25 MB L3 gyorsítótár, Intel LGA1700 foglalat, Alder Lake-S, Grafikus kártya 8 GB GDDR6 (16000 MHz ), Intel ARC, Alchemist (DG2-512, 2050 MHz), Boost 2200 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.0
179 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BUN12700KFA750
4,4 21×
Intel Arc A750 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (16000 MHz), Intel ARC, Alchemist (ACM-G10, 2050 MHz), PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 2.0 és HDMI 2.1
108 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOa750a1

Intel Arc A750 videókártyák

A Intel Arc A750 videókártyák kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó intel Arc A750 videókártyák
P-DC1-WEB15
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ