Elektromos quad gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Max. hatótáv 1 feltöltéssel
60 perc
(4)
90 perc
(8)
150 perc
(2)
Maximum sebesség
2,5 km/h
33 km/h
-
Tömeg
3 kg
80 kg
-
Hosszúság/mélység
34 cm
129 cm
-
Szélesség
51 cm
124 cm
-
Magasság
39 cm
80 cm
-
Alsó korhatár
1 éves kortól
7 éves kortól
-
Szűrés

Az elektromos gyerek quad sok olyan gyermek álmát váltja valóra, akik már kiskoruk óta vágynak valamilyen közlekedési eszközre, járműre. Az elektromos quad gyerek változatai a különböző korosztályú gyerekekhez igazodnak, csupán a megfelelőt kell választanod. Olvass tovább, hogy megtudj minden részletet a gyerek elektromos quad kiválasztásával kapcsolatban.

Tovább

Elektromos quad gyerekeknek - hogyan válasszunk?

Az elektromos gyerek quad nagyszerű befektetés a gyermekek aktív és élvezetes szórakozásába. Egyedülálló lehetőséget biztosít a gyermekek számára, hogy már egészen kicsi kortól kezdve megtapasztalják a vezetés izgalmát. Az ideális modell kiválasztásakor fontos figyelembe venni számos olyan szempontot, amelyek fokozzák a biztonságot és a szórakozást.

A megfelelő elektromos quad gyerek változata az életkor alapján választható ki a legjobban

Az elektromos quad gyerekeknek meglehetősen népszerűvé vált az aktív és izgalmas szórakozás szempontjából. A gyerek elektromos quad használatát általában 1 éves kortól lehet elkezdeni, azonban a boltok kínálnak speciális, 3, 4, 5, 6 vagy akár 8 éves gyermekek számára optimalizált modelleket. Vásárláskor érdemes figyelembe venni a gyermek preferenciáit és a megjelenést akár a színek terén is, hogy a quadozás ne csak biztonságos, hanem szórakoztató és stílusos is legyen.

  • Elektromos gyerek quad 3 éves és annál idősebb gyerekeknek: Válaszd az alacsonyabb végsebességű és tömör műanyag kerekekkel rendelkező modelleket a maximális biztonság érdekében.
  • Elektromos gyerek quad 4 éves és idősebb gyerekeknek: Válassz olyan modelleket, amelyek sima indítással rendelkeznek, hogy biztosítsák a zökkenőmentes elindulást hirtelen rángások nélkül.
  • Elektromos quad gyerekeknek 5 éves és idősebb kortól: A gyerekek már értékelhetik az olyan funkciókat, mint a LED fények, amelyek jól jönnek az esetleges éjszakai kalandok során.
  • Elektromos quad gyerekeknek 6 éves és idősebb kortól: A nagyobb modellek a teljes felfüggesztéssel nagyobb kényelmet és élvezetet nyújthatnak a quadozás során.
  • Gyerek elektromos quad 8 éves és idősebb gyermekek számára: Nagyobb gyermekek számára a nagyobb teherbírású és magasabb végsebességű modellek alkalmasak.
  • Gyerek elektromos quad 10 éves és idősebb gyerekeknek: 10 éves és idősebb korosztály számára érdemes megfontolni a fejlett funkciókkal és még nagyobb teherbírással rendelkező modellek vásárlását is.
elektromos quad gyerek

Elektromos gyerek quad

A gyerek elektromos quad motorteljesítménye

A sebességet, amelyet az elektromos gyerek quad elérhet, a motor teljesítménye befolyásolja. Természetesen a kisebb verzióhoz valamivel kisebb teljesítményű motor kell, mint a hagyományos quadok esetében, de a különböző modellek közötti különbségek elég nagyok lehetnek. Lehetőség van arra, hogy a boltokban 35 W-tól 1200 W-ig terjedő teljesítményű elektromos gyerek quad modelleket vásároljunk. A teljesítmény határozza meg a gyorsulást, a végsebességet, valamint a személy és a teljes terhelés maximális súlyát.

Az elektromos quad gyerek változatának üzemideje

Az akkumulátor kapacitása határozza meg, hogy az elektromos gyerek quad mennyi ideig lesz képes üzemelni. Ezt az értéket leggyakrabban az egy feltöltésre jutó vezetési időként adják meg. Ez általában 60 és 150 perc között van. Ez támpontot ad a vásárlónak, hogy mennyi ideig tudja használni a gyerkőc a quadot.

i

Miként működik az elektromos gyerek quad?

A gyerek elektromos quad természetesen akkumulátor hajtással rendelkezik. A legkisebb gyerekeknek szánt quadokat AA vagy AAA elemek is működtethetik. A nagyobb teljesítményű quadok saját akkumulátorral rendelkeznek, amelyeket a megfelelő kábellel tölthetsz fel, ami természetesen egy kényelmesebb megoldás.

A gyerek elektromos quad modellek különböző végsebességűek lehetnek

A többi járműhöz hasonlóan a gyerek elektromos quad járművek is sebességkorlátozással rendelkeznek. Ezt tartd szem előtt a választás során, mivel egy túl nagy teljesítményű quad nem lenne megfelelő a kisebb gyermekek számára. Gyakran találkozhatunk olyan gyerek elektromos quad modellekkel, amelyek maximális sebessége 2,5 és 35 km/h között van.

Melyek az elektromos gyerek quad jellemzői?

Az elektromos quad gyerekeknek készült változatai számos más funkcióval is lenyűgözhetnek, amelyek még jobb élményt nyújtanak a fiatal motorosoknak, vagy megkönnyítik a szülők életét. A választék igazán széles - a különböző vezetési módoktól kezdve a Bluetooth vagy kábeles csatlakozással ellátott MP3-lejátszóig számtalan opciót találhatsz egy ilyen járműben.

  • A LED világítás elegáns megjelenést biztosít az éjszakai quadozáshoz.
  • A zökkenőmentes indítás megkönnyíti az irányítást azok számára, akiknek még nincs tapasztalatuk a vezetésben.
  • A karosszéria felfüggesztése lehetővé teszi a gyerek elektromos quad vezetését még nehezebb terepen is.
  • Az MP3-lejátszó a hagyományos autós audiorendszerhez hasonló elven működik.
  • A biztonsági övek növelik a biztonságot és valósághű elemet adnak a quadhoz.

i

Figyelembe kell venni az elektromos quad gyerekeknek készült változatainak kerekeit és terhelhetőségét is

Az elektromos quad gyerekeknek készült modelljének kiválasztásakor mindenképpen vedd figyelembe a kerekek anyagát, amely lehet műanyag vagy gumi, hogy bármilyen felületen zökkenőmentes legyen a haladás. Fontos paraméter a választásnál a quad teherbírása is, amely leggyakrabban 25 és 80 kg között mozog. Így kisebb és nagyobb gyerekek számára is választhatsz megfelelő modellt.

Mit kapsz, ha egy elektromos gyerek quad gépet vásárolsz?

Amint az már megszokott, a gyerek elektromos quad gyakran tartalmaz néhány kiegészítő tartozékot is, ami biztosan tetszeni fog. Ez a kiegészítő lehet például egy töltőkábel és egy kézikönyv is, de egyes esetekben kaphatsz egy tartalék akkumulátort, egy szerszámkészletet vagy tartalék csavarokat is az esetleges javításokhoz. Ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizd a csomag tartalmát, és szükség esetén vásárold meg a szükséges kiegészítő felszerelést is.

Melyik a legjobb elektromos gyerek quad?

Ha nem tudod, melyik a legjobb elektromos gyerek quad, a vélemények biztosan segítenek a választásodban. Próbáld ki a termékek rangsorolását a vélemények alapján, és már láthatod is azokat a termékeket, amelyeket a vásárlók a legjobbnak értékeltek. Reméljük, hogy értékes tippeket tanulhatsz, amelyek segítenek a választásban.

Gyerek elektromos quad - Outlet

A gyerek elektromos quad nem olyan olcsó dolog. Az outlet kategóriában kedvező áron kínálunk különféle darabokat. Előfordulhat, hogy bontott, használt vagy újszerű termékekre bukkansz kedvezményes áron, amelyek természetesen teljesen működőképesek és hibátlanok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lamax eTiger ATV50S Blue Szállításra kész 4 db
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 1000 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 57 kg, méretek 69 × 65 × 115 cm (Ma×Sz×Mé)
332 990 Ft

20 termék
Lamax eTiger ATV50S Blue - Négykerekű gyerekeknek Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lamax eTiger ATV50S Blue
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 1000 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 57 kg, méretek 69 × 65 × 115 cm (Ma×Sz×Mé)
332 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls2201
4,0
Jeep Wrangler Rubicon - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 18 kg, mérete: 127 × 70 × 80 cm (h × sz × m)
142 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAhm260
Lamax eTiger ATV50S Orange - Négykerekű gyerekeknek Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lamax eTiger ATV50S Orange
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 5 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 1000 W, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 57 kg, méretek 69 × 65 × 115 cm (Ma×Sz×Mé)
332 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls2202
Lamax eTiger ATV40S Blue - Négykerekű gyerekeknek Típusok
4,0
Lamax eTiger ATV40S Blue
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 800 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató, szerszámkészlet és csavarok a csomag része, tömege 52 kg, méretek 67 × 61 × 103 cm (Ma×Sz×Mé)
293 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls4367
Lamax eTiger ATV40S Orange - Négykerekű gyerekeknek Típusok
4,0
Lamax eTiger ATV40S Orange
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 800 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató, szerszámkészlet és csavarok a csomag része, tömege 52 kg, méretek 67 × 61 × 103 cm (Ma×Sz×Mé)
293 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls4368
Can-Am Renegade, sárga - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Can-Am Renegade, sárga
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 7 km/h, motor összteljesítménye 70 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, 1 ülőhely, AUX, LED világítás, MP3 lejátszó, felfüggesztett hátsó kerekek, problémamentes elindulás, USB port, hangeffektek, töltő adapter és útmutató a csomag része, tömege 19 kg, méretek 64 × 60,8 × 108 cm (Ma×Sz×Mé)
92 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls4498
Lamax eFalcon ATV50M Blue - Négykerekű gyerekeknek Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lamax eFalcon ATV50M Blue
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 7 éves kortól, maximális sebesség 33 km/h, motor összteljesítménye 1200 W, működési ideje egy feltöltéssel 150 perc, terhelhetősége 80 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 80 kg, méretek 72 × 77 × 129 cm (Ma×Sz×Mé)
538 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls6434
Eljet Repülő zöld
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 3 km/h, motor összteljesítménye 60 W, gumi kerekek, 1 ülőhely, LED világítás, távirányító a csomag része, méretek 62 × 124 × 100 cm (Ma×Sz×Mé)
125 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAtb0036
Lamax eFalcon ATV50M Orange - Négykerekű gyerekeknek Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lamax eFalcon ATV50M Orange
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 7 éves kortól, maximális sebesség 33 km/h, motor összteljesítménye 1200 W, működési ideje egy feltöltéssel 150 perc, terhelhetősége 80 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató és szerszámkészlet a csomag része, tömege 80 kg, méretek 72 × 77 × 129 cm (Ma×Sz×Mé)
538 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls6435
Injusa 1241 Wrestler 6 V
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 1 éves kortól, maximális sebesség 2,5 km/h, működési ideje egy feltöltéssel 60 perc, terhelhetősége 25 kg, műanyag kerekek, 1 ülőhely, akkumulátor és töltő adapter a csomag része, tömege 3 kg, méretek 50,5 × 51 × 59 cm (Ma×Sz×Mé)
44 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1819
Injusa 761 The Beast 12 V - piros
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 2 éves kortól, maximális sebesség 5 km/h, működési ideje egy feltöltéssel 60 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, 1 ülőhely, LED világítás, akkumulátor és töltő adapter a csomag része, tömege 9,6 kg, méretek 57 × 60 × 80,5 cm (Ma×Sz×Mé)
81 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls1821
Eljet Funcar kék-fehér - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Eljet Funcar kék-fehér
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 5,6 km/h, motor összteljesítménye 35 W, terhelhetősége 30 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, méretek 39 × 73 × 34 cm (Ma×Sz×Mé)
48 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAtb0038
Eljet Funcar kék-narancsszín - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Eljet Funcar kék-narancsszín
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 5,6 km/h, motor összteljesítménye 35 W, terhelhetősége 30 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, méretek 39 × 73 × 34 cm (Ma×Sz×Mé)
48 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAtb0037
4,0
Lamax eTiger ATV40S Orange
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 25 km/h, motor összteljesítménye 800 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 65 kg, gumi kerekek, rugózott, akkumulátor töltöttség jelző, LED világítás, tárolóhellyel, problémamentes elindulás, töltő adapter, útmutató, szerszámkészlet és csavarok a csomag része, tömege 52 kg, méretek 67 × 61 × 103 cm (Ma×Sz×Mé)
278 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls4368
Injusa 761 The Beast 12 V - piros
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 2 éves kortól, maximális sebesség 5 km/h, működési ideje egy feltöltéssel 60 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, 1 ülőhely, LED világítás, akkumulátor és töltő adapter a csomag része, tömege 9,6 kg, méretek 57 × 60 × 80,5 cm (Ma×Sz×Mé)
77 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls1821
Injusa 761 The Beast 12 V - piros
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 2 éves kortól, maximális sebesség 5 km/h, működési ideje egy feltöltéssel 60 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, 1 ülőhely, LED világítás, akkumulátor és töltő adapter a csomag része, tömege 9,6 kg, méretek 57 × 60 × 80,5 cm (Ma×Sz×Mé)
73 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HRAls1821
Can-Am Renegade, zöld - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Can-Am Renegade, zöld
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 7 km/h, motor összteljesítménye 70 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, 1 ülőhely, AUX, LED világítás, MP3 lejátszó, felfüggesztett hátsó kerekek, problémamentes elindulás, USB port, hangeffektek, töltő adapter és útmutató a csomag része, tömege 19 kg, méretek 64 × 60,8 × 108 cm (Ma×Sz×Mé)
87 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4499
Can-Am Renegade, khaki - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Can-Am Renegade, khaki
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 7 km/h, motor összteljesítménye 70 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, 1 ülőhely, AUX, LED világítás, MP3 lejátszó, felfüggesztett hátsó kerekek, problémamentes elindulás, USB port, hangeffektek, töltő adapter és útmutató a csomag része, tömege 19 kg, méretek 64 × 60,8 × 108 cm (Ma×Sz×Mé)
88 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4496
Can-Am Renegade, piros - Négykerekű gyerekeknek Típusok
Can-Am Renegade, piros
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 7 km/h, motor összteljesítménye 70 W, működési ideje egy feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, 1 ülőhely, AUX, LED világítás, MP3 lejátszó, felfüggesztett hátsó kerekek, problémamentes elindulás, USB port, hangeffektek, töltő adapter és útmutató a csomag része, tömege 19 kg, méretek 64 × 60,8 × 108 cm (Ma×Sz×Mé)
90 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4497
Eljet X01 fekete
Négykerekű gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 éves kortól, maximális sebesség 4,6 km/h, terhelhetősége 30 kg, gumi kerekek, 1 ülőhely, méretek 45 × 70 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)
53 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAtb0035

Elektromos quad gyerekeknek

A Elektromos quad gyerekeknek kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos quad gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos quad gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos quad gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ