Gyerek dobok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0,5 éves kortól
3 éves kortól
-
Típus
Dob
(11)
Szájharmonika
(3)
Fuvola
(3)
Billentyűk
(2)
Cintányérok
(2)
Anyag
Fa
(4)
Műanyag
(6)
Fém
(1)
Szűrés

A gyerek dobok vonzó hangszerek a gyermekek ritmikai készségeinek és zenei érzékenységének fejlesztéséhez. Kiválasztásukkor fontos figyelembe venni az anyagok minőségét, a gyermek életkorának megfelelő méretet és a biztonsági szempontokat. Ezek a hangszerek fiúk és lányok számára egyaránt alkalmasak, és nemcsak a zenei nevelést segítik elő, hanem a motoros készségeket és koordinációt is fejlesztik. Nem tudod, hogyan válassz gyerek dob típust? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Dob gyerekeknek – hogyan válasszunk? Gyerek dobok szép motívumokkal

A gyerek dob kiválasztása kulcsfontosságú lépés gyermeked zenei tehetségének és ritmusérzékének fejlesztésében. A kiválasztás fontos szempontja a gyermek életkora. A gyerek játék dob lehet az első hangszerük, ezért fontos, hogy olyat válassz, amely kényelmesen illeszkedik gyermekedhez, és nem túl nehéz a számára. Ne feledkezzünk meg a dob kinézetéről sem - a gyerekek szeretik a vidám színeket vagy a mesebeli motívumokat kedvenc hőseik figuráival.

  • A dob gyerekeknek biztonságos, tartós és kiváló minőségű anyagokból készül. Ez a játék 6 hónapos kortól ajánlott és gyakran többféle hangot is kiadhat, vagy fényhatásokkal rendelkezik, hogy még érdekesebbé tegye a használatot a gyerekek számára. A gyerek dob játékokat imádni fogják a kicsik.
  • A gyerek dobok egy éves kortól mérete és alakja megfelel egy kíváncsi kisgyermek képességeinek. Segít a kicsinek fejleszteni a motoros készségeket, és szenzációs zajt csap, amit a gyerekek imádnak. A gyerek dobok segítségével a kicsik megtanulhatják utánozni a ritmust és javulhat a koordinációjuk is.
  • A dobfelszerelés gyerekeknek 3 éves kortól többé nem csak játék, hanem valódi hangszer, amelyen a gyerekek gyakorolhatják a motorikus készségeket, a hallást, a koordinációt és a ritmust. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a zene és a ritmus világát, amely hobbivá vagy akár jövőbeli szakmává is válhat.

A gyerek dobok működéséhez elemek szükségesek. Győződj meg róla, hogy ezek benne vannak-e a csomagban, vagy külön kell megvásárolni őket.

Dob gyerekeknek – biztonságosnak kell lennie és minőségi anyagokból kell készülnie

A kisgyermekeknek, különösen a 3 év alattiaknak szánt gyerek dob típusnak biztonságos játéknak kell lennie. Az éleknek lekerekítettnek kell lenniük az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Anyagát tekintve a gyerek dob általában fa, fém vagy műanyag. Ezeket az anyagokat elsősorban a tartósság, a biztonság és a mérgező anyagok hiánya miatt részesítik előnyben. Míg a kicsik megelégszenek egy kis kézzel üthető típussal, a nagyobb dobosok értékelni fogják a dobverőket, amelyeknek nem lehet éles a vége.

Dob gyerekeknek
Gyerek játék dob effektekkel

Gyerek dobok
Gyerek dob dobverővel

Gyerek dob
Gyerek dob

Gyerek dobok különböző mintákkal

Egyszerű dob gyerekeknek vagy dobfelszerelés gyerekeknek? Válassz a számos kivitel közül. A gyerek dobok általában komplett ritmikus ütőhangszer-készletek részét képezik, amelyekben például kasztanyettákat, rumbakulákat, csörgőket vagy xilofont is találsz. Szintén népszerűek a gyerek tamburinok formájában, amelyet a gyerekek püfölhetnek vagy csörgethetnek. A kis dobosok számára pedig léteznek olyan gyerek dobok is, amelyekkel a kicsi profinak tűnhet.

i

Gyerek dobok - nagy dobkészlet kis zenészek számára

A gyerek dobok nemcsak az első gyermek ritmusjátékok közé tartoznak, hanem igazi hangszer is lehet a kis zenész számára. Ha tehát gyermeked zenei hajlamú, és már kinőte a kis dobkészletet, keress egy minőségi hangszert, amellyel a kicsi érdeklődése a legteljesebb mértékben kibontakozhat.

Gyerek dob típust keresel? Nézd meg, mi minden járhat hozzá

A gyerek dob különféle készletekben kapható. Egyesek csak magát a hangszert tartalmazzák, más típusok tartalmazhatnak pántokat is, amelyekkel a dobot a testhez vagy a dobverőkhöz rögzíthetjük. A gyerek dobok gyakran tartalmaznak egy kis zsámolyt is a felszerelés részeként. Az ütőhangszeres ritmushangszer-készleteket egy praktikus tokban lehet tárolni, amelyben a gyerekek kényelmesen hordozhatják és tárolhatják őket.

Megfizethető dobfelszerelés gyerekeknek? Outletünkben érdekes darabokat találsz elfogadható áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
11 termék
5,0
Small Foot állatkás dob
Játék dob - anyaga fa, heveder a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
6 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa9629
5,0
Lexibook elektronikus világító dobszett + szék
Játék dob - anyaga műanyag, 3 AA elem (nincs mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
38 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: HRAbz24769
Brio 30181 zenélő dob
Játék dob - anyaga fa, ajánlott 1,5 éves kortól
8 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif7702
4,4
Teddies dobszett
Játék dob - anyaga fém, ajánlott 3 éves kortól
3 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz04257
3,0
Lexibook Jégvarázs hangszer szett
Gyerek hangszer szett - anyaga műanyag, a csomag tartalma dob, szájharmonika, fuvola, heveder, ajánlott 3 éves kortól
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif12364
3,5
Lexibook Mancs őrjárat Hangszerkészlet
Zenélő játék - ajánlott 3 éves kortól
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif12365
5,0
Hape gyerek dob
Játék dob - anyaga fa, ajánlott 6 hónapos kortól
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif10598
Lexibook Mancs őrjárat elektromos dobkészlet + szék
Játék dob - beprogramozott dallamokkal, hangerő szabályzás, anyaga műanyag, 3 LR6/AA elem (nincs mellékelve), 4 hangszer a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
37 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz10225
Lexibook Pókember elektromos dob + szék
Játék dob - beprogramozott dallamokkal, hangerő szabályzás, anyaga műanyag, 3 AA elem (nincs mellékelve), 4 hangszer a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
40 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz10226
1,0
Lexibook Peppa malac hangszer szett
Gyerek hangszer szett - anyaga műanyag, a csomag tartalma 7 hangszer, dob, csörgő, szájharmonika és fuvola, ajánlott 3 éves kortól
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz10224
Djeco dob
Játék dob - anyaga fa, heveder a csomag része, ajánlott 2 éves kortól
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004941

Gyerek dobok

A Gyerek dobok kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek dobok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek dobok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek dobok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ