Kerékpáros nyomkövetők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Rendeltetés
Autóba
(2)
Motorhoz
(2)
Kerékpárra
(2)
Állatoknak
(2)
Embereknek
(2)
Univerzális
(2)
Szűrés

A kerékpáros nyomkövető (bike tracker) egy kis eszköz, amely a kerékpárhoz csatlakoztatva érzékeli annak pontos helyét. Lopás esetén pontosan tudni fogod, hogy hol található a kerékpárod. Emellett a bike tracker a megtett távolságot is képes nyomon követni, ami a sportolók számára nagyszerű segítővé teszi. Szeretnél többet megtudni és segítséget kapni a biciklis nyomkövető kiválasztáshoz? Olvass tovább, és tudj meg többet a témában.

Tovább

Mely kerékpárosok számára lehet hasznos egy bike tracker?

A kerékpáros nyomkövető minden kerékpár tulajdonos számára hasznos lehet. A biciklis nyomkövető fő célja, hogy lopás esetén segítsen meghatározni a bicaj helyét, de ez az apróság a megtett távolság mérésére is hasznos lehet. Akár az útvonaladat szeretnéd lemérni, akár csak tudni szeretnéd, hogy a kerékpárod biztonságban van-e, egy kerékpáros nyomkövető a legkézenfekvőbb választás, hogy hozzájuss ezekhez az információkhoz.

A kerékpáros nyomkövető fő előnyei:

  • Egyszerű a telepítése.
  • Folyamatos áttekintést kapsz a kerékpár helyzetéről.
  • A bike tracker ellenálló az ütésekkel, porral és gyakran a vízzel szemben is.

i

Bike tracker kerékpár lopásgátló chip

Elképzelhető, hogy már találkoztál olyan kifejezésekkel, mint a lopás elleni chip vagy a kerékpár mikrochip. Ezek a kifejezések pontosan ugyanazt a dolgot fejezik ki, csak különböző megnevezésekről van szó.

Hogyan működik a bike tracker?

A biciklis nyomkövető folyamatosan érzékeli a kerékpár helyzetét. Amikor a helymeghatározót a kerékpárra erősíted, az pontosan megmutatja, hogy hol található a kerékpár az adott pillanatban. A legtöbb bike tracker lehetővé teszi a helymeghatározást a számítógépen is, de a legelterjedtebb a mobiltelefonra vagy tabletre letöltött alkalmazáson keresztül történő nyomkövetés.

A kerékpáros nyomkövető sikeres csatlakoztatásához a kerékpárhoz a megfelelő alkalmazás letöltése szükséges, ezt követően kövesd a csomagban található gyártói utasításokat.

Milyen paraméterek alapján válassz kerékpáros nyomkövető eszközt?

A kerékpáros nyomkövető több paraméter alapján is kiválasztható. Nézzük meg a legfontosabbakat.

A kerékpáros nyomkövető esetében fontos a megfelelő kapacitás

Kétségtelenül döntő fontosságú, hogy a kerékpáros nyomkövető mennyi ideig bírja anélkül, hogy fel kellene tölteni. A kapacitás általában néhány naptól több évig terjed. Néha a kapacitás függhet a kerékpáros nyomkövető helyétől is. Nézd meg tehát alaposan a termékleírást, hogy megtudd, kell-e valamilyen feltételnek teljesülnie a hosszú üzemidő eléréséhez.

i

Mini bike tracker

A mini bike tracker kisebb méretű, így nem annyira látható a kerékpáron, ami előnyös is lehet. Ha azok közé tartozol, akiknek fontos a bike tracker mérete, nézd meg ezt a paramétert is, mielőtt kiválasztod a terméket. A magasság, szélesség és mélység ebben az esetben centiméterekben van megadva.

A kerékpáros nyomkövető rendelkezhet fizetős alkalmazással is

A kerékpáros nyomkövető, mint említettük, egy olyan eszköz, amelynek használatához le kell töltened egy mobilalkalmazást. Ezen az alkalmazáson nyomon követheted a kerékpárod pontos helyét és a megtett útvonalat. Egyes gyártók alkalmazásai azonban díjkötelesek lehetnek, tehát vagy egyszeri vagy havi díjat számítanak fel.

A kerékpár nyomkövető kompatibilis a mobiltelefonommal?

A bike tracker szinte mindig kínál iOS és Android rendszerre is elérhető alkalmazást. Vannak azonban kivételek, ezért vigyázz, nehogy olyan bike tracker készüléket vásárolj az iOS-es mobilkészülékedre, amelynek alkalmazása csak Androidra tölthető le, vagy fordítva.

A kerékpáros nyomkövető működéséhez szükség lehet a SIM kártyára, de az is lehet, hogy nem. Ha szükséges, nézd meg, hogy a készülék tartalmazza-e, vagy meg kell vásárolnod azt.

A biciklis nyomkövető különleges jellemzői

A bike tracker speciális funkciókkal is rendelkezhet.

  • Az értesítés az előre beállított terület elhagyásakor a bike tracker egy hasznos funkciója, ha szeretnél értesítést kapni a mobiltelefonra arról, hogy kerékpárod elhagyta az általad kiválasztott területet. Így azonnal intézkedhetsz.
  • A vízállóság jól jön a kedvezőtlen körülmények során. A legtöbb kerékpáros nyomkövető vízálló, de ez nem feltétel. Ezt az információt is megtalálod a termékleírásban vagy a paraméterekben.

i

Érdekel egy kedvezményes árú bike tracker? Látogass el az outlet kategóriánkba, ahol gyakran kínálunk vadonatúj termékeket töredékáron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bluetooth kulcskereső - csak iOS és Apple Find My rendszerrel kompatibilis, MFi tanúsítás, helymeghatározás, mozgásérzékelés, készülékkereső, készüléknavigáció, elveszett üzemmód, hangjelzés, akkumulátorcsere figyelmeztetés, víz- és porálló (IP66), cserélhető CR2032 akkumulátor akár 12 hónapos élettartammal, 44 × 44 × 11 mm, kulcskarika tartozék
8 090 Ft

2 termék
AlzaGuard Hero Tracker with FindMy fehér - Bluetooth kulcskereső
Típusok
3,4 131×
AlzaGuard Hero Tracker with FindMy fehér
Bluetooth kulcskereső - csak iOS és Apple Find My rendszerrel kompatibilis, MFi tanúsítás, helymeghatározás, mozgásérzékelés, készülékkereső, készüléknavigáció, elveszett üzemmód, hangjelzés, akkumulátorcsere figyelmeztetés, víz- és porálló (IP66), cserélhető CR2032 akkumulátor akár 12 hónapos élettartammal, 44 × 44 × 11 mm, kulcskarika tartozék
Szuper ár
8 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDBTH02
AlzaGuard Hero Tag with FindMy 4 db fehér
Bluetooth kulcskereső - kizárólag iOS és Apple Find My kompatibilis, MFi tanúsított, funkciók: helymeghatározás, mozgásérzékelés, eszközkeresés, navigáció az eszközhöz, elvesztett üzemmód, hangjelzés, figyelmeztetés elemcserére, víz- és porállóság (IP66), cserélhető CR2032 elem akár 12 hónap élettartammal, méretek: 44×44×11 mm - 6 147,50 Ft/db
Szuper ár
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNAGDBTH02a
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...

Kerékpáros nyomkövetők

A Kerékpáros nyomkövetők kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Kerékpáros nyomkövetők – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpáros nyomkövetők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpáros nyomkövetők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpáros nyomkövetők vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ