6-személyes kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Alumínium
(25)
Rozsdamentes acél
(11)
Praktikus tulajdonságok
Mosogatógépben nem mosható
(15)
Cserélhető fogantyú
(1)
Ergonomikus fogantyú
(5)
Szín
Fekete
(14)
Piros
(6)
Barna
(1)
Kék
(4)
Rozsdamentes acél
(6)
Melegítés típusa
Gáz
(32)
Áram
(33)
Üvegkerámia
(32)
Indukció
(16)
Szűrés

Készítsd el kedvenc kávédat az otthonod kényelmében egyszerűen és gyorsan a kotyogós kávéfőző 6-személyes változatával! Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami tartós és könnyen tisztítható. A kávéfőző főzőfelülete alkalmas minden típusú főzőlapra, beleértve az indukciós főzőlapot is, így bármelyik konyhában tökéletesen megállja a helyét. Olvass tovább és tudj meg többet, majd vásárolj és élvezd a frissen főzött, ízletes kávé ízét!

Tovább

A kávéfőzés egy kotyogós kávéfőző 6-személyes változatával egyszerű és gyors

Indítsad minden napodat egy kávézás varázsával! A kotyogós kávéfőző 6-személyes változata megkönnyíti a friss, ízletes kávé elkészítését az otthonod kényelmében. Nincs szükséged bonyolult technikákra vagy drága kávéfőzőkre - csak egy egyszerű, megbízható eszközre, amely minden reggel garantálja számodra a tökéletes élményt. Egyszerűen csak töltsd meg a kávéfőzőt, kapcsold be, és pár perc múlva már élvezheted is a kávé aromáját és ízét.

A kotyogós kávéfőző 6-személyes felépítése

Minden kotyogós kávéfőző három egymásra illesztett részből áll. Az alsó részbe töltjük a vizet, a középsőbe kerül a frissen őrölt kávé, maga a kávé pedig a felső tartályban készül el. A kotyogós kávéfőző 6-személyes változata egyszerű, mégis hatékony felépítéssel rendelkezik.

Szeretnél még többet megtudni a kotyogós kávéfőzők világáról? Sokat segíthet a választásban, ha elolvasod a Hogy válasszunk kotyogós kávéfőzőt c. útmutatónkat.

Kotyogós kávéfőző 6-személyes és a tűzhely típusa

A kotyogós kávéfőző 6-személyes változata kiváló választás azok számára, akik szeretnének egyszerre nagyobb mennyiségű friss kávét készíteni. Általában a legtöbb kotyogós kávéfőző kompatibilis a gáz-, elektromos és kerámialapos tűzhelyekkel egyaránt. Azonban, ha csak indukciós tűzhelyt használsz, fontos olyan kávéfőzőt választanod, amely specifikusan az indukciós főzőlapokkal kompatibilis.

Kotyogós kávéfőző 6-személyes gáz- és elektromos tűzhelyhez

A kotyogós kávéfőző 6-személyes gáz- és elektromos tűzhelyhez a kotyogók legelterjedtebb típusa - gáztűzhely esetén a kávé a láng felett készül el, de elektromos tűzhelyre helyezve is ugyanúgy használható.

Indukciós kotyogós kávéfőző 6-személyes

A kotyogós kávéfőző 6-személyes indukciós főzőlappal is használható, azonban nem mindegyik modell, ezért vásárlás előtt mindenképp győződj meg róla, hogy a kiválasztott kotyogó tényleg alkalmas-e az indukciós főzőlapokhoz – a termékleírásokban kerül feltüntetésre. Ugyanakkor ellenőrizd a kotyogós kávéfőző 6-személyes változatának aljának átmérőjét is, hogy akkora legyen, amekkora az indukciós főzőlap főzési zónájának átmérője, különben nem biztos, hogy a kotyogó megfelelően fog működni rajta.

Indukciós főzőlap alátét
Az indukciós főzőlap alátét hatékony védelmet nyújt a főzőlapnak a túlmelegedés és karcolódás ellen. Kiváló hővezető képességei biztonságosabb környezetet teremtenek a konyhában, miközben könnyen tisztítható és karbantartható. Ezáltal hozzájárul a főzőlap hosszú távú hatékony működéséhez és megőrzéséhez.

Kotyogós kávéfőző 6-személyes üvegkerámia tűzhelyekhez

Az indukciós modellhez hasonlóan a üvegkerámia főzőlaphoz alkalmas kotyogós kávéfőző 6-személyes alsó részének átmérője meg kell, hogy egyezzen az főzőlap átmérőjével. Amennyiben a kotyogós kávéfőző 6-személyes hőálló rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készült, akkor gond nélkül használható lesz vele.

kotyogós kávéfőző 6-személyes
Kotyogós kávéfőző 6-személyes - gáz, áram és üvegkerámia főzőlapra

Indukciós főzőlap alátét
Indukciós főzőlap alátét

A kotyogós kávéfőző 6-személyes anyaga

A kotyogós kávéfőző 6-személyes kiválasztásakor koncentrálj annak anyagára, térfogatára és kialakítására. A kotyogó kávéfőző ellen kell, hogy álljon a magas hőmérsékletnek és a gyakori mosásnak, valamint fontos, hogy az idő múlásával se veszítse el jó tulajdonságait. Az alábbi anyagok közül választhatsz:

Alumíniumból készült kotyogós kávéfőző 6-személyes

Az alumíniumból készült kotyogós kávéfőző 6-személyes változata könnyű és kiváló hővezető képességgel rendelkezik. Az alumínium kiválóan alkalmas a kávéfőzéshez, mivel gyorsan felmelegszik és egyenletes hőt biztosít. Ezek a kávéfőzők általában könnyűek és ellenállók, és könnyen tisztíthatók. Az alumíniumból készült kotyogós kávéfőző 6-személyes változata ideális lehet azoknak, akik könnyű és megbízható kávéfőzőt keresnek otthoni vagy akár szabadtéri használatra is.

Rozsdamentes acélból készült kotyogó kávéfőző 6-személyes

A rozsdamentes acélból készült kotyogós kávéfőző 6-személyes tökéletes választás lehet azoknak, akik tartósságot és minőséget keresnek. A rozsdamentes acél anyaga ellenálló és higiénikus, valamint könnyen tisztítható. Ezek a kávéfőzők általában kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkeznek, így egyenletesen és hatékonyan főzik a kávét. Emellett esztétikus megjelenésük is van, ami a modern konyhákban is jól mutat.

A kotyogós kávéfőző 6-személyes űrtartalma

A kotyogós kávéfőző 6-személyes általában nagyobb űrtartalommal rendelkezik, hogy egyszerre több kávét lehessen elkészíteni vele. Általában ezek a kávéfőzők körülbelül 800 ml és 1 liter közötti űrtartalommal rendelkeznek. Ez elegendő mennyiségű kávét tesz lehetővé ahhoz, hogy hat ember számára egy adag kávét főzhessünk egyszerre.

A kotyogós kávéfőző 6-személyes tisztítása

A kotyogós kávéfőző 6-személyes változatának tisztítása egyszerű folyamat. Miután kihűlt, egyszerűen húzd ki a konnektorból, a maradék kávét és kávézaccot öntsd ki, majd meleg szappanos vízzel tisztítsad meg belül és kívül. Alaposan öblítsed le, majd szárítsad meg. Ne felejtsd el rendszeresen tisztítani és karbantartani a szűrőt vagy cserélhető alkatrészeket is, hogy mindig friss és ízletes kávét kapj. A használat mértékétől függően, de általában évente egyszer érdemes kicserélni a tömítést.

Ha megtetszett a kotyogós kávéfőző 6-személyes, azonban nem szeretnél túl sok pénzt költeni, nézz körbe az olcsó 6-személyes kávéfőző oldalon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LAMART LT7077 Kaffe 300 ml Raktáron > 10 db
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa indukció, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga rozsdamentes acél, fekete és rozsdamentes acél kivitel
4 590 Ft

2.
Bialetti indukciós főzőlap 13 cm Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Indukciós alátét - a Bialetti egy adapter, amelyet a Bialetti fejlesztett ki annak érdekében, hogy az alumínium kávéskannák megfelelően működjenek az indukciós főzőlapokon
6 890 Ft

3.
Kotyogós kávéfőző - anyaga: alumínium, melegítés fajtája: gáz, áram és üvegkerámia, kapacitása poharakban mérve: 6, színe: fekete és ezüst, hangerő 300 ml
13 790 Ft

Még több
36 termék
4,1 57×
LAMART LT7077 Kaffe 300 ml
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa indukció, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga rozsdamentes acél, fekete és rozsdamentes acél kivitel
Szuper ár
4 590 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMMK870
4,8
BIALETTI Kotyogós kávéfőző venus 6 csésze kék
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga rozsdamentes acél, kék kivitel
18 290 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK008
4,7 39×
Bialetti Venus hatszemélyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
17 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK929
5,0
Bialetti Moka Express ITALIA, hatszemélyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 250 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és zöld kivitel
20 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK944
4,8 125×
Bialetti Moka Express 6 adag, alumínium
Kotyogós kávéfőző - anyaga: alumínium, melegítés fajtája: gáz, áram és üvegkerámia, kapacitása poharakban mérve: 6, színe: fekete és ezüst, hangerő 300 ml
13 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV045
4,8 35×
Bialetti New Moka Induction 6 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete és rozsdamentes acél kivitel
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK094
4,6 54×
Tescoma MONTE CARLO 6 csésze
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga rozsdamentes acél, fekete és ezüst kivitel
15 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS133
4,2 26×
Bialetti New Moka Induction 6 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK261
4,6
Bialetti Moka Color hatszemélyes, fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete kivitel
16 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK418
4,8
Pezzetti Steelexpress 6 csészéhez
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga rozsdamentes acél, rozsdamentes acél kivitel
9 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEZMK477
4,2 38×
BANQUET kávéfőző NOIRA 6 csészés
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete kivitel
4 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANMK746
4,9 15×
Pezzetti ItalExpress - 6 csészéhez, fekete színű
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete kivitel
8 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEZMK279
4,7
Pezzetti ItalExpress - 6 csészéhez
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, ezüst kivitel
8 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEZMK207
3,6
BANQUET CAMPI Dark Brown, 6 csésze
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, barna kivitel
5 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BAMMK287
4,7 190×
Tescoma PALOMA 6 csészés 647006.00
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
9 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS133b
5,0
Le Officine Magnetika 6 csésze
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga alumínium, szürke kivitel
16 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEOMK134
4,8
BIALETTI Kotyogós kávéfőző venus 6 csésze kék
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga rozsdamentes acél, kék kivitel
17 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK008
4,8 35×
Bialetti New Moka Induction 6 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete és rozsdamentes acél kivitel
18 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BIAMK094
4,7 39×
Bialetti Venus hatszemélyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
16 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK929
4,2 26×
Bialetti New Moka Induction 6 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
19 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK261
4,6 54×
Tescoma MONTE CARLO 6 csésze
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga rozsdamentes acél, fekete és ezüst kivitel
14 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS133
3,4 10×
Bialetti indukciós főzőlap 13 cm
Indukciós alátét - a Bialetti egy adapter, amelyet a Bialetti fejlesztett ki annak érdekében, hogy az alumínium kávéskannák megfelelően működjenek az indukciós főzőlapokon
6 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 23.
Termékkód: BIAPID412
4,0
Le Officine Amika 6 csésze
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, ezüst kivitel
10 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LEOMK042
Lodos G.A.T. Pepita, 6 csésze - Kotyogós kávéfőző Típusok
5,0
Lodos G.A.T. Pepita, 6 csésze
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, ezüst kivitel
6 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LDSmokkonv4

6-személyes kávéfőzők

A 6-személyes kávéfőzők kategóriában összesen 36 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 6-személyes kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 6-személyes kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 6-személyes kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ