AD květen univerzal AP+ plus nový vizuál

Koreai arcápolási termékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
10 ml
210 ml
-
Szűrés

A koreai arcápolók az innovatív megközelítésnek és a minőségi termékeknek köszönhetően jelenséggé váltak. Fejlett technológiát és természetes összetevőket használva széles termékválasztékot kínál, amely hidratálja, táplálja és javítja a bőr minőségét. A K-Beauty a rendszerességre és a részletes lépések alkalmazására helyezi a hangsúlyt, amelyek ragyogó és egészséges bőrhöz vezetnek. Hogyan néznek ki az ilyen koreai arcápolók? Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan lehet tökéletes a bőröd.

Tovább

A koreai arcápolók rendszeres és következetes bőrápolást biztosítanak

A koreai arcápoló termékek (más néven K-Beauty) a következetesség, a rendszeresség és a hosszú élettartam jegyében készülnek. Bizonyára észrevetted már, hogy a koreai nőknek gyönyörű a bőrük. Ez a több lépésből álló, szisztematikus ápolás eredménye. A koreai arcápoló termékek hangsúlyt fektet a termékek többrétegű alkalmazására, ami végül a tökéletes bőrhöz vezet. Nagy előnyük, hogy a termékkínálat széles, így mindenki a bőrtípusának megfelelően választhat.

A koreai arcápolók egyedülálló összetételük miatt kivételesek. Olyan szokatlan, de nagyon hatékony természetes összetevőket tartalmaznak, mint a csiganyálka kivonat, ázsiai csalánkivonat, propolisz, koreai zöld tea, sáfrányvirágok és még sok más.

Érdekel a koreai arcápolók használata pattanásokra, ráncokra vagy normál bőrre?

Mielőtt a koreai arcápolási termékek használatát beépítenéd a napi rutinodba, tisztában kell lenned a bőrtípusoddal, hogy ki tudd választani a megfelelő terméket.

  • A pattanásos és érzékeny bőrre szánt koreai arcápolók sokkal gyengédebbek, kíméletesebbek és gyógyító hatásúak,
  • a zsíros bőrre olyan termékeket találsz, amelyek megakadályozzák a felesleges szárazságot,
  • a száraz bőr bőr viszont jó adag intenzív hidratálást kap,
  • kombinált bőr esetén az arc minden részéhez más-más terméket használhatsz,
  • a normál bőr esetén csak rendszeresen gondoskodj róla,
  • az érett, ráncos bőrnek öregedésgátló termékekre van szüksége (gyakran peptidekkel),
  • és végül, ha pigmentfoltok nehezítik a napjaid, akkor a bőr textúráját egységesítő termékek segíthetnek.

i

A koreai arcápolók folytonosan megújulnak. A laboratóriumok folyamatosan tesztelnek, szabadalmaztatnak és próbálják megtalálni a legjobb megoldást minden bőr számára.

Hogyan néz ki a koreai bőrápolás vagy a megfelelő ápolás 10 lépésben

A koreai bőrápolás számos különböző terméket tartalmaz. Bár ez a 10 lépés soknak tűnhet, hamar bele lehet tanulni.

1. lépés: Alaposan tisztítsad meg a bőröd

A kulcs a tökéletesen tiszta, szennyeződésektől mentes bőr. Ebben segíthet egy (általában olajos) sminklemosó, vagy sminklemosó kendő, amellyel például a rúzst is eltávolíthatod. A koreai arcápolás termékek képesek dörzsölés nélkül megbirkózni a sminkkel, a szempillaspirállal és minden szennyeződéssel.

2. lépés: Használj tisztító zseléket és habokat a még hatékonyabb tisztítás érdekében

A koreai arctisztítók között főként tisztító gélek és habok találhatók, amelyek alkalmasak a bőr tökéletes megtisztítására - hiszen a sminklemosó sem tud mindent eltávolítani. A megfelelő arctisztító használata után a bőröd tökéletesen tiszta lesz. Rajtad áll, hogy a gélt vagy a habot részesíted előnyben.

3. lépés: A bőrradír mélyen megtisztítja a bőrt

A bőrradírt a bőr mélyreható tisztítására használják. A bőr utána ragyogó, és sokkal jobban felszívja a többi kozmetikum értékes anyagait. De vigyázz, felejtsd el a durva szemcséjű bőrradírokat, amelyek irritálják a bőrt. Ehelyett keresd a hámlasztó géleket, amelyek mélyen hatnak, mégis gyengédek és kíméletesek.


koreai arcápolók - bőrradír
Koreai bőrradír

koreai arcápolók - sminklemosó kendők
Koreai sminklemosó kendő

koreai arcápolók - arctisztító hab
Koreai arctisztító hab

4. lépés: A bőr tonizálás a tisztítási folyamat utolsó lépése

A koreai arctonik és spray az első lépés, amikor a bőr hidratálásáról van szó. Összességében segítenek javítani a bőr állapotán, mivel normalizálják a pH-egyensúlyt. Gazdag természetes összetevőkkel és savakkal gyönyörűen tisztítják, frissítik és nyugtatják a bőrt. A bőr gyönyörűen ragyogó és egészséges lesz.

5. lépés: Az arcápoló esszencia megkönnyíti a többi termék felszívódását

Az arcesszenciák itt Európában nem túl ismertek, de a koreai nők számára ez a lépés nagyon fontos. Ez a termék ugyanis arra hivatott, hogy megkönnyítse a többi termék felszívódását, amelyeket a bőrödre fogsz felvinni. Ezenkívül elősegíti a bőr hidratálását is, ráadásul az arcesszencia szó szerint ragyogóvá teheti a bőröd.

6. lépés: Az arcszérum mélyen táplálja a bőrt

A koreai szérumok pótolhatatlan funkcióval rendelkeznek a koreai bőrápolásban. Formulájuk jellemzően nagyon koncentrált, mivel szó szerint tele vannak olyan tápanyagokkal, amelyeket szeretnénk a bőrünkbe juttatni. Vigyázz azonban, itt igazán fontos, hogy a bőrtípusod alapján válassz szérumot.


koreai arcápolók - arctonik
Koreai arctonik

koreai arcápolók - esszencia
Koreai esszencia

koreai arcápolók - szérum
Koreai szérum

7. lépés: Koreai arcmaszk a jóleső pillanatokért

A koreai arcmaszkok nagyszerűek a relaxációs pillanatokhoz, valamint a bőr táplálásához, ragyogásához és hidratálásához. A szövetmaszkok nagyon népszerűek a koreai kozmetikában, mivel a szövet a maszkot a bőrre fogja, így elősegítve a felszívódást. Választhatsz azonban hab-, gél- vagy buborékmaszkot is. A koreai arcmaszkok cél szerint is különböznek - hidratálásra, ragyogásra, pórustisztításra, rugalmasságra vagy esetleg bőrsimításra vágysz?

8. lépés: A szemeid különleges gondoskodást érdemelnek

A koreai szemkörnyékápolók és szérumok sem maradhatnak figyelmen kívül, mert a szemkörnyék különleges ápolást érdemel. Ne gondold, hogy ha még nincsenek ráncaid, akkor nincs szükséged szemkörnyékápolóra - jobb, ha már most elkezded, és egy kicsit késlelteted a ráncok megjelenését. Egy szemkörnyékápoló krém a finom vonalakkal, a szem alatti karikákkal is megbirkózik, ráadásul élénkít is.

9. lépés: Az arckrém a hidratálás utolsó lépése

A koreai arckrémek a bőr általános hidratálásában amolyan befejező lépést jelentenek, mert céljuk, hogy a bőröd a lehető legjobban hidratált maradjon, a lehető leghosszabb ideig. Ismét a bőrtípusodnak megfelelően válassz arckrémet, hogy az a lehető legjobban tudjon teljesíteni. Azt is kiválaszthatod, hogy egy tégely vagy egy tubus kényelmesebb-e számodra.

10. lépés: Az SPF-védelemről gyakran megfeledkezünk

Az SPF védelemmel ellátott krémeket gyakran figyelmen kívül hagyjuk, pedig igazán nagy szerepük van. Ne gondold, hogy csak napsütéses időben fontosak, hiszen a legjobb, ha egész évben használod őket, bárhol is vagy. Az arcra 50-es vagy annál magasabb SPF ajánlott, de a 30-as legyen a minimum.


koreai arcápoló termékek - arcmaszkok
Koreai arcmaszk

koreai arcápolás termékek - szemkörnyékápoló
Koreai szemkörnyékápoló

koreai arcápolás termékek - arckrém
Koreai arckém

koreai arcápolási termékek - SPF fényvédő
Koreai fényvédő

A koreai kozmetikumok elsősorban a BB-krémekről ismertek

A koreai dekorkozmetikumok az exkluzív BB-krémeikről váltak híressé, amelyeknek nincs párjuk. Ezek nagyon könnyű krémek, amelyek természetes tónust biztosítanak a bőrnek, és elfedik a bőrhibákat. Ezen kívül a BB krém SPF védelmet is nyújt, rendszeres használat mellett pedig gyönyörűen ragyogóvá és világossá teszi a bőrt. Ideális azok számára, akik nem szeretik a hagyományos sminket, vagy bőrük állapota miatt nincs rá szükségük.

i

A koreai BB krém azonban még nem minden

A koreai dekorkozmetika sokkal többet tud nyújtani. A kínálatukban minden olyan termék megtalálható, amire szükséged lehet a hibátlan sminkhez. Találsz szempillaspirálokat, pirosítókat, szemceruzákat és szemhéjfestékeket, szájfényeket és rúzsokat, alapozókat, barnítókat, szem- és szemöldökceruzákat stb. Ha tökéletes megjelenésre vágysz, a koreai arcápolók a megfelelő választás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Arcpakolás - gél, uniszex, alkalmazási terület arc, használható érzékeny, normál bőrre, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik glicerin, hialuronsav és csiganyálka, tömege 84 g
9 490 Ft

2.
MIZON Black Snail All In One Cream 50 ml Szállításra kész 5 db
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érett és minden bőrtípusra, hatás: hidratáló, világosító és pigmentfolt csökkentő, 35 ml
7 190 Ft

3.
MIZON Joyful Time Essence Mask Snail 23 g Szállításra kész > 20 db
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, problémás, kevert bőrre, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml,
több darab vásárlása esetén 680 Ft-tól

Még több
113 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
BEAUTY OF JOSEON Calming Serum Green Tea 30 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló és hidratáló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 100 700,50 Ft/1 l
Leárazás -22 %
4 030 Ft 5 190 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4652
Arany középút Kiváló ár/érték arány
MIZON Black Snail All In One Cream 50 ml - Arckrém Típusok
5,0
MIZON Black Snail All In One Cream 50 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érett és minden bőrtípusra, hatás: hidratáló, világosító és pigmentfolt csökkentő, 35 ml - 205 428,57 Ft/1 l
7 190 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK633
Arany középút Kiváló ár/érték arány
COSRX BHA Blackhead Power Liquid 100 ml
Fekete pont eltávolító - zsíros bőrre, tonizálja és tisztítja a bőrt
Leárazás -15 %
6 910 Ft 8 090 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4410
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
MIZON Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch 60× 1,4 g - Arcpakolás Típusok
4,1
MIZON Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch 60× 1,4 g
Arcpakolás - gél, uniszex, alkalmazási terület arc, használható érzékeny, normál bőrre, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik glicerin, hialuronsav és csiganyálka, tömege 84 g - 112 976,19 Ft/1 kg
9 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK614
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Aloe 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik aloe vera, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK618
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, problémás, kevert bőrre, hidratáló, tápláló, bőrnyugtató, tisztító, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik allantoin és hialuronsav, űrtartalma 23 ml, - 38 695,65 Ft/1 kg
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK630
3,5
MIZON Collagen Power Firming Eye Cream 10 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 459 000 Ft/1 l
4 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK506
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Bamboo 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hidratáló, tisztító, bőrfinomító revitalizáló, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK628
4,8 11×
MIZON All In One Snail Repair Cream 75 ml
Arckrém - női, nappali és éjszakai, bőrtípus: problémás, hatás: hidratáló és ránctalanító, 75 ml - 150 533,33 Ft/1 l
11 290 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK495
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Snail 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, problémás, kevert bőrre, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK627
MIZON Hyluronic Acid 100 30 ml - Arcápoló szérum
Típusok
4,8
MIZON Hyluronic Acid 100 30 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló és hidratáló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 273 000 Ft/1 l
Leárazás -10 %
8 190 Ft 9 090 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL323
5,0
MIZON Collagen Power Lifting Cream 75 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: normál, hatás: hidratáló, világosító és ránctalanító, 75 ml - 146 533,33 Ft/1 l
10 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK507
5,0
MIZON Collagen Power Lifting Emulsion with Collagen 120 ml
Hidratáló arckrém - kikapcsol, hidratál, stimulálja a sejtek regenerálódását és a természetes kollagén termelést - 79 083,33 Ft/1 l
9 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2377
4,7
MIZON Snail Recovery Gel Cream 45 ml
Hidratáló gél - bőrnyugtató, természetes kozmetikum és koreai kozmetikumok, nappali, női, problémás és kevert bőrre, 45 ml - 119 777,78 Ft/1 l
5 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK498
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Rose 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható érzékeny, normál, száraz bőrre, pórusösszehúzó, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik rózsa, tömege 23 g - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK622
4,8 11×
MIZON All In One Snail Repair Cream 120 ml
Arckrém - női, nappali és éjszakai, bőrtípus: normál és problémás, hatás: hidratáló, tápláló és ránctalanító, 120 ml - 133 250 Ft/1 l
15 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2383
MIZON Hyaluronic Acid Eye Gel Patch 60× 1,5 g - Arcpakolás Típusok
4,1
MIZON Hyaluronic Acid Eye Gel Patch 60× 1,5 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület szem, használható érzékeny, normál, száraz bőrre, hidratáló, bőrfinomító revitalizáló, szem alatti duzzanatok/karikák ellen, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik hialuronsav, málnamag-olaj és b3-vitamin, tömege 90 g - 105 444,44 Ft/1 kg
9 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL320
MIZON Collagen Eye Gel Patch 60× 1,5 g - Arcpakolás Típusok
4,1
MIZON Collagen Eye Gel Patch 60× 1,5 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület szem, használható érzékeny, normál bőrre, világosító, ránctalanító, tápláló, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik hialuronsav, panthenol és csiganyálka, tömege 90 g - 113 222,22 Ft/1 kg
10 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL321
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Strawberry 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK623
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Pomegranate 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható atópiás és ekcémás, zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, világosító, ránctalanító, bőrnyugtató, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik gránátalma olaj, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK624
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Cucumber 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hidratáló, bőrnyugtató, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK621
4,8 11×
MIZON All In One Snail Repair Cream 35 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: hidratáló, ránctalanító és regeneráló, 35 ml - 159 714,29 Ft/1 l
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK496
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Green Tea 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, használható zsíros, érzékeny, normál, kevert bőrre, hidratáló, bőrnyugtató, bőrfinomító revitalizáló, hatóideje 20 perc, hatóanyagai közé tartozik zöld tea, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK616
4,8 55×
MIZON Joyful Time Essence Mask Vitamin 23 g
Arcpakolás - textil, uniszex, alkalmazási terület arc, világosító, tápláló, tisztító, hatóideje 20 perc, űrtartalma 23 ml, - Ár több darab vásárlása esetén 29 513,04 Ft/1 kg
680 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK625

Koreai arcápolási termékek

Koreai arcápolási termékek

A Koreai arcápolási termékek kategóriában összesen 113 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó koreai arcápolási termékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb koreai arcápolási termékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: koreai arcápolási termékek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ