Napelemes kamerák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(10)
Apple Siri
(1)
Samsung SmartThings
(1)
Xiaomi Home
(3)
Lidl Home
(2)
Használat
Beltéri
(38)
Kültéri
(77)
Maximális felbontás
1920 × 1080 px
(21)
3840 × 2160 px
(6)
2304 × 1296 px
(17)
2340 × 1296 px
(2)
2560 × 1440 px
(22)
Betekintési szög
92 °
360 °
-
Szűrés

A napelemes kamera ideális biztonsági megoldást jelent az olyan területeken, ahol korlátozott az áramellátás. Ezek a kamerák napelemeket használnak az energiaellátáshoz, így nincs szükségük további áramforrásra. A napelemes kültéri kamera valóban ideális a kertekbe, udvarokba, telephelyekre, és kiválóan alkalmas akár a távoli területek, nyaralók vagy nagy kültéri területek számára is. Nem tudod, hogy a kültéri napelemes kamera SIM kártyás változata, vagy a WiFi-s felel meg neked jobban? Olvass tovább, és mi segítünk választ adni a kérdéseidre.

Tovább

A napelemes kamera praktikusan, több szituációban is felhasználható

A napelemes kamera rengeteg helyen felhasználható. A napelemes kamerarendszer kiválóan alkalmas vállalkozások, önkormányzatok és magánszemélyek számára is. A napelemes kamerák segítségével megvédheted a vagyonod az olyan helyeken, ahol a hagyományos kamerát nem lehet valamilyen okból megfelelően elhelyezni. A napelemes kamera nagyszerűen használható például a mezőgazdaságban a nagy földterületek és a raktárak védelmére, az építőiparban az építkezési területek biztosítására, a távoli turisztikai pontok, esetleg a városi parkok őrzésére, vagy például a vadak védelmére az erdőkben.

  • A napelemes kültéri kamera típusok SIM kártyával vagy WiFi kapcsolattal működnek és energiafüggetlenek.
  • A kültéri napelemes kamera típusokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak az időjárási körülményeknek és a hőmérséklet ingadozásoknak.
  • A napelemes kamera rendszer rugalmas telepítési lehetőségekkel rendelkezik, szinte bárhová elhelyezhető.
  • Környezetbarát megoldás, mivel a napenergia segít csökkenteni az energiafogyasztást.

Nem tudod, hogy mit jelent a napelemes kamera WiFi változata, és nem ismered az olyan rövidítéseket, mint a 4G és SIM ? Ne ess kétségbe, inkább olvasd el a Hogyan válasszunk IP-kamerát című cikkünket, ahol rengeteg hasznos tippet és magyarázatot találsz a különböző paraméterekre, rövidítésekre és kifejezésekre.

A napelemes kültéri kamera SIM kártyás vagy a WiFi-s változata a jobb? A csatlakoztathatóság fontos szempont a választás során.

A SIM kártyához alkalmas napelemes kültéri kamera használata számos előnnyel jár. Először is, nem kell a WiFi hálózat hatósugarában lenned, de elegendő, ha a mobilhálózat eléri a kamera helyét. Így a mobil adathálózaton keresztül csatlakozhatsz a kamerához, és folyamatosan figyelemmel követheted, hogy mi történik a megfigyelt helyszínen. A napelemes kamera WiFi változatainak az online kapcsolathoz a WiFi hálózat közelében kell lennie, ami korlátozza a használatukat az olyan objektumok közelében, ahol ez a hálózat nem elérhető, ha szeretnéd ellenőrizni, hogy mi történik a megfigyelt helyszínen.

  • A napelemes kültéri kamera SIM kártyás verziója jellemzően támogatja a nanoSIM-et, és a nagyon távoli helyszínekre való használatra is alkalmas.
  • A kültéri napelemes kamerarendszer WiFi-s változata támogatja a 2,4 és 5GHz-es frekvenciákat is. Ezáltal a kapcsolat a nagyobb távolságok esetében is stabilabbá válik.
  • A napelemes kamera támogatja a fix Ethernet átvitelt is, ami stabil kapcsolatot jelent, de fontos az adatkábel közelsége is.
  • A vezeték nélküli napelemes kamerarendszer Bluetooth-on keresztül is csatlakoztatható, ami hasznos, ha például egy mobilalkalmazáson keresztül állítjuk be a kamerát.

i

Milyen átvitelt nyújt a kültéri napelemes kamera? A 4G a minőségi kapcsolódás szabványa

A 4G napelemes kültéri kamera változatok olyan típusú biztonsági kamerák, amelyek a napenergiát a 4G LTE mobilhálózaton keresztül történő vezeték nélküli csatlakoztathatósággal kombinálják. Ez a hálózat nagyon gyors, megbízható és biztosítja, hogy felesleges késések és nem kívánt zavarok nélkül férhess hozzá a készülékhez.

A napelemes kültéri kamera könnyen beállítható a jó kompatibilitásnak köszönhetően

A napelemes kamera kényelmesen beállítható egy mobilalkalmazással, amelyet a gyártó utasításai szerint tölthetsz le. Ez a praktikus segítség kompatibilis az elterjedt okostelefon operációs rendszerekkel, amelyekhez Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül csatlakozik. A WiFi nélküli napelemes kamera lehetővé teszi a mobil adatátvitelen keresztül történő csatlakozást. A készülék vezérlésére szolgáló alkalmazás támogatja a hangalapú asszisztenseket.

A napelemes kültéri kamera energiaellátásáért elsősorban egy napelem a felelős. Egyes modellek azonban más energiaellátási formákat is kínálnak, például USB-t, tápkábelt vagy akkumulátort. Ez lehetővé teszi, hogy a kamera akkor is feltölthető legyen, ha otthon vagy olyan helyen használják, ahol a nap nem süt eléggé a kamera feltöltéséhez.

Hol tárolja a napelemes kamera a felvételeket? Mind a WiFi, mind a GSM lehetővé teszi a felhőben történő tárolást

Függetlenül attól, hogy a napelemes kamera WiFi kapcsolattal rendelkezik, mobilkapcsolatot használ, vagy épp internet kapcsolat nélküli, valahol tárolnia kell a felvételeket. Ha csatlakozol az internethez, akkor a kamera által látható terület eseményei online nyomon követhetők, és a felvételek a felhőalapú tárhelyen tárolhatóak. A legtöbb modell SD- vagy microSD kártyás tárolást is lehetővé tesz, amelyeknek a kapacitása akár 512 GB is lehet. Egyes biztonsági napelemes kamera modellek belső tárolóval is rendelkeznek.


kültéri napelemes kamera SIM kártyával
SIM kártyás napelemes kamera

napelemes kamera wifi
WiFi-s napelemes kamera

i

A napelemes kamera praktikus méretekben kapható

A napelemes kamera nagyon kompakt méretekkel rendelkezik. A maximális magasság, szélesség és mélység nagyjából 20 cm, de ennél jóval kisebb változatokat is találhatsz a kínálatban. Míg a nagyobb, jól látható kamerák jó pszichológiai hatással bírnak a potenciális betolakodók elriasztására, a kisebb modellek akkor lesznek előnyösek, ha a készüléket jobban el kell rejteni. A napelemes kamera jobb elrejtése érdekében mindenképpen válassz megfelelő színt.

A WiFi-s napelemes kamera változatok különféle formákban kaphatóak

A napelemes kamera WiFi-s változatai különböző kialakításban kaphatóak, ami hatással van a funkcióira, a felszerelésre és a használatra. Míg egyes formák inkább beltéri használatra alkalmasak, más típusok inkább a kültéri használatban jeleskednek. Tehát vásárlás előtt mérlegelned kell, hogy melyik típus a legjobb a számodra. A napelemes kamerák kézi vagy motoros forgatást is lehetővé tesznek, míg más típusok statikusak. A megfelelő készülékkialakítás kiválasztásával tovább növelheted a létesítményed biztonságát.

  • A Bullet egy henger alakú kamera, amely elsősorban kültéri használatra alkalmas. Falakra vagy mennyezetre helyezhető, és fix lencsével rendelkezik.
  • A Turret beltéren vagy kültéren egyaránt használható. Szükség szerint kényelmesen elforgatható.
  • A Dome egyfajta félgömb alakú napelemes kamera, amely inkább beltéri használatra alkalmas. A lencse lehet fix vagy mozgatható.
  • A PTZ egy forgó kamera, amely inkább a kültéri használatra alkalmas. Általában optikai zoommal rendelkezik, és szükség szerint forgatható.
  • A Box egy négyzet alakú napelemes kamera, amely a legrégebbi kameratípus. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

napelemes álkamera egy megfizethető megoldás, amely a költségek töredékéért segít megvédeni az ingatlanod. Nagyon élethűen néz ki, és a villogó LED-nek köszönhetően megkülönböztethetetlen egy valódi kamerától. Akkumulátorral vagy napenergiával is működtethető.

A kültéri napelemes kamera SIM kártyás és WiFi-s változata is számos hasznos funkcióval rendelkezik

Függetlenül attól, hogy a SIM kártyához vagy a WiFihez alkalmas napelemes kültéri kamera modellt választod, mindkét opció számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek javítják a készülék felvételét és működését. Ott van például az éjjellátó funkció, amely éjszaka vagy gyengébb fényviszonyok mellett elengedhetetlen. Az éjjellátó üzemmódnak különböző típusai vannak, köztük a fekete-fehér, a klasszikus vagy a hibrid. Azt is vedd figyelembe, hogy milyen érzékelőket tartalmaz a kamera, és hogy lehetővé teszi-e az egész napos működést.

  • Az érzékelés egy olyan funkció, amely képes például mozgásokat, arcokat, állatokat, karaktereket, autókat vagy zavaró jelenségeket érzékelni.
  • A hangfunkciók közé tartozik a hangérzékelés, vagyis az, hogy a napelemes kamera rendelkezik-e beépített mikrofonnal, hangszóróval, hangfelvételi opcióval vagy kétirányú hanggal.
  • A riasztás a napelemes kamera esetében lehet fény- vagy hangjelzés.
  • A rosszindulatú tevékenységre vonatkozó figyelmeztetés érkezhet az E-mail fiókodba vagy a mobiltelefonodra.

i

A napelemes kültéri kamera különböző kiegészítőkkel kapható

Mi minden van a kültéri napelemes kamera csomagjában? A napelem és a kamera természetesen a készlet része, továbbá a modelltől függően találhatsz a csomagban konzolt, rögzítőanyagot vagy tápkábelt. Amennyiben a felvételeket memóriakártyán kívánod tárolni, mindenképpen ellenőrizd annak kompatibilitását a kiválasztott modellel.

A napelemes kamera lehet 4K felbontású? A felvétel rögzítése manapság már magas minőségű

A képminőség az egyik legfontosabb jellemző egy napelemes kamera esetében. A 4K vagy Full HD azok a formátumok, amelyekben egyes modellek képesek videót rögzíteni. A 4K egy olyan képformátum, amely 4096 × 2160 pixel felbontású, ami nagyon valósághű és élénk képet biztosít. Erre azonban csak a legjobb napelemes kamera típusok képesek, mivel az általános felbontás 1920 × 1080 pixel körül van, ami még mindig jó minőségű, nagy felbontású felvételeket biztosít, amelyeken mindent ki lehet venni.

  • A látószög az a terület, amelyet a készülék le tud fedni. A napelemes kültéri kamera látószöge 92 ° -tól 360 °-ig terjed. Minél szélesebb a látószög, annál nagyobb területet képes lefedni a kamera. Így a nagy látószög alkalmas a nyílt területek megfigyelésére, míg a kis látószög a konkrét tárgyak rögzítésére.
  • A zoom lehet optikai vagy digitális. Lehetővé teszi a nagyítást vagy kicsinyítést, ezáltal részletesebben lehet elemezni egy felvételt.
  • A videótömörítés a legtöbb típus esetében a legújabb H.265 szabványoknak megfelelő.

Nem tudod továbbra sem, hogy mit válassz? Nézd meg, mit mondanak az ügyfelek az értékelésekben az egyes termékekről. Akár SIM-es, akár WiFi-s kültéri napelemes kamera típust választasz, mások véleménye segíthet kiválasztani a megfelelő terméket annak érdekében, hogy Te és az ingatlanod biztonságban legyen.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Eufy SoloCam S340 Dual 3K Szállításra kész > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2880 × 1620 px, színes éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, személy(ek) és állatok érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 120 × 87 × 87 mm (Ma×Sz×Mé)
79 990 Ft

2.
Eufy EufyCam 3: 2+1kit Szállításra kész > 5 db
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, slot a meghajtónak, 2,5" formátum, Android és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű WiFi 2,4 GHz, elemes és napelemes
269 190 Ft

3.
Xiaomi Solar Outdoor Camera BW400 Pro Set Szállításra kész > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, színes éjjellátás, 132° betekintési szög, személy(ek), állatok és autók érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, Wi-Fi interfész, ethernet csatlakozás, tartó, szerelési anyag, hálózati kábel és tápkábel a csomag része
59 990 Ft

Még több
77 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Tesla Smart Floodlight Battery Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, színes éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 125° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, értesítés mobilra, hangriasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció tuya segítségével, mérete 122 × 22,5 × 80 mm (Ma×Sz×Mé)
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSL23_014
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,9
Eufy SoloCam S340 Dual 3K
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2880 × 1620 px, színes éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, személy(ek) és állatok érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 120 × 87 × 87 mm (Ma×Sz×Mé)
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_017
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
Reolink Go Plus (4MP)
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 95° betekintési szög, mozgás, személy(ek) és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés, Wi-Fi interfész, GSM csatlakozás, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 75 × 75 × 194 mm (Ma×Sz×Mé)
82 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Reol22_03
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Reolink KEEN RANGER PT Ranger PT + KEEN RANGER PT Solar Panel
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, e-mail értesítés, GSM csatlakozás, napelem a csomag része, mérete 112 × 98 × 98 mm (Ma×Sz×Mé)
134 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Reol22_22
3,8
Viking HDs02 4G napelemes HD kamera
IP kamera - kültéri, IP66, beépített mikrofon, beépített hangszóró, hangos kaputelefon, cloud platform és LED reflektor, mozgásérzékelő, éjszakai látás, HD felbontás: 1920 × 1080 px, látószög: 350°/90°-os forgás, MicroSDHC kártya foglalat - max.. 128 GB-ig, kompatibilis az Android és iOS rendszereken elérhető Tuya, UBox, I-Cam+ alkalmazásokkal, csatlakozás GSM 4G-n (nano SIM) keresztül
81 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGh2
5,0
Viking PRIME-WiFi Napelemes kamera
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 4096 × 2160 px, hibrid éjjellátás 40 m maximális hatótávval, 180° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, behatolás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, napelem és tápkábel a csomag része, mérete 143 × 220 × 155 mm (Ma×Sz×Mé)
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VKNGh3
Viking HDs03 4G napelemes HD kamera, fehér - IP kamera Típusok
4,5
Viking HDs03 4G napelemes HD kamera, fehér
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, hibrid éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 350° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás, behatolás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fényriasztás, SD és cloud tárhely, mobil kapcsolat támogatás, GSM csatlakozás, napelem, tartó és tápkábel a csomag része
78 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGh5
4,3
Viking PRIME-4G Napelemes kamera
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 4096 × 2160 px, hibrid éjjellátás 40 m maximális hatótávval, 180° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, behatolás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, mobil kapcsolat támogatás, GSM csatlakozás, napelem a csomag része, mérete 143 × 220 × 155 mm (Ma×Sz×Mé)
106 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGh4
Viking HDs03 4G napelemes HD kamera, fekete - IP kamera Típusok
4,5
Viking HDs03 4G napelemes HD kamera, fekete
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, hibrid éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 350° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás, behatolás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fényriasztás, SD és cloud tárhely, mobil kapcsolat támogatás, GSM csatlakozás, napelem, tartó és tápkábel a csomag része
78 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGh6
3,5
Tesla Smart Camera 360 4G Battery
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, szilárd objektív, mozgás érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, cloud tárhely, GSM csatlakozás, mérete 103 × 158 × 200 mm (Ma×Sz×Mé)
77 700 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSL23_007
Xiaomi Solar Outdoor Camera BW400 Pro Set
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, színes éjjellátás, 132° betekintési szög, személy(ek), állatok és autók érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, Wi-Fi interfész, ethernet csatlakozás, tartó, szerelési anyag, hálózati kábel és tápkábel a csomag része
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAcam04
4,4 12×
Eufy EufyCam 3: 2+1kit
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, slot a meghajtónak, 2,5" formátum, Android és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű WiFi 2,4 GHz, elemes és napelemes
269 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_25
4,3 32×
ARENTI 1080p Rechargeable Battery Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 145° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, tartó a csomag része, mérete 95 × 50 × 52 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -6 %
15 990 Ft 17 030 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Arenti_21_9
5,0
Eufy EufyCam 3 Single Cam 4K
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 3840 × 2160 px, éjjellátás 7,5 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, arc és autók érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, értesítés mobilra, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 65 × 65 × 129 mm (Ma×Sz×Mé)
77 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_007
5,0
ARENTI GO1 Wi-Fi 3MP/2K Rechargable Battery Camera + solar panel
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, klasszikus éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció gyártó saját alkalmazása segítségével, napelem a csomag része, mérete 94,9 × 50 × 52,1 mm (Ma×Sz×Mé)
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Arenti2401
3,7
Woox R3569 - okos, kültéri, forgatható, WiFi + napelem
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, színes éjjellátás, 108,4° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, hangriasztás, SD tárhely, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, kommunikáció tuya, google Home és gyártó saját alkalmazása segítségével, napelem, tartó, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 140 × 140 × 115 mm (Ma×Sz×Mé)
45 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Woox23_014
5,0
Reolink TrackMix LTE
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, motoros forgás, mozgás, személy(ek), állatok és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, hangriasztás, SD és cloud tárhely, mérete 129 × 147 × 228,2 mm (Ma×Sz×Mé)
162 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Reol22_27
3,3
Tesla Smart Camera Battery CB500
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, színes éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció tuya segítségével, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 62 × 10 × 57 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -14 %
29 990 Ft 34 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSL23_015
3,0
EZVIZ EB8 4G
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, GSM csatlakozás, kommunikáció IFTTT segítségével, tápkábel a csomag része, mérete 150 × 120 × 170 mm (Ma×Sz×Mé)
103 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EZVIZ23_09
EZVIZ BC1C 4MP + Solar Panel-D (set)
IP kamera - beltéri és kültéri, napelemes, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, színes éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 116° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, kétirányú hang, e-mail értesítés, hangriasztás, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció EZVIZ segítségével, napelem, tartó és tápkábel a csomag része, mérete 62,8 × 62,8 × 104,76 mm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -19 %
48 630 Ft 59 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ22_33
4,0
EMOS GoSmart kültéri akkumulátoros kamera IP-600 EYE wifivel és napelemmel
IP kamera - kültéri, napelemes, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 110° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció tuya és lidl Home segítségével, napelem, tartó és tápkábel a csomag része, mérete 80 × 100 × 195 mm (Ma×Sz×Mé)
60 650 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM499f4e
3,0
EZVIZ battery camera SET HB8+Solar Panel F (4,2W)
IP kamera - kültéri, maximális videofelbontás 2560 × 1440 px, színes éjszakai látás, maximális hatótávolság 15 m, 360°-os látószög, motoros vízszintes/függőleges forgatás, mozgásérzékeléssel és a tárgy/személy mozgásának automatikus követésével, kétirányú hang, mobiltelefonos értesítés, fény- és hangjelzés, 32 GB eMMC belső tárhely és EZVIZ CloudPlay felhőtároló, 2,4 GHz-es WiFi-kapcsolat, EZVIZ alkalmazás cseh és szlovák nyelven, tartozék - F-típusú napelem C-csúccsal 4,2 W-ig, szerelési anyag és tápkábel tartozék, méretek 116 × 183 × 166 mm (Ma×Sz×Mé)
93 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ23_24
EZVIZ HB8 2K+
IP kamera - kültéri Wi-Fi akkumulátoros kamera forgató funkcióval
68 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ23_08
Reolink Trackmix
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 355° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás és autók érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, e-mail értesítés mobilra is, SD tárhely, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz csatlakozás, hálózati kábel és tápkábel a csomag része, mérete 228 × 129 × 147 mm (Ma×Sz×Mé)
129 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Reol23_17

Napelemes kamerák

A Napelemes kamerák kategóriában összesen 77 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napelemes kamerák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napelemes kamerák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napelemes kamerák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ