Bialetti őrölt kávé

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Bialetti egy híres olasz márka, amely leginkább a Moka Expressz nevű kávéfőzőjéről ismert, amelyet 1933-ban Alfonso Bialetti tervezett meg. Azóta a Bialetti szinonimája lett az otthoni kávéfőzésnek, különösen Olaszországban és szerte a világon. Tudj meg többet a Bialettiról és a Bialetti őrölt kávé varázsáról az alábbi sorokban.

Tovább

A Bialetti őrölt kávé varázsa

Bialetti márka szinonimája a minőségi olasz kávénak, amely generációk óta hozza el az autentikus eszpresszó ízét közvetlenül az otthonodba. Válogass a különféle ízek és keverékek között, amelyek tökéletesen kiegészítik a reggeli rutinodat, vagy egy új szintre emelik a kávézásodat a nap bármely szakában. A Bialetti őrölt kávé fajták gondosan válogatott, prémium minőségű kávébabból készülnek, amelyek garantálják a frissességet és az eredeti olasz kávézási élményt.

Válaszd a hagyományt és a minőséget, válaszd a Bialetti őrölt kávé bármelyikét!

Mely tulajdonságok jellemzik a Bialetti őrölt kávé fajtáit?

Minőségi alapanyagok

A Bialetti nagy gondot fordít arra, hogy kizárólag a legjobb minőségű kávébabokat válassza ki és használja fel termékeihez. A Bialetti őrölt kávé fajták gyakran egyedi keverékek, amelyek különböző régiókból származó babokból állnak össze, biztosítva ezzel a kiegyensúlyozott és gazdag ízprofilokat. A vállalat a közvetlen beszerzési láncot részesíti előnyben, amely lehetővé teszi a jobb minőségű termékek előállítását és a termelőkkel való közvetlen kapcsolatot.

Tradicionális olasz pörkölés

A Bialetti híres arról, hogy az olasz pörkölési hagyományokat követi, ami általában egy közepes pörkölést jelent. Ez a pörkölési folyamat kiemeli a Bialetti őrölt kávé természetes ízjegyeit és aromáit, miközben csökkenti a keserűséget. Az olasz pörkölésű kávé jellemzően sötétebb és intenzívebb ízű, ami tökéletesen illik az eszpresszó és más erős kávék készítéséhez.

Különféle ízek

A Bialetti őrölt kávé fajták széles választéka kínál különböző ízprofilokat, amelyek minden kávékedvelő ízléséhez igazodnak. Legyen szó csokoládés, diós, gyümölcsös vagy virágos jegyekről, a Bialetti gondosan összeállított keverékei minden egyes csésze kávéval egyedi kávézói élményt nyújtanak.

Minden nap finom

A Bialetti őrölt kávé kifejezetten úgy készül, hogy tökéletesen illeszkedjen a Moka potokhoz és más típusú kávéfőzőkhöz. Ez biztosítja, hogy a kávézás folyamata egyszerű és zökkenőmentes legyen, még a kezdő kávéfogyasztók, baristák számára is. Az optimális őrlési finomság elősegíti a kívánt íz- és aromaextrakciót, ami kulcsfontosságú a tökéletes csésze kávé elkészítéséhez.

Könnyen hozzáférhető

A Bialetti őrölt kávé fajták széles körben elérhetők világszerte, lehetővé téve a kávérajongók számára, hogy bárhol élvezhessék az autentikus olasz kávé ízét. Ez a könnyű hozzáférhetőség segít a Bialetti márkának abban, hogy a globális piacon is erős jelenlétet tudjon fenntartani.

i

Fedezd fel az igazi olasz kávézás élményét a Bialetti őrölt kávé segítségével!

A Bialetti őrölt kávé mindezen jellemzői teszik ezt a fajtát ideális választássá mindazok számára, akik szeretnék otthon is élvezni a minőségi, olasz kávézás élményét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kávé - őrölt, koffeinmentes, származási hely Kolumbia, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 250 g
3 290 Ft

1 termék
4,0
Bialetti Perfetto Moka - koffeinmentes, 250g
Kávé - őrölt, koffeinmentes, származási hely Kolumbia, pörkölés helye Olaszország, csomag tömege 250 g
3 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAKA660

Bialetti őrölt kávé

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó őrölt kávé Bialetti Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább őrölt kávé Bialetti
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ