Poharak töményhez

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Vörösbor
(1)
Rum
(16)
Whisky likőr
(59)
Konyak
(4)
Likőr
(4)
Üveg típusa
Termo pohár/bögre
(1)
Kancsós
(9)
Alacsony pohár
(80)
Magas üvegpohár
(1)
Talpas
(36)
Különböző méretek készlete
(1)
Szűrés

Az alkoholos poharak elengedhetetlenek az alkoholtartalmú italok legjobb felszolgálásához és kóstolásához. Akár whiskyt, akár brandyt vagy egyszerű szilvapálinkát szeretnél, fontos, hogy az italhoz legjobban illő pohártípust válassz. Nem tudod, mit válassz, de szeretnél egy jó minőségű poharat? Mi segíthetünk.

Tovább

A stílusos alkoholos poharakat nemcsak a sommelier-ek értékelik

Az alkoholos poharak nemcsak az alkoholtartalmú italok tálalására szolgálnak, hanem az egész ivási élmény fontos részét is képezik. Akár tapasztalt kóstoló vagy, akár csak alkalmanként szeretnél meginni egy pohárral a kedvenc whiskydből, a pohár megválasztása nagyban befolyásolja az alkohol aromáját és ízét, és ezáltal az élvezeti értékét. Hogyan válasszuk ki tehát a legjobb poharakat kedvenc alkoholunkhoz, mit vegyünk figyelembe vásárlás előtt, és mit ne felejtsünk el? Az alábbiakban megtudhatod.

i

A választáskor biztosan érdekel, hogy hány pohár van egy csomagban. Weboldalunkon akár 16 darabos készleteket is kínálunk, de sok közülük egyenként is megvásárolható. A leggyakoribbak a négy vagy hat darabból álló készletek, egyes csomagok dekantert is tartalmaznak. A készletek mindig lenyűgözőek, tökéletes ajándék a barátaidnak.

Hogyan válasszunk poharat a szeszes italokhoz?

A legfontosabb, hogy tudd, milyen típusú alkoholhoz keresel poharat. Sokféle típus létezik, amelyeket mindig olyan formában díszítenek, amely leginkább kiemeli az adott alkohol jellemzőit. Például a parametrikus szűrővel, amelyet a weboldalunk bal oldalán található. De ha nagyon elvesztél, akkor a termékeket például más vásárlók értékelései alapján is rendezheted. Milyen alkoholos poharakat találhatsz itt? A whisky-poharaktól a konyakos poharakig.

Ne tedd a mosogatógépbe az ólomkristály poharakat és a díszített vagy vékony falú poharakat. Más anyagok ellenállnak a mosogatógép támadásának. Mindig nézz utána azonban a gyártónál, hogy az alkoholos poharak mosogatógépben moshatóak-e.

Brandy, rum és whisky – alkoholos pohár minden italhoz

Az alkoholos pohár kiválasztásakor mindig fontos figyelembe venni az egyes italok sajátosságait, hogy az tökéletesen kiegészítse annak jellegét. A forma, a méret és az általános kialakítás mind szerepet játszik ebben - mindezekből adódnak a különböző szemüvegtípusok közötti különbségek. Most nézzük meg, hogy miben különböznek egymástól a brandy-, rum- és whiskys poharak.

  • A konyakos poharak széles aljúak és felfelé keskenyednek, hogy kiemeljék az ital gazdag aromáját. A konyakot szobahőmérsékleten kell fogyasztani, amit a széles alap segít. Bár a pohárnak általában van szára, a tenyerünkben tartva felmelegíti az italt. Lassan forgatva a poharat segítsük az aroma felszabadulását.
  • A rumos poharak gyakran tulipán alakúak, és száron állnak.  A fokozatosan szűkülő és enyhén kiszélesedő tetején felhalmozódik, majd a kiöntött rum összes finom aromáját közvetlenül az orrunkhoz irányítja. De egyes rumos poharak hasonlíthatnak a whiskys poharakhoz is. Ilyeneket például akkor láthatsz, ha rumot rendelsz jéggel.
  • A whiskey-s poharak leggyakrabban alacsonyak és hengeresek, széles aljúak és egyenes oldalúak. A kifinomultabb élményhez a konyakos poharakhoz hasonló formájú, talpas poharak alkalmasak. A konyakkal ellentétben azonban a whisky melegítése nem kívánatos, ezért a poharat a száránál fogva kell tartani, hogy a whisky hiteles ízt kapjon.

Alkoholos pohár - Brandy
Konyakos pohár

Alkoholos pohár – Rum
Rumos pohár

Alkoholos pohár – Whisky
Whiskys pohár dekanterrel

Likőr, konyak és brandy – más típusú alkoholos poharak

A különböző alkoholtartalmú poharak nem csak a konyaknál, a rumnál és a whiskynél állnak meg. Akár a finom likőrök, akár az erősebb szeszes italok kedvelője vagy, nem lesz gondod megtalálni azt a poharat, amelyik tökéletesen illik a kedvenc italodhoz. Most nézzük meg a konyakos-, likőrös- és röviditalos poharak közötti különbségeket.

  • A likőrös poharak kisebbek és keskenyebbek, magas szárral, amely kissé felfelé szélesedik. Ezek lehetővé teszik, hogy a likőrt kis, gyakran ideális mennyiségben élvezhesd. A likőrök meglehetősen aromásak és intenzívebb sajátos ízzel is rendelkeznek, ami gyakran azt jelenti, hogy kisebb pohártérfogat is elegendő.
  • A rövidital- és pálinkáspoharak kisebb típusúak, leggyakrabban 20-60 ml térfogatúak. A szeszesital igen magas alkoholtartalmat érhet el, ezért a röviditalos pohár a legmegfelelőbb hozzá. Vannak egyszerű és díszített változatok a piacon, néha vicces és találó szöveggel vagy képekkel.

Poharak szeszes italokhoz – Likőr
Likőrös pohár

Poharak szeszes italokhoz – Rövidital
Röviditalos pohár

A szeszesitalos poharak mennyisége és kivitelezése eltérő lehet

A szeszesitalos poharak különböző térfogatokban kaphatók, így a kis likőrös poharaktól (20 ml) a nagyobb konyakos vagy whiskys poharakig (200-400 ml) beállítható a felszolgált ital mennyisége. A poharak színe gyakran átlátszó, de vannak színes változatok is, amelyek esztétikusan kiegészíthetik az étkezési élményt.

Alkoholos poharak gyártásához használt anyagok

Az alkoholos poharak kaphatók normál vagy boroszilikát üvegből, kristályból, rozsdamentes acélból és műanyagból. Nézzük meg közelebbről ezeket az anyagokat:

  • Az üveg az alkoholos poharak hagyományos és leggyakrabban használt anyaga tisztasága és egyszerű esztétikája miatt. Nem befolyásolja az aromát és megőrzi a hitelességet.
  • A boroszilikát üveg egy olyan változat, amely a magas hőmérsékletekkel és a gyors hőmérsékletváltozásokkal szembeni ellenálló képességéről ismert, így ideális forró italokhoz.
  • Az ólomkristályt a finom részletek miatt becsülik, amelyek fokozzák az üveg fényűző érzetét, de ólomtartalma miatt nem mosható mosogatógépben.
  • Az ólommentes kristály az ólomkristályhoz hasonlóan vonzó, de az egészségügyi kockázatok nélkül. Főleg hivatalos alkalmakra használják.
  • A rozsdamentes acél egyre népszerűbb a tartóssága és a modern megjelenése miatt, de ez befolyásolhatja az ital ízét. Emellett hosszabb ideig stabilan tartja az ital hőmérsékletét.

Háztartási kiegészítők: Dekoratív alkoholos palackok

A dekoratív alkoholos palackok nemcsak praktikusak, hanem esztétikus kiegészítői is bármely otthonnak vagy gyűjteménynek. Ezek a gyakran finom üvegből vagy kristályból készült palackok különböző formájú és méretűek, a klasszikus korabeli daraboktól a modern műalkotásokig. Vannak személyre szabott darabok is. A palackok hangsúlyozzák a tárolt ital vizuális vonzerejét, és hozzájárulnak az általános megjelenéshez is. Ezenkívül javíthatják a szeszesital ízét, mivel optimális körülményeket biztosítanak az érleléshez.

i

Szeretnél olcsó alkoholos poharakat vásárolni? Az outlet oldalunk ugyanolyan minőségű árut kínálnak olcsóbban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
122 termék
4,5
MAISON FORINE SOMMELIER CHEST 240 ml, 4 db, whiskyhez
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 240 ml, anyaga üveg - 1 222,50 Ft/db
4 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAISS401
5,0 11×
Nachtmann Whiskys pohár 4 db 365ml Sculpture
Pohár - rendeltetése rum, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 365 ml, anyaga üveg - 2 247,50 Ft/db
8 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NASNW405
4,8
RCR Whiskys pohár 310 ml Melodia 6 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 340 ml, anyaga üveg - 1 565 Ft/db
9 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK091
4,6
BOHEMIA ROYAL CRYSTAL Grand Pohár 340 ml, 2 db-os szett
Pohár - rendeltetése rum, alacsony, 2 darab a csomagban, űrtartalma 340 ml, anyaga ólommentes kristály - 2 945 Ft/db
5 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRCSS178
5,0
RONA Single malt whiskys pohár 200 ml BAR 6 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 200 ml, anyaga üveg - 1 548,33 Ft/db
9 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK061
5,0 15×
Nachtmann whiskys pohár készlet 295 ml 4 db NOBLESSE
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 295 ml, anyaga üveg - 2 272,50 Ft/db
9 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHLO295
5,0
Nachtmann 12 darabos whiskys pohár készlet 345 ml, Longdrink 445 ml HIGHLAND SQUARE 101754
Pohár - rendeltetése whisky likőr, magas, 12 darab a csomagban, űrtartalma 445 ml, anyaga üveg - 1 499,17 Ft/db
17 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACSS828
5,0
B.BOHEMIAN Röviditalos pohár 6 db 60 ml PLATON
Pohár - rendeltetése feles és pálinka, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 60 ml, anyaga üveg
2 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBHSS8452
5,0
KROSNO Rum és whisky kóstoló pohár 100 ml 6 db
Pohár - rendeltetése whisky likőr, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 100 ml, anyaga üveg - 1 198,33 Ft/db
7 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK072
5,0
Nachtmann pohárkészlet szeszes italokhoz/pálinkákhoz 4db NOBLESSE
Pohár - rendeltetése feles és pálinka, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 55 ml, anyaga ólommentes kristály - 1 847,50 Ft/db
7 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACNL694
4,0
B.BOHEMIAN Whiskys pohár 6 db 250 ml PLATON
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 250 ml, anyaga ólommentes kristály
4 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBHSS8469
5,0
B.BOHEMIAN Whiskys pohár 6 db 300 ml GALILEO
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 300 ml, anyaga ólommentes kristály
4 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BBHSS8544
4,3
KROSNO Talpas röviditalos pohár 6 db 20 ml
Pohár - rendeltetése feles és pálinka, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 20 ml, anyaga üveg
6 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KROSS5981
5,0
ORION öntött üveg GLAS 0,025 l SH 6 db
Pohár - rendeltetése feles és pálinka, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 25 ml, anyaga üveg - 365 Ft/db
2 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORISS620
5,0
RONA Grappa szeszesitalos poharak 100 ml UNIVERSAL 6 db
Pohár - rendeltetése feles és pálinka, talpas, 6 darab a csomagban, űrtartalma 100 ml, anyaga üveg - 1 281,67 Ft/db
7 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK052
Nachtmann HIGHLAND 5 db-os whiskys készlet
Whisky szett - 4 db 345 ml-es, szár nélküli whiskys pohár (ún. tumbler), 1 db 750 ml-es whiskys üveg csiszolt dugóval, a készletben található minden pohár más-más díszítéssel van ellátva, whisky számára ideális, akár nagy jégkockákkal is, de más szeszes és alkoholmentes italokhoz, valamint ásványvízhez vagy különféle kisebb koktélokhoz is használható, az üveg ideális a whisky stílusos tárolásához és felszolgáláshoz, más szeszes italokhoz is használható, szabványos 0,75 literes üveg, tökéletesen illeszkedő négyzet alakú dugó, hagyományos, férfias stílusú kialakítás, erős fenékkel, Highland sorozat: klasszikus tervezésű pohár csiszolt díszítéssel, csillogó, tiszta kristályüveg, fokozott törésállóság, mosogatógépben mosható
44 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: NACHHI545
5,0
RCR Whisky/koktélos poharak 350 ml ALKEMIST 6 darab
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 350 ml, anyaga üveg - 1 948,33 Ft/db
11 690 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JTFSK079
Nachtmann pohárkészlet GIN TONIC 640 ml 4 db 103143
Pohár - rendeltetése gin, talpas, 4 darab a csomagban, űrtartalma 640 ml, anyaga ólommentes kristály
9 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACSS181
5,0
Röviditalos pohár készlet - FÉRFI DOLGOK!, 6X35
Pohár - rendeltetése feles és pálinka, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 35 ml, anyaga üveg - 431,67 Ft/db
2 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UTCSK212
Nachtmann 295 milliliteres whiskys pohár és 395 milliliteres longdrink pohárkészlet, 12 darab NOBLESSE
Pohár - rendeltetése whisky likőr, különböző méreteket tartalmazó készlet, 12 darab a csomagban, anyaga ólommentes kristály
18 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHsk33
5,0
Nachtmann SQUARE - whisky, 4db
- rendeltetése whisky likőr, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 345 ml, anyaga üveg - 2 222,50 Ft/db
8 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACSQ050
5,0
Rona Whisky poharak 6 db 280 ml CLASSIC
Pohár - rendeltetése whisky likőr, alacsony, 6 darab a csomagban, űrtartalma 280 ml, anyaga ólommentes kristály
8 690 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RONSS1100
3,0
Nachtmann Spiegelau pohárkészlet szeszes italokhoz / feleshez 4 db PERFECT SERVE
Pohár - rendeltetése feles és pálinka, alacsony, 4 darab a csomagban, űrtartalma 55 ml, anyaga ólommentes kristály - 1 872,50 Ft/db
7 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACPS003
5,0
Nachtmann NOBLESSE Likőröspohár, 57 ml, 4 db
Pohár - rendeltetése likőr, talpas, 4 darab a csomagban, űrtartalma 570 ml, anyaga ólommentes kristály
7 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NACHskl12

Poharak töményhez

Poharak töményhez

A Poharak töményhez kategóriában összesen 122 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó poharak töményhez A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb poharak töményhez A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: poharak töményhez vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ