ApF HU ApF HU

Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Violet Edition

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Violet Edition
4,8 12 értékelés
Okosóra - női, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, vízállóság: 50 m (5 ATM) , IP6x, Tizen, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 4,096 GB, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: elasztomer, tok anyaga: alumínium
Kód:  SAAW0014g Termékszám:  SM-R830NADAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Violet Edition


Óra sportoláshoz és társasági eseményekre

Időtlen kivitel két változatban

Ismerd meg az új edzőtársadat. A Samsung márka Galaxy Watch Active2 okosórája Téged is lenyűgöz stílusos minimalista formatervezésével és az alacsony tömegű alumínium tokban elhelyezkedő prémium kijelzőjével. A 40 és 44 mm-es számlapok és végtelen számú dizájnos szíjak közül választhatsz.

Samsung Galaxy Watch Active2 új nyomásmérővel és EKG funkcióval

A Galaxy Watch Active2 okosóra számos intelligens funkciót alkalmaz, amelyet most még több funkcióval bővítettek ki - ezek a nyomásmérés és az EKG. A funkciók használatához szükséges a Samsung Health Monitor alkalmazás letöltése. Az alkalmazás csak a Galaxy Store áruházban elérhető a Samsung okostelefonok tulajdonosai számára.

A Samsung Galaxy Watch Active2 könnyebb vezérlést kínál nagy kijelzőn

A nagy méretű Super AMOLED kijelzőn tökéletesen tekintheted meg az összes funkciót, minden szituációban kiváló az olvashatósága és egyedi színeket kínál. A Galaxy Watch Active2 óra emellett digitális érintőlünettával rendelkezik, ez még kényelmesebbé teszi az óra használatát.

Tökéletes kiegészítő minden ruhához

Szeretsz kísérletezni a ruhákkal, az óra pedig egy olyan kiegészítő, amely mindig teljes mértékben kihangsúlyozza és kiegészíti a megjelenésedet? Akkor minden bizonnyal nagyra értékeled a testre szabható számlapok létrehozásának új funkcióját. Használd az okostelefonodat és készíts egy képet a ruházatod színéről vagy mintájáról, a Galaxy Watch Active2 óra pedig létrehoz egy ehhez illő számlapot.

Cseréld a Galaxy Watch Active2 szíjakat a hangulatod szerint

A karóra azonban nemcsak a számlapból áll. Ugyanilyen fontos az alkalomhoz és a stílusodhoz illő minőségi szíj is. A szilikon és bőrszíjak széles választéka áll a rendelkezésedre.

Kövesd nyomon a teljesítményedet

Pillants a csuklódra és tekintsd meg, hogy hány kalóriát égettél el, hogy mennyi ideig mozogtál vagy akár a pulzusértékedet is - minden csak azon múlik, hogy éppen mi érdekel. A Galaxy Watch Active2 okosóra automatikusan felismeri és megkezdi a 7 különböző tevékenység mérését, amely magában foglalja az új úszás sportnemet is. Emellett manuálisan további sportokat és fizikai aktivitásokat állíthatsz be.

Stressz és alvás mérése a hüvelykujj alatt a Galaxy Watch Active2 okosórával

A remek sportteljesítményhez elengedhetetlen a mentális fittség. A Galaxy Watch Active2 okosóra még ebben is a segítségedre lehet. Napközben méri a stressz szintet és magas érték esetén figyelmeztetést küld, emellett pedig pihentető légzőgyakorlatokat ajánl. Éjjel információt gyűjt az alvásról és az alvás minőségéről, így áttekintheted, mennyire pihentető a pihenéssel töltött idő.

A Galaxy Watch Active2 tartja a lépést veled

Napközben a munkahelyeden, este a konditeremben. A Galaxy Watch Active2 óra egész nap veled van és biztosan nem fárad el előtted. Azonban néha az óráknak is szükségük van a pihenésre, hogy a következő nap 100%-os teljesítményt nyújtsanak. Pontosan ezért ne felejtsd el a készletben található vezeték nélküli töltő használatát a nap végén.

A víz és a por nem állhat a Samsung Watch Active2 útjába

A Galaxy Watch Active2 órával nem szükséges aggódnod a megpróbáltatást jelentő kirándulások miatt a természetben. Az IP68 szabvány és az 5 ATM jelölés mellett, amelyek gondoskodnak az óra vízálló és porálló kialakításáról, a készülék megfelel a MIL-STD-810 katonai szabványnak, amely garancia a kivételes ellenállására.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
131 óra (5,46 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tömeg
26 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Barométer, Rezgés, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
131 óra (5,46 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
60 óra (2,5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4,1 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További vérnyomásmérős okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kompatibilis Honor 10 készülékkel?

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Violet Edition
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Violet Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Violet Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm Violet Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm Aluminium violet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm Aluminium violet.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ