Yamaha hangprojektor

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozó típus
Digitális koax
(1)
Digitális optikai
(1)
HDMI
(1)
LAN (RJ-45)
(1)
RCA - Cinch
(1)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(1)
Wi-Fi
(1)
Multiroom
(1)
AirPlay
(1)
Szűrés

Szeretnél a TV-d mellé egy modern, kiváló minőségű hangprojektort? Esetleg szívesen lecserélnéd a klasszikus, szekrénynagyságú hifi tornyodat egy kompakt méretű soundbar-ra, ám a hangminőségből nem szeretnél alább adni? Ha a Yamaha soundbar kínálatát böngészed, akkor a legjobb helyen jársz.

Tovább

Add át magad a kompromisszumok nélkül zenei- és házimozi élménynek egy csúcsminőségű Yamaha hangprojektor kíséretében. Egy Yamaha hangprojektor megvásárlásával egyszerűen nem lőhetsz mellé, hiszen a gyártó messziföldön híres az erős, mégis tiszta hangzású hangrendszereiről. Ha tovább olvasol, azt is megtudhatod, mi a különbség az egyes Yamaha soundbar modellek között.

Yamaha hangprojektor és a MusicCast

A MusicCast a Yamaha saját ún. multiroom hangrendszer fejlesztése, mely különböző hangforrások vezeték nélküli lejátszását teszi lehetővé. Ilyenek például az egyes zeneszolgáltatók (Soundcloud, Spotify, Deezer stb.), az internetes rádió, vagy az otthoni hálózatra WiFi-n vagy LAN-on keresztül csatlakozó eszközök. A MusicCast egységeit szabadon elhelyezheted bárhol az otthondoban, majd közvetlenül a telefonodról irányíthatod a lejátszást az egész házban. A MusicCast központi eleme általában egy Yamaha soundbar, ezért a továbbiakban a Yamaha hangprojektor kínálatának főbb modelljei kerülnek bemutatásra.

Soundbar Yamaha MusicCast BAR 400 (YAS-408)

A BAR 400 (korábban YAS-408) néven ismert Yamaha hangprojektor igazi csemege a fülükre igényes felhasználók számára. Kellemes hangzása, kiváló dinamikája, kristálytiszta mély és magas hangja remek társsá teszi zenehallgatásra és filmnézésre egyaránt. A BAR 400 Yamaha soundbar kialakítása kimondottan vékony, szinte elbújuk a TV-d alatt. Felépítését tekintve szimmetrikus módon egy-egy magassugárzóval és két-két középsugárzóval szerelték fel, a beépített erősítő teljesítménye pedig 100 W.

A BAR 400 Yamaha hangprojektor mellé jár egy 100 W-os mélyláda is, mely természetesen vezeték nélküli módon kommunikál a fő egységgel. A csatlakoztatáshoz rendelkezésre áll analóg audio bemenet, HDMI be- és kimenet, digitális optikai bemenet, valamint egy Ethernet aljzat, de Bluetooth és WiFi kapcsolatra is lehetőséget kínál. A BAR 400 Yamaha hangprojektor kezelése megoldható a mellékelt távirányítóval, de letölthető hozzá a MusicCast alkalmazás is, mely beállítási és működtetési lehetőségek gazdag kínálatát tárja eléd. Térhatású, surround élmény, színes hangzásvilág, DTS Virtual:X technológia – ez a BAR 400 Yamaha soundbar.

Soundbar Yamaha MusicCast BAR 400
Soundbar Yamaha MusicCast BAR 400 (YAS-408)

Yamaha hangprojektor kiegészítők
Amennyiben egy ütős MusicCast hangrendszert szeretnél otthonra kialakítani, tehát a Yamaha hangprojektor mellé szívesen vásárolnál önálló hangsugárzókat is, mint például a MusicCast 20 vagy MusicCast 50, akkor tekintsd meg Yamaha MusicCast hangsugárzó kínálatunkat.

Soundbar Yamaha YAS-207

A YAS-207 kódnevű Yamaha hangprojektor egy egyszerűbb, elérhető árú alternatívát jelent a soundbar-ok piacán, ennek ellenére meglepően sok képességgel rendelkezik: 4K/3D kompatibilis, tudja a Dolby Digital-t és a legújabb DTS Virtual:X térhatásjavító szabványt is. A YAS-207-es Yamaha hangprojektor a vezeték nélküli mélysugárzójával együtt kiegyensúlyozott, részletgazdag hangzást és testes mély hangokat varázsol a nappalidba. Ami a csatlakozókat illeti: 3,5 mm-es jack, HDMI és optikai bemenet található rajta, valamint Bluetooth kapcsolatra is lehetőséget biztosít. A YAS-207 Yamaha hangprojektor mellé jár egy távirányító is, emellett CEC kompatibilis, tehát hangereje a TV távvezérlőjével is szabályozható, viszont, ha ennél több lehetőséget igényelsz, letöltheted hozzá a Yamaha saját fejlesztésű alkalmazását is, a Home Theater Controller-t.

Soundbar Yamaha YAS-207
Soundbar Yamaha YAS-207

i

DTS Virtual:X szabvány
A Digital Theater System (DTS) ugyanazt az 5.1-es konfigurációt használja, mint a Dolby Digital, azonban nagyobb a sávszélessége, ezáltal jobb hangminőséget biztosít. A DTS legújabb fejlesztése a DTS Virtual:X, mely sok Yamaha hangprojektor modellbe is beépítésre került. A lényege, hogy a Yamaha soundbar önmagában is képes 3D hangzást létrehozni. Hihetetlenül hangzik, de bonyolult hangjelzések segítségével mondja el az agynak, hogy honnan érkeznek a hangok, így onnan is hangeffektusokat hallhatsz, ahol nincs is hangszóró. Az eredmény egy olyan környezeti hangzás, amely mintha teljesen körülvenne.

Soundbar Yamaha YSP-2700

Az YSP-2700 névre keresztelt Yamaha hangprojektor esetében egy látszólag átlagos, 1 méter hosszú soundbar-ról beszélünk, azonban felszereltsége és tulajdonságai kiemelik versenytársai közül. A kifogástalan virtuális 5.1 és 7.1 hangzásról az előlapjába épített 16 darab hangszóró és a Bluetooth-on keresztül csatlakozó mélyláda gondoskodik. A YSP-2700-as Yamaha hangprojektor finom anyagai és rácsos előlapi borítása elegáns megjelenést kölcsönöz a nappalidnak. Előlapjába egy kijelzőt is elrejtettek, mely alapinformációkat közöl, felső részén pedig néhány gomb is található, melyek segítségével szükség esetén kezelhető a Yamaha soundbar, bár a mellékelt távirányító segítségével ez lényegesen kényelmesebb. Hátoldalán rengetek csatlakozóval találkozik az ember: analóg, digitális, optikai, koaxiális bementek és 4K kompatibilis HDMI aljzatok, melyek megfelelnek a HDCP2.2 szabványnak is. A Yamaha hangprojektor összeteljesítménye 107 W, ami nem utal hatalmas teljesítményre, ennek ellenére hangja mégis kellőképpen megtölt egy nagyobb méretű szobát is. A YSP-2700 Yamaha soundbar megszólaltatásához használhatod a MusicCast applikációt is, mely segítségével könnyedén megoszthatod a zenét az otthonod többi multiroom egységével.

Soundbar Yamaha YSP-2700
Soundbar Yamaha YSP-2700

i

Yamaha soundbar ár
A Yamaha hangprojektor kínálata az árak szempontjából viszonylag széles skálán mozog. Egy olcsóbb Yamaha hangprojektor beszerezhető már alig több mint 80 ezer forintért is. A Yamaha hangprojektor kínálat átlagárai körülbelül 120-150 ezer forint közé tehetők. Egy drágább Yamaha hangprojektor, mint például a YSP-2700, ellenértéke meghaladhatja a 300 ezer forintot is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
YAMAHA YSP-2700 ezüst - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
YAMAHA YSP-2700 ezüst
SoundBar - 7.1, 107 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), koaxiális digitális audio (1× bemenet), RCA (cinch), LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, 4K Video Pass, ARC, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic IIx, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, Dolby Pro Logic II, DTS 96/24, Dolby Digital EX, Dolby Digital, DTS
Szuper ár
391 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: YM610a47b
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó yamaha hangprojektor YAMAHA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább yamaha hangprojektor YAMAHA
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ