Gyerek mentőmellények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Női/lány
(10)
Férfi/fiú
(8)
Alkalmas
Felnőtt
(6)
Gyerekek
(4)
Nemzetközi méret
XS
(6)
S
(3)
M
(3)
L
(3)
XL
(2)
XXL
(2)
Uni
(1)
Méret tömeg szerint
18-30 kg
(2)
30-40 kg
(1)
70+ kg
(3)
60-70 kg
(3)
50-60 kg
(3)
40-50 kg
(6)
Terhelhetőség
30 kg
100 kg
-
Típus
Sport
(6)
Életmentő
(2)
Szín
Szürke
(2)
Rózsaszín
(2)
Kék
(3)
Narancssárga
(1)
Sárga
(2)
Szűrés

A gyerek mentőmellény fontos segédeszközként szolgál, és kulcsfontosságú tényezőt jelenthet a vízben bekövetkező balesetek megelőzésében. A megfelelő mellény kiválasztása tehát biztosítja, hogy gyermeked biztonságban legyen, és félelem nélkül élvezhesse a víz örömeit. Vásárlás előtt fontos, hogy több kulcsfontosságú paramétert is figyelembe vegyél annak érdekében, hogy biztosan jól válassz a vízi kalandokhoz alkalmas funkcionális segédeszközök kínálatából. Melyek ezek? Nem tudod pontosan, hogyan válassz? Olvass tovább, és az alábbi sorokból kiderül, miként válassz a mentőmellény gyerek változatai közül.

Tovább

Az 1 éves korú gyerek mentőmellény biztonságot nyújt

Az 1 éves kortól használható gyerek mentőmellény lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon és biztonságosan mozogjanak az úszás vagy vízi sportok közben. Az olyan kiegészítő funkciók, mint a védőgallér, a habszivacs párnázás vagy a rögzítő pántok jelentősen csökkentik a kicsik veszélyeztetettségét a vízi szórakozás során, és segítenek az első próbálkozásoknál is. A gyerek mentőmellénynek kényelmesnek kell lennie, és lehetővé kell tennie a szabad mozgást. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan válaszd ki a megfelelő mentőmellény gyerek változatát.

A 2 éves kor felett használható gyerek mentőmellény a legnépszerűbb, mivel ez egy kiváló időszak arra, hogy megtanítsd gyermekedet az úszás alapjaira.

A gyerek mentőmellény praktikus biztonsági funkciókkal rendelkezik

A gyerek mentőmellény praktikus, és olyan rögzítési funkciókkal rendelkezik, mint például az állítható pántok, különféle csatok és esetleg egy jelző síp.

  • A biztonsági csatok és cipzárak biztosítják, hogy a mellény még a kihívást jelentő körülmények között is szilárdan rögzítve maradjon a gyerek testén, megakadályozva a véletlen kioldást.
  • A fényvisszaverő elemek a gyermek láthatóságát növelik a vízben, különösen gyenge fényviszonyok mellett. Ezek az elemek segítenek abban, hogy mindig szem előtt tarthasd a gyermeked.
  • Az úszógallért úgy alakították ki, hogy a gyermek fejét a vízfelszín felett tartsa, ami a biztonság szempontjából elengedhetetlen, különösen az úszni nem tudók esetében vagy véletlen vízbe esés esetén.
  • Az állítható pántok lehetővé teszik, hogy a mellényt a növekvő gyermek pontos igényeihez igazíthasd, így biztosítva, hogy a mellény szorosan, biztonságosan és kényelmesen illeszkedjen.
  • A mellényt alkotó tartós és gyorsan száradó anyagok ellenállnak a kopásnak, miközben megvédik gyermekedet a megfázástól.

A gyerek mentőmellény az úszni nem tudók számára is alkalmas

Egy mentőmellény gyerekeknek biztonságosabb megoldás, mint a hagyományos felfújható karúszók. A gyerek mentőmellény arra szolgál, hogy a gyermeket a hátára fordítsa a vízben, és a fejét a víz felett, felfelé fordulva tartsa. A tanúsítvánnyal ellátott változatok megfelelnek a szigorú előírásoknak, és a tapasztalatlan, úszni még nem tudók számára is használhatóak.

i

Gyerek mentőmellény ujjakkal

A gyerek mentőmellény ujjakkal ellátott változata egy érdekes lehetőség, hogy egyszerre két védőfelszerelést is beszerezz. Ez a kombináció érezhetően fokozza a felhajtóerőt. A gyerekek könnyen megszeretik, Te pedig megnyugodhatsz, hogy a kicsi biztonságban van úszás közben.

Milyen méretű legyen a mentőmellény gyerekeknek 1 éves koruktól?

Az 1 éves kor felett alkalmas gyerek mentőmellény esetében fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermek testére. Természetesen nem lehet túl szoros és nem lehet túl nagy sem, hiszen a biztonság és a kényelem a két legfontosabb tényező. A megfelelő méret könnyen meghatározható - a mentőmellény belső kerületének 2-3 cm-rel nagyobbnak kell lennie, mint a gyerek mellkasának kerülete. A gyermek magassága és súlya szerint a gyerek mentőmellény változatokat több kategóriába sorolják, amelyek többek között a mellény eltérő felhajtóereje alapján különböznek egymástól.


mentőmellény gyerekeknek 1 éves kortól
Teljes felszereltségű mentőmellény gyerekeknek

mentőmellény gyerekeknek - hab
Habszivacs gyerek mentőmellény

Mentőmellény gyerek segédeszköz 1 éves kortól
Segéd gyerek mentőmellény kezdőknek

A felnőtt mentőmellények elsősorban a teherbírásra és a kényelemre összpontosítanak, míg a gyerek mentőmellény további biztonsági funkciókat tartalmaz, például csatokkal és hevederekkel, hogy maximális biztonságot nyújtsanak a vízben. A mentőmellény gyerekeknek alkalmas változatait a biztonság és a megfelelő úszási pozíció szem előtt tartásával tervezték.

A gyerek mentőmellény teherbírása

A gyerek mentőmellény teherbírása 18 és 110 kg között mozog, így a különböző súlykategóriájú gyermekek számára is megtalálhatod az ideális mellényt. A megfelelő teherbírású gyerek mentőmellény biztosítja, hogy a gyermek biztonságban legyen a vízben, és egy ilyen mellény megfelelő támaszt nyújt anélkül, hogy korlátozná a mozgást vagy csökkentené a kényelmet.

A gyermekeknek 1 éves kortól szükségük van a megfelelő felhajtóerőre

Az 1 éves korú gyermekek számára készült mentőmellénynek megfelelő felhajtóerőre van szüksége a működéshez. Ennek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a gyermeket a felszínen tartsa, de nem akadályozhatja a mozgásban. A felhajtóerő ebben az esetben 25-50 N között mozog, az alacsonyabb érték a gyermek kisebb súlyának felel meg, és fordítva. A gyerek mentőmellény felhajtóereje nem akadályozhatja a mozgást.

i

A mentőmellény gyerekeknek érdekes mintázatban is kapható

Kínálatunkban a gyerek mentőmellény változatok számos vonzó színben kaphatóak. Választhatsz a klasszikus élénk színek, mint a narancs, a zöld vagy a piros, illetve a vonzó tengeri élőlény motívumokkal ellátott változatok közül.

Milyen egy speciális mentőmellény a babáknak?

A baba mentőmellényt úgy tervezték, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson a legkisebbek számára. Ezek a mellények különleges tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • A fejtámasz biztosítja, hogy a baba feje mindig a vízfelszín felett legyen.
  • A mellény puhább anyaga nem okoz horzsolásokat a baba érzékeny bőrén.
  • A szabályozható pántok lehetővé teszik, hogy a mentőmellény méretét a baba növekedéséhez igazíthasd.

Szeretnél pénzt megtakarítani vásárláskor, de a biztonság még mindig elsődleges fontosságú? A biztonságos gyerek mentőmellény típusok pontosan azt kínálják, amit keresel.

Speciálisan tervezett csónakos mentőmellény gyerekeknek

A csónakos gyerek mentőmellény változatok elengedhetetlenek a fedélzeten tartózkodók biztonsága érdekében. Ezeknek a mellényeknek szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelniük, és képesnek kell lenniük arra, hogy az embert a víz felett tartsák még a kihívást jelentő körülmények között is. Az ilyen segédeszközök mentőgallérral is rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a fuldokló feje a víz felett maradjon, még akkor is, ha az illető például eszméletlen. Olyan mellényeket érdemes választani, amelyeket kifejezetten tengeri használatra terveztek, emellett pedig síp és fényvisszaverő funkciók is vannak rajtuk.

i

Nem csak egy gyerek mentőmellény érdekel?

Ha nemcsak a gyerek mentőmellény, hanem más hasonló termékek is érdekelnek, mint például az úszógumik és karúszók vagy a felfújható csónakok és matracok, akkor jó helyen jársz. Szerezd be egyszerűen és egy helyen az összes nélkülözhetetlen vízi kütyüt és vízi játékot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
10 termék
3,7 17×
Intex gyerek úszómellény
Mentőmellény - 3 légkamra, sárga színű, 3 - 6 éves gyermekek számára alkalmas
1 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif1630
5,0
Spinera Deluxe Nylon 50N, szürke
Mentőmellény - uniszex, szürke
Leárazás -5 %
20 290 Ft -tól 21 290 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsno0048nad
Spinera Deluxe Nylon 50N, kék
Mentőmellény - uniszex, kék
21 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsno0042nad
Spinera Deluxe Woman Nylon 50N, rózsaszín, XS-es méret
Mentőmellény - női, XS méret, teherbírás: 40-50 kg, rózsaszín
27 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SPTsno0056
Spinera Deluxe Nylon 50N, kék, XS-es méret
Mentőmellény - uniszex, XS méret, teherbírás: 40-50 kg, kék
27 790 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: SPTsno0042
Spinera Deluxe Woman Nylon 50N, rózsaszín
Mentőmellény - női, rózsaszín
20 290 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsno0056nad
4,0
Spinera Youth Nylon 50N, kék, One Size méret
Mentőmellény - gyerek, One Size méret, teherbírás: 30-40 kg, kék
18 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTsno0055
5,0
Spinera Deluxe Nylon 50N, szürke, XS-es méret
Mentőmellény - uniszex, XS méret, teherbírás: 40-50 kg, szürke
20 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTsno0048
4,0
BESTWAY Baby - 51cm x 46cm
Mentőmellény - felfújható gallér, gyorskioldó csatok, beállítható, 3 és 6 év közötti gyermekek számára, méretek 54 × 46 cm, sárga
2 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz18569
Leárazás -14 %
1 890 Ft 2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif1633
úszóHogyan élvezhetjük a nyarat a vízparton A legjobb a forró nyári napokat a vízparton tölteni, ahol a napozás és a pihenés mellett számos aktív kikapcsolódásban is részed lehet. Próbáld ki az állva evezést a SUP deszkán, merülj a víz alá egy víz alatti robogóval, vagy csak menj egyet úszni, így máris tettél...

Gyerek mentőmellények

A Gyerek mentőmellények kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek mentőmellények A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek mentőmellények A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek mentőmellények vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ