Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Glutamin

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használati idő
Edzés után
(3)
Egész napos
(3)
Íz
Natural
(3)
Citrom
(1)
Körte
(1)
Alma
(1)
Lime
(1)
Tulajdonságok
E-k nélkül
(1)
Gluténmentes
(2)
Pálmaolaj nélkül
(2)
Hozzáadott cukor nélkül
(3)
Low sugar
(2)
Vegán
(1)
Szűrés

A glutamin az általános egészség, az erő és a regenerálódás elősegítésének kulcsfontosságú aminosavbázisát képezi. Ez az aminosav-kiegészítő nélkülözhetetlen a sportolók, az aktív egyének és azok számára, akik gyorsan szeretnének felépülni betegségből vagy sérülésből. Ha hatékony módot keresel a tested támogatására, a glutamin lehet a megfelelő választás. Nem tudod, hogy melyik terméket válaszd? Olvass tovább, hogy tanácsot kapj, melyik glutamin mellett dönts.

Tovább

Glutamin - mit is jelent?

A glutamin egy nem esszenciális aminosav, amely kulcsfontosságú szerepet játszik számos fizikai folyamatban. Bár szervezetünk képes saját maga is előállítani, bizonyos helyzetekben, például intenzív edzés, hosszan tartó stressz vagy regenerálódás esetén fogyasztása jelentősen megnő. A glutamin megtalálható az izmokban, és fontos az immunrendszer megfelelő működéséhez, támogathatja az bélbélnyálkahártya egészséges működését, valamint segíti az izmok regenerálódását és növekedését.

Glutamin GymBeam

A glutamin különböző méretű csomagokban kapható.

Glutamin vs. glutamát

Bár a glutamin és a glutamát különböző szerepet tölt be a szervezetben, mindkettő nélkülözhetetlen az egészségünkhez. A glutamin támogatja a regenerációt, az izomnövekedést és az immunrendszert, míg a glutamát az agyműködésben és a kognitív folyamatokban játszik kulcsszerepet. Fontos megérteni, hogyan működik együtt ez a két vegyület, és hogyan kerül szabályozásra a szervezetünkben, hogy jobban megértsük, milyen fontosak az egészségünk szempontjából.

Milyen hatásai vannak a glutamin fogyasztásának?

A glutamin, mint az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav a szervezetben, számos biológiai folyamat alapköve. Az egészségre gyakorolt hatásai sokrétűek és alapvető fontosságúak az általános jó közérzet szempontjából. Bár a glutamin elsősorban a sportolók körében az izomnövekedés és a regenerálódás támogatásáról ismert, előnyei messze túlmutatnak az edzőtermen. Tekintsük át a glutamin néhány kulcsfontosságú hatását a szervezetünkre.

  • Az immunrendszer támogatása,
  • a bélrendszer egészségének javítása,
  • a izomnövekedés és a regenerálódás elősegítése,
  • az agyműködés és a mentális egészség javítása,
  • a stressz csökkentése és a jobb alvás elősegítése.

i

Glutamin - mellékhatásai

Bár a glutamin biztonságos, számos előnnyel járó étrend-kiegészítőnek számít, egyes egyéneknél, illetve túlzott szedése esetén mellékhatásokat okozhat, például emésztési problémákat, allergiás reakciókat, a vércukorszint változását, a vese- és májműködés megterhelését vagy a neurotranszmitterek egyensúlyának felborulását. Szedése esetén mindig konzultálj szakemberrel, ideális esetben az orvosoddal.

Glutamin - az adagolást mindig a gyártó adja meg a csomagoláson

A glutamin pótlásakor feltétlenül be kell tartanod az ajánlott adagolást, amelyet a gyártó mindig feltüntet a termék csomagolásán. Ezeket az ajánlásokat úgy alakították ki, hogy biztosítsák az optimális hatást, miközben garantálják a biztonságot és minimalizálják a lehetséges mellékhatásokat. A glutamin adagolása számos tényezőtől függően változhat, beleértve a felhasználás célját, az életkort, a nemet és az egyén általános egészségi állapotát.

Glutamin Extrifit

A glutamin kiválasztásakor azt is nézd meg, hogy 100%-os-e.

Glutamin és annak minden formája

A glutamin, amely az izmok regenerálódásának elősegítésében, az immunrendszer erősítésében és az emésztőrendszer egészségének javításában kulcsfontosságú aminosav, többféle formában kapható, hogy megfeleljen a különböző felhasználói preferenciáknak és igényeknek. Ezek a formák közé tartozik a por, a tabletta és a kapszula, mindegyiknek megvannak a sajátos előnyei és felhasználási módjai.

  • A kapszulák diszkrét és pontos adagolást biztosítanak. Egyes felhasználók számára könnyebben lenyelhetők, mint a tabletták, és lassabban szabadítják fel a glutamint az emésztőrendszerben, így ideálisak azok számára, akik a fokozatos felszívódást részesítik előnyben.
  • A por népszerű választás azok számára, akik a glutamin gyors és könnyű felszívódását részesítik előnyben a szervezetben. A por könnyen feloldódik vízben vagy más italokban, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan kimérjék a szükséges mennyiséget.
  • A glutamin tabletták kényelmet és pontos adagolást biztosítanak. Alkalmasak azok számára, akik úton vannak, vagy akik könnyű módot keresnek arra, hogy a glutamin beilleszthető legyen a napi táplálékkiegészítő étrendjükbe anélkül, hogy porokat kellene keverniük.

A glutamin szedése kulcsfontosságú az izomregeneráció és az immunrendszer támogatása érdekében. Sportolók és aktív egyének számára különösen hatékony lehet, ha a glutamin közvetlenül az edzés után kerül be a szervezetbe.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MyProtein L-glutamine 1000 g Szállításra kész > 10 db
Aminosav - glutamin, tömege: 1000 g
-8 %
8 690 Ft
7 990 Ft

2.
MyProtein L-Glutamin 500 g Szállításra kész > 10 db
Aminosav - glutamin, natural, tömege: 500 g
5 190 Ft

3.
Gym Beam L-Glutamín 500 g Raktáron változat szerint
Aminosav - glutamin, tömege: 500 g
5 390 Ft

6 termék
MyProtein L-glutamine 1000 g - Aminosav
Típusok
5,0
MyProtein L-glutamine 1000 g
Aminosav - glutamin, tömege: 1000 g
Leárazás -8 %
7 990 Ft 8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmyp017
MyProtein L-Glutamin 500 g - Aminosav Típusok
5,0
MyProtein L-Glutamin 500 g
Aminosav - glutamin, natural, tömege: 500 g
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmyp018
Gym Beam L-Glutamín 500 g - Aminosav Típusok
4,7 14×
Gym Beam L-Glutamín 500 g
Aminosav - glutamin, tömege: 500 g
5 390 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym090nad
4,0
Nutrend Glutamin, 500 g
Aminosav - glutamin, ízesítés: körte, tömege: 500 g
9 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnut0109
4,8
Nutrend Glutamin, 300 g
Aminosav - glutamin, natural, tömege: 300 g
6 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnut0108
5,0
Nutrend Glutamine compressed caps, 120 kapszula
Aminosav - glutamin, natural
5 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnut0304
vitaminok terhesség alattAz egészségünk szempontjából legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok Minden esetben jobb, ha folyamatosan gondoskodsz arról, hogy elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted, mintha akkor kellene ezzel elkezdened foglalkozni, amikor a hiányuk miatt már egészségügyi problémák alakulnak ki. Időben fel kell ismerni, hogy...

Glutamin

A Glutamin kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Glutamin – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó glutamin Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább glutamin A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb glutamin A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: glutamin vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ