Shop roku AP+ plus nový vizuál

Mini futópadok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális sebesség
10 km/h
12 km/h
-
Motorteljesítmény
0,6 HP
2,25 HP
- 447,42 W 1677,82 W
Terhelhetőség
100 kg
105 kg
-
Maximális dönthetőség
0 °
15 °
-
Szűrés

A mini futópad az összecsukható futópadok azon csoportja, amely sok szempontból igazodik a felhasználók aktuális igényeihez. Az utóbbi időben különösen népszerű lett a futópad, mint az otthoni edzés egyik alapvető eszköze. Viszont nem minden lakásban fér el egy nagyobb futógép, így a gyártók újabb és újabb megoldásokat találnak, hogy minél könnyebbé, kisebbé tegyék ezeket a fitnesz eszközöket. Így született meg a mini futópad, amelynek tömege legfeljebb 40 kg, könnyen mozgatható, egyszerűen összecsukható, kompakt és sok esetben akár az ágy alatt is tárolható. Ha tovább olvasol, még többet megtudhatsz az összecsukható futópadokról.

Tovább

A mini futópadok kompaktsága többféleképpen nyilvánul meg:

  • Egyes modellek rendkívül alacsony kivitelben készülnek
  • Némelyik kisméretű futópad összecsukható kapaszkodóval rendelkezik
  • Olyan összecsukható futópadok is vannak, amelyeknek a futófelülete félbe hajtható

Manuális vagy elektromos mini futópad

A manuális mini futópad olcsóbb, mint az elektromos, viszont a sebességét a felhasználó határozza meg, hiszen olyan gyorsan mozog, amilyen tempóban a felhasználó lépked rajta. Az elektromos futópadok ára sokkal magasabb, a sebességet folyamatosan lehet beállítani, mini futópadok esetében ez akár 22 km/h is lehet.

A mini futópad felépítése

Az összecsukható futópadok éppúgy, mint a nagyobbak, futófelületből, vázból, motorból állnak. Ezen kívül sok mini futógép is rendelkezik kapaszkodóval, de ez általában lehajtható, hogy könnyebb legyen tárolni. A kapaszkodóval felszerelt kisméretű futópadok előnye lehet, hogy a kapaszkodón helyet kaphat tablet- vagy telefontartó, vagy akár egy kisebb vezérlőpanel is. Legtöbbször a biztonsági kulcs is a kapaszkodóhoz csatlakozik.

i

A biztonsági kulcs egyik fele az összecsukható futópadba helyezhető, a másik fele a ruhára csíptethető. Két legfontosabb feladata:

  • A biztonsági kulcs behelyezése nélkül a futópad nem indul el, így akaratlanul nem indíthatjuk azt el.
  • Ha futás közben elesel, a biztonsági kulcsnak köszönhetően a futópad leáll, így megakadályozza a súlyosabb sérüléseket.
  • Fellépő szegély - A mini futógépek biztonságos használatáról gondoskodik a csúszásmentes felülettel rendelkező fellépő szegély is, amely nem csak az összecsukható futópadra történő fellépést könnyíti meg. Ha futás közben valamiért hirtelen le szeretnél szállni a futópadról, erre a szegélyre könnyen kiléphetsz. A mini futópadokon ez a szegély általában keskenyebb, de olyan modellekkel is találkozhatsz, amelyekről ez teljesen hiányzik.
  • Kerekek - Az összecsukható futópadok szerves részét képezik a kerekek. Általában, aki kifejezetten kisméretű futópadot vásárol, minden egyes edzés után a helyére teszi azt, és még akkor is, ha a mini futópadok tömege legfeljebb 40 kg, nem lenne kellemes minden egyes alkalommal emelgetni.
  • LED kijelző - A mini futópadokról sem hiányozhat természetesen a LED kijelző, amely rendszerint a váz elülső részén helyezkedik el. Modelltől függően a kijelző az alábbi adatokat jeleníti meg: sebesség, lépésszám, távolság, edzéssel töltött idő, kalória.
  • Távirányító - A mini futópadhoz legtöbb esetben távirányító is tartozik, sőt, egyes távirányítókon egy kisebb kijelző is helyet kapott, amelyen a futásra vonatkozó adatok jeleníthetők meg.

Az összecsukható futópad vezérlése

A fent említett távirányító mellett a mini futópadok bizonyos modelljei mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhetők. Szabályozhatjuk a sebességet, beállíthatjuk az edzésprogramot stb. Vannak olyan kompakt futópadok, amelyeknél a vázon, esetleg a kapaszkodón lévő gombokkal is be, illetve ki tudjuk kapcsolni a futópadot, növelni és csökkenteni tudjuk a sebességet.

i

Néhány mini futópad úgy is elindítható, hogy a futófelület egy meghatározott részére lepünk, vagy meghatározott számú lépést teszünk rajta.

A mini futópad csatlakoztatása

Futás közben nagyon sokan zenét szoktak hallgatni. Az összecsukható futópadok erre is felkészültek. Némelyiken beépített hangszóró, illetve USB, 3,5 mm-es jack csatlakozó és SD kártyanyílás is található. Ha a mini futópad Bluetooth-szal is rendelkezik, ezen keresztül párosíthatod a telefonos alkalmazással.

Az összecsukható futópad sebessége

A mini futópad sebessége legalább 12 km/h. Ezzel szemben például egy gyaloglópad sebessége maximum 7-9 km/h. Az összecsukható futópad sebességtartománya tehát szélesebb, ugyanakkor kompakt kialakításának köszönhetően az íróasztalod alá is teheted és akár az állva történő munkavégzés közben gyaloglásra is használhatod, megelőzve ezzel az ülőmunka kellemetlen hatásait.

A mini futópadon végzett futás kiértékelése

Az elektromos mini futópadok mutatják a sebességet, elégetett kalóriát, lépésszámot, időtartamot, megtett távolságot, sőt a csatlakoztatott mobilalkalmazásban mindez kiértékelésre is kerül. Ha olyan sport okosóra áll rendelkezésedre, amelynek sport módjai között a futópadon végzett futás is szerepel, még pontosabb képet kaphatsz az otthoni edzés hatékonyságáról.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Urevo Foldi Mini Treadmill Szállításra kész > 5 db
Futópad - motoros, akár 10 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2,25 HP, 100 kg teherbírás, 22,50 kg tömeg
163 090 Ft

5 termék
4,7
Urevo Foldi Mini Treadmill
Futópad - motoros, akár 10 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2,25 HP, 100 kg teherbírás, 22,50 kg tömeg
163 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTure01
4,0
Lifefit TM1200
Futópad - motoros, akár 12 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1,7 HP, 100 kg teherbírás, 27 kg tömeg
148 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif406
4,5
Lifefit TM3100
Futópad - motoros, akár 12 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2 HP, manuális dőlésszög-állítás, Bluetooth csatlakozás, 100 kg teherbírás, 28 kg tömeg
Szuper ár
228 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTif407
5,0
Kubisport GB3900K
Futópad - motoros, akár 10 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1,97 HP, manuális dőlésszög-állítás, 105 kg teherbírás, 32 kg tömeg
116 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTkub006
LIFEFIT TM1110
Futópad - motoros, akár 10 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1,2 HP, Bluetooth csatlakozás, 100 kg teherbírás, 25 kg tömeg
155 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTlif053

Mini futópadok

A Mini futópadok kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini futópadok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini futópadok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini futópadok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ