A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Samsung MB

Töltőfejek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(400)
Vezeték nélküli
(19)
Állvány
(15)
Rendeltetés
Android
(391)
IPhone
(202)
Teljesítmény
5 W
300 W
-
Kimenetek száma
1
7
-
Töltő kimenet
USB-A
(192)
USB-C
(315)
Lightning
(1)

A töltőfejek mára minden háztartásban fontos szerepet töltenek be. Nem csak a telefon, hanem az okosórák, powerbankek vagy fülhallgató bölcsők napi töltését végzik. A következőkben megnézzük melyek a leggyakoribb típusok és mire kell figyelni a vásárlás során.

Tovább

Töltőfej típusok

Amikor elsősorban a telefongyártók úgy döntöttek, hogy kettéválasszák a töltőfejet és kábelt, elindult a töltő adapterek evolúciója és kialakultak konkrét altípusok. Az alábbiakban néhány gyakori telefon töltőfej típust találsz:

  • USB-A töltőfej: az a hagyományos típusú töltőfej, amely a legtöbb eszközhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez használatos. Az USB-A töltőfej USB-A csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a klasszikus USB kábel csatlakoztatását.
  • USB-C töltőfej: az USB-C töltőfej egy újabb típus, amely egyre inkább elterjedt az okostelefonok és más eszközök körében. Az USB-C töltőfej USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorsabb töltést és adatátvitelt. Ezenkívül az USB-C töltőfej támogatja az univerzális töltést, így egyetlen töltőfejjel több készüléket is tölthetsz.
  • Lightning töltőfej: manapság nagyon ritka, az Apple eszközök, például az iPhone és az iPad, töltéséhez. Ez a töltőfej kifejezetten az Apple készülékekhez készült, és Lightning csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kábel csatlakoztatását.
  • Több kimenettel ellátott töltőfej: az erősebb töltési teljesítménnyel rendelkező töltőfejeken van értelme több kimenet jelenlétének. Leggyakrabban az USB-A és USB-C portok kombinációjáról van szó. A legdrágább töltő adapterek, akár 6 kimenettel is rendelkezhetnek.

Ez csak néhány példa a telefon töltőfej típusokra, és az egyes gyártók általában saját töltőfejeket kínálnak a készülékeikhez. Fontos megjegyezni, hogy a töltőfejek specifikációi és kompatibilitása változhatnak a gyártótól és a modelltől függően, ezért mindig érdemes ellenőrizni az eszközödhez ajánlott töltőfejet a gyártói weboldalon.

AlzaPower töltőfej

Mi alapján válasszak töltőfejet?

Amikor telefon töltőfejet választasz, néhány fontos tulajdonságot érdemes figyelembe venni:

  • Teljesítmény (Watt): a töltőfej teljesítménye határozza meg, milyen sebességgel töltődik a telefon. Kisebb teljesítményű töltőfejek általában lassabb töltést eredményeznek, míg nagyobb teljesítményű töltőfejek gyorsabb töltést biztosítanak. Fontos figyelembe venni a telefon gyártójának ajánlásait a megfelelő teljesítmény kiválasztásához.
  • Támogatott töltési protokollok: néhány telefon támogathat különböző gyorstöltési protokollokat, például Qualcomm Quick Charge vagy USB Power Delivery (PD). Ha a telefonod kompatibilis ezekkel a protokollokkal, érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott protokollt, hogy kihasználd a gyors töltési lehetőséget.
  • Kompatibilitás: győződj meg arról, hogy a kiválasztott töltőfej kompatibilis az adott telefonnal. Ez magában foglalja a csatlakozó típusát (pl. USB-A, USB-C vagy Lightning) és a megfelelő csatlakozóval rendelkező töltőkábel használatát.
  • Biztonság és minőség: érdemes megbízható gyártóktól vásárolni, akik biztonságos és minőségi termékeket kínálnak. Válassz hitelesített vagy tanúsított töltőfejet, amely megfelel a biztonsági előírásoknak és rendelkezik túlfeszültség- és rövidzárlatvédelemmel.
  • Hordozhatóság és ergonómia: ha gyakran utazol, fontos lehet, hogy a töltőfej könnyű és kompakt kialakítású legyen. Továbbá, olyan töltőfejet válassz, amely kényelmesen használható és tartósan működik.

Fontos megjegyezni, hogy a telefon gyártója általában ajánlásokat ad a megfelelő töltőfej használatával kapcsolatban. Érdemes ezeket az ajánlásokat figyelembe venni, hogy biztosítsd a megfelelő töltési sebességet és a telefon hosszabb élettartamát.

Töltőfej teljesítmény – hány W-os a megfelelő?

A megfelelő W (watt) értékű töltőfej kiválasztása a telefonhoz függ az adott telefon modelljétől és az ahhoz ajánlott töltési specifikációktól. Általánosságban elmondható, hogy a telefonokhoz általában kisebb W-os töltőfejek ajánlottak, míg a nagyobb teljesítményű töltőfejek inkább a tabletekhez és más nagyobb energiaigényű eszközökhöz használatosak.

Az alábbiakban néhány általános iránymutatás található a töltőfej teljesítményével kapcsolatban:

  • Öregebb telefonok: általában a legtöbb öregebb telefonhoz elegendő egy 5W vagy 10W teljesítményű töltőfej. Hiába fogsz használni erős töltőfejet, a telefonod úgysem lesz képes gyorsabban tölteni. Ez a töltési sebességtől és a telefon modelljétől függően változhat. Egyes telefonok támogathatnak gyorsabb töltést, ezért érdemes ellenőrizni a telefonod gyártói ajánlásait.
  • Legújabb okostelefonok, amelyek támogatják a gyors töltést (pl. Quick Charge vagy Power Delivery). Ha az okostelefonod támogatja a gyors töltést, akkor érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott gyorstöltési protokollt. Ezek általában magasabb teljesítményű töltőfejek, mint például a 18W, 30W, 45W vagy 60W.

Fontos megemlíteni, hogy a telefonok gyártói általában ajánlásokat adnak a megfelelő töltőfej teljesítményével kapcsolatban, amelyeket érdemes betartani.

Milyen a GaN töltőfej?

A "GaN" rövidítés a gallium-nitrid (gallium-nitride) anyagra utal, amely egy félvezető anyag. A GaN félvezető anyagot kifejezetten a villamos energia átalakítására használják, például a tápegységekben és töltőkben.

Az előnyei közé tartozik a nagyobb hatékonyság, a kisebb méret és a nagyobb teljesítményű kimenet, mint amely a hagyományosabb, szilícium (silicon) alapú félvezető anyagokat jellemzi. Az energiahatékonyabb működés és a kisebb méret miatt a GaN töltőfej technológiája lehetővé teszi az gyorstöltők és tápegységek kisebb méretű és hordozhatóbb kialakítását anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény terén.

A GaN alapú töltőfejek és tápegységek gyorsabb töltést és hatékonyabb energiagazdálkodást nyújthatnak, ami a különböző elektronikai eszközök, például okostelefonok, táblagépek és laptopok gyorsabb és hatékonyabb töltését eredményezi.

Fontos megjegyezni, hogy bár a GaN technológia előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, még nem olyan elterjedt, mint a hagyományosabb technológiák. Azonban a GaN alapú töltőfejek és adapterek fokozatosan egyre népszerűbbé és elérhetőbbé válnak a piacon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
400 termék
AlzaPower Smart Charger 2,1A fekete - Töltő adapter
Típusok
4,8 970×
AlzaPower Smart Charger 2,1A fekete
Töltő adapter - univerzális, 1x USB 2,1 A, teljesítmény: 10,5 W, rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, 100-240 V, MIL-HDBK-217 katonai szabvány, a csomag nem tartalmaz kábelt
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0150
4,9 27×
Apple Dual 35W USB-C töltőfej
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 35 W, iPhone eszközökhöz
27 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA062f2b3d
4,8 31×
AlzaPower T200 Travel Charger - fekete
Töltő adapter - a hálózathoz, univerzális, 1x USB-A 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A, teljesítmény: 18 W , 3 az 1-ben gyors töltés támogatással, QC3.0 + BC1. 2 + FCP (Huawei), 4Safe - védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés ellen, beépített PMIC (Power Management Integrated Circuit), a MIL-HDBK-217F katonai szabvány szerint, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, mobiltelefonokhoz, tabletekhez és más hasonló eszközökhöz, A, C, G, I típusú cserélhető dugók, kábel nélkül a csomagban
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0194
Vention 2-Port USB (A+C) Wall Charger (18W + 20W PD) Black - Töltő adapter
Típusok
4,6 135×
Vention 2-Port USB (A+C) Wall Charger (18W + 20W PD) Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-A akár 18 W, 1× USB-C akár 20 W), Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, Android eszközökhöz
5 120 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw16
Vention 3-port GaN Charger (65W USB-C / 30W USB-C / 30W USB) White - Töltő adapter
Típusok
4,5 66×
Vention 3-port GaN Charger (65W USB-C / 30W USB-C / 30W USB) White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (1× USB-C akár 65 W, 1× USB-C akár 30 W, 1× USB-A akár 30 W), túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, GaN technológia, Android eszközökhöz
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw34
AlzaPower Smart Charger 2.1A - fehér - Töltő adapter
Típusok
4,8 970×
AlzaPower Smart Charger 2.1A - fehér
Töltő adapter - univerzális, 1x USB 2,1 A, teljesítmény: 10,5 W, rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, 100-240 V, MIL-HDBK-217 katonai szabvány, a csomag nem tartalmaz kábelt
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0151
4,5
Anker 737 GaN III 3Port 120W Charger, 2C, 1A
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 120 W (2× USB-C akár 100 W, 1× USB-A akár 22,5 W), hőmérséklet szabályozás, iPhone eszközökhöz
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_002
Vention 2-Port USB (A+C) Wall Charger (18W + 20W PD) White - Töltő adapter
Típusok
4,6 135×
Vention 2-Port USB (A+C) Wall Charger (18W + 20W PD) White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-A akár 18 W, 1× USB-C akár 20 W), Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, Android eszközökhöz
3 860 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw17
AlzaPower M100 Multi Charge Power Delivery, 60W - fehér - Töltő adapter
Típusok
4,5 194×
AlzaPower M100 Multi Charge Power Delivery, 60W - fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 60 W (1× USB-C akár 60 W, 3× USB-A akár 12 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Samsung Adaptive Fast Charging technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, a csomag része 1m hosszú kábel, iPhone eszközökhöz
Szuper ár
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0M007w
5,0
UGREEN GaN 65W Wall Charger (3x USB-C + 1x USB-A) Black
Töltő - gyorstöltő, max. töltési teljesítmény 65 W (2 × 65 W, 1 × 18 W1 × 22,5 W), USB-A és USB-C kimenet, USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol és Huawei Super Fast Charger Protocol gyorstöltési technológia, túlfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, USB-C és USB-A végződéssel
16 340 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre217
4,7
Cubenest PD GaN 65W S3D1 - utazó
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W (2× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 60 W), USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Super Fast Charging 2.0, Apple 2.4 és Battery Charging 1.2 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NZE304a5
4,9 14×
Anker PowerPort III 40W, 2xC, White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 40 W (2× USB-C akár 40 W), iPhone eszközökhöz
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_28
FIXED adapter USB-C és USB kimenettel, PD és QC 3.0 támogatás, 20 W, fekete - Töltő adapter
Típusok
4,7 47×
FIXED adapter USB-C és USB kimenettel, PD és QC 3.0 támogatás, 20 W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-C akár 20 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP964a5
4,8 33×
AlzaPower G500 Fast Charge 200W fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 200 W (2× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 60 W), USB Power Delivery, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol és Battery Charging 1.2 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, Android eszközökhöz
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY01899
4,7 164×
AlzaPower A133 Fast Charge - 33W, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 33 W (1× USB-C akár 33 W, 1× USB-A akár 19,5 W), USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol, Apple 2.4, Battery Charging 1.2 és Programmable Power Supply technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, iPhone eszközökhöz
Szuper ár
7 370 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY02040003
Choetech PD 20W Type-C (USB-C) Wall Charger White - Töltő adapter
Típusok
4,7 102×
Choetech PD 20W Type-C (USB-C) Wall Charger White
Töltő adapter gyorstöltés támogatással, USB-C bemenet (max. 20 W), USB Power Delivery és QuickCharge 3.0 gyorstöltés technológia, túlfeszültség védelem
3 770 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6i
Samsung töltőadapter USB-C-vel (25W) fekete, kábel nélkül - Töltő adapter
Típusok
5,0
Samsung töltőadapter USB-C-vel (25W) fekete, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery technológia, Android és iPhone eszközökhöz
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f21
4,7 55×
AlzaPower A145 Fast Charge - 45W, fehér
Töltő adapter - teljes teljesítmény 45 W, 2 kimenet, 1× USB-C 45 W, 1× USB-A 18 W, gyors töltés támogatás, 4Safe rövidzárlat elleni védelem, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, beágyazott PMIC, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus észleléséhez és az optimális energiaelosztáshoz, laptopokhoz, mobiltelefonok és más hasonló eszközökhöz
Szuper ár
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY02040014
Vention 1-port USB Wall Charger (12W) White - Töltő adapter
Típusok
4,7 88×
Vention 1-port USB Wall Charger (12W) White
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 12 W, iPhone eszközökhöz
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw19
AlzaPower A110 Fast Charge 20W - fekete - Töltő adapter Típusok
4,6 47×
AlzaPower A110 Fast Charge 20W - fekete
Töltő adapter - univerzális, 1× USB-C, max. teljesítmény 20 W, QC3.0gyorstöltés, Power Delivery 3.0 támogatással, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális áramelosztás, mobiltelefonokhoz, tabletekhez és más hasonló eszközökhöz, a csomag a kábelt nem tartalmazza
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY020402a
4,8 36×
Motorola TurboPower 30W USB-C w/ 1m C-C cable
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 30 W, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
9 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MTRLa3
3,4 17×
FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)
Töltőállvány - USB Power Delivery 3.0 gyorstöltés támogatás, 22,5 W teljesítmény, 3 kimenet (15 W, 5 W, 2,5 W), USB-C bemenet, feszültségcsökkenés és túlfeszültség elleni védelem, funkciók része hőmérséklet szabályozás, okosóra töltő-dokkoló, Android és iPhone eszközökhöz
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP965a10
4,5 14×
Swissten SMART IC 2.1A töltőfej + 1,2m USB-C kábel - fekete
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 10,5 W (2× USB-A akár 10,5 W), túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1,2m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSf19
4,7 54×
Samsung USB-C töltőfej - 15W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 15 W, Samsung Adaptive Fast Charging technológia, túlfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
Leárazás -6 %
3 390 Ft 3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f8

Töltőfejek

Töltőfejek

A Töltőfejek kategóriában összesen 400 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó töltőfejek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb töltőfejek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: töltőfejek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ