Shop roku AlzaBoxy Q1

Töltőfejek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltő típusa
Hálózati
(450)
Vezeték nélküli
(21)
Állvány
(16)
Rendeltetés
Android
(438)
IPhone
(245)
Teljesítmény
5 W
300 W
-
Kimenetek száma
1
10
-
Töltő kimenet
USB-A
(223)
USB-C
(365)
Lightning
(1)
Szűrés

A töltőfejek mára minden háztartásban fontos szerepet töltenek be. Nem csak a telefon, hanem az okosórák, powerbankek vagy fülhallgató bölcsők napi töltését végzik. A következőkben megnézzük melyek a leggyakoribb típusok és mire kell figyelni a vásárlás során.

Tovább

Töltőfej típusok

Amikor elsősorban a telefongyártók úgy döntöttek, hogy kettéválasszák a töltőfejet és kábelt, elindult a töltő adapterek evolúciója és kialakultak konkrét altípusok. Az alábbiakban néhány gyakori telefon töltőfej típust találsz:

  • USB-A töltőfej: az a hagyományos típusú töltőfej, amely a legtöbb eszközhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez használatos. Az USB-A töltőfej USB-A csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a klasszikus USB kábel csatlakoztatását.
  • USB-C töltőfej: az USB-C töltőfej egy újabb típus, amely egyre inkább elterjedt az okostelefonok és más eszközök körében. Az USB-C töltőfej USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorsabb töltést és adatátvitelt. Ezenkívül az USB-C töltőfej támogatja az univerzális töltést, így egyetlen töltőfejjel több készüléket is tölthetsz.
  • Lightning töltőfej: manapság nagyon ritka, az Apple eszközök, például az iPhone és az iPad, töltéséhez. Ez a töltőfej kifejezetten az Apple készülékekhez készült, és Lightning csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kábel csatlakoztatását.
  • Több kimenettel ellátott töltőfej: az erősebb töltési teljesítménnyel rendelkező töltőfejeken van értelme több kimenet jelenlétének. Leggyakrabban az USB-A és USB-C portok kombinációjáról van szó. A legdrágább töltő adapterek, akár 6 kimenettel is rendelkezhetnek.

Ez csak néhány példa a telefon töltőfej típusokra, és az egyes gyártók általában saját töltőfejeket kínálnak a készülékeikhez. Fontos megjegyezni, hogy a töltőfejek specifikációi és kompatibilitása változhatnak a gyártótól és a modelltől függően, ezért mindig érdemes ellenőrizni az eszközödhez ajánlott töltőfejet a gyártói weboldalon.

AlzaPower töltőfej

Mi alapján válasszak töltőfejet?

Amikor telefon töltőfejet választasz, néhány fontos tulajdonságot érdemes figyelembe venni:

  • Teljesítmény (Watt): a töltőfej teljesítménye határozza meg, milyen sebességgel töltődik a telefon. Kisebb teljesítményű töltőfejek általában lassabb töltést eredményeznek, míg nagyobb teljesítményű töltőfejek gyorsabb töltést biztosítanak. Fontos figyelembe venni a telefon gyártójának ajánlásait a megfelelő teljesítmény kiválasztásához.
  • Támogatott töltési protokollok: néhány telefon támogathat különböző gyorstöltési protokollokat, például Qualcomm Quick Charge vagy USB Power Delivery (PD). Ha a telefonod kompatibilis ezekkel a protokollokkal, érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott protokollt, hogy kihasználd a gyors töltési lehetőséget.
  • Kompatibilitás: győződj meg arról, hogy a kiválasztott töltőfej kompatibilis az adott telefonnal. Ez magában foglalja a csatlakozó típusát (pl. USB-A, USB-C vagy Lightning) és a megfelelő csatlakozóval rendelkező töltőkábel használatát.
  • Biztonság és minőség: érdemes megbízható gyártóktól vásárolni, akik biztonságos és minőségi termékeket kínálnak. Válassz hitelesített vagy tanúsított töltőfejet, amely megfelel a biztonsági előírásoknak és rendelkezik túlfeszültség- és rövidzárlatvédelemmel.
  • Hordozhatóság és ergonómia: ha gyakran utazol, fontos lehet, hogy a töltőfej könnyű és kompakt kialakítású legyen. Továbbá, olyan töltőfejet válassz, amely kényelmesen használható és tartósan működik.

Fontos megjegyezni, hogy a telefon gyártója általában ajánlásokat ad a megfelelő töltőfej használatával kapcsolatban. Érdemes ezeket az ajánlásokat figyelembe venni, hogy biztosítsd a megfelelő töltési sebességet és a telefon hosszabb élettartamát.

Töltőfej teljesítmény – hány W-os a megfelelő?

A megfelelő W (watt) értékű töltőfej kiválasztása a telefonhoz függ az adott telefon modelljétől és az ahhoz ajánlott töltési specifikációktól. Általánosságban elmondható, hogy a telefonokhoz általában kisebb W-os töltőfejek ajánlottak, míg a nagyobb teljesítményű töltőfejek inkább a tabletekhez és más nagyobb energiaigényű eszközökhöz használatosak.

Az alábbiakban néhány általános iránymutatás található a töltőfej teljesítményével kapcsolatban:

  • Öregebb telefonok: általában a legtöbb öregebb telefonhoz elegendő egy 5W vagy 10W teljesítményű töltőfej. Hiába fogsz használni erős töltőfejet, a telefonod úgysem lesz képes gyorsabban tölteni. Ez a töltési sebességtől és a telefon modelljétől függően változhat. Egyes telefonok támogathatnak gyorsabb töltést, ezért érdemes ellenőrizni a telefonod gyártói ajánlásait.
  • Legújabb okostelefonok, amelyek támogatják a gyors töltést (pl. Quick Charge vagy Power Delivery). Ha az okostelefonod támogatja a gyors töltést, akkor érdemes olyan töltőfejet választani, amely támogatja az adott gyorstöltési protokollt. Ezek általában magasabb teljesítményű töltőfejek, mint például a 18W, 30W, 45W vagy 60W.

Fontos megemlíteni, hogy a telefonok gyártói általában ajánlásokat adnak a megfelelő töltőfej teljesítményével kapcsolatban, amelyeket érdemes betartani.

Milyen a GaN töltőfej?

A "GaN" rövidítés a gallium-nitrid (gallium-nitride) anyagra utal, amely egy félvezető anyag. A GaN félvezető anyagot kifejezetten a villamos energia átalakítására használják, például a tápegységekben és töltőkben.

Az előnyei közé tartozik a nagyobb hatékonyság, a kisebb méret és a nagyobb teljesítményű kimenet, mint amely a hagyományosabb, szilícium (silicon) alapú félvezető anyagokat jellemzi. Az energiahatékonyabb működés és a kisebb méret miatt a GaN töltőfej technológiája lehetővé teszi az gyorstöltők és tápegységek kisebb méretű és hordozhatóbb kialakítását anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a teljesítmény terén.

A GaN alapú töltőfejek és tápegységek gyorsabb töltést és hatékonyabb energiagazdálkodást nyújthatnak, ami a különböző elektronikai eszközök, például okostelefonok, táblagépek és laptopok gyorsabb és hatékonyabb töltését eredményezi.

Fontos megjegyezni, hogy bár a GaN technológia előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, még nem olyan elterjedt, mint a hagyományosabb technológiák. Azonban a GaN alapú töltőfejek és adapterek fokozatosan egyre népszerűbbé és elérhetőbbé válnak a piacon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
450 termék
Vention 3-port USB Wall Charger (12W / 12W / 12W) White - Töltő adapter
Típusok
4,6 92×
Vention 3-port USB Wall Charger (12W / 12W / 12W) White
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 17 W (3× USB-A akár 12 W), iPhone eszközökhöz
4 130 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw21
5,0
VERBATIM GaN töltőfej 35W GNC-35
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 35 W, USB-A és USB-C kimenet, USB Power Delivery 3.0 és Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, GaN technológia, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, Android és iPhone eszközökhöz
Leárazás -9 %
7 290 Ft 7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GP022b1
4,7 61×
AlzaPower A145 Fast Charge - 45W, fekete
Töltő adapter - össz. teljesítmény 45 W, 2 kimenet, 1× USB-C 45 W, 1× USB-A 18 W, gyors töltés támogatás, 4Safe rövidzárlat elleni védelem, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, beágyazott PMIC, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus észleléséhez és az optimális energiaelosztáshoz, laptopokhoz, mobiltelefonok és más hasonló eszközökhöz
Szuper ár
9 950 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY02040011
AlzaPower G130 mini Fast Charge 30W fehér - Töltő adapter Típusok
4,5 159×
AlzaPower G130 mini Fast Charge 30W fehér
Töltő adapter univerzális 1× USB-C max 30 W, 5 az 1-ben gyorstöltés, QC3.0 + BC1.2 + AFC (Samsung) + FCP (Huawei) Power Delivery 3.0, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, Smart IC - a csatlakoztatott berendezések automatikus felismerése és optimális áramelosztás, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és más hasonló eszközökhöz, kábel nélkül a csomagban
Szuper ár
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY0174b
ChoeTech PD35W Dual Type-C GAN PD35W Wall Charger, white - Töltő adapter
Típusok
4,7
ChoeTech PD35W Dual Type-C GAN PD35W Wall Charger, white
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 35 W (2× USB-C akár 35 W), USB Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 3.0 és Programmable Power Supply technológia, töltésjelzés, GaN technológia, Android és iPhone eszközökhöz
5 840 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb25
5,0
Anker PowerPort III 20W Cube White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery technológia, iPhone eszközökhöz
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker22_08
Vention 2-Port USB (A+A) Wall Charger (18W) White - Töltő adapter
Típusok
4,6 48×
Vention 2-Port USB (A+A) Wall Charger (18W) White
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 18 W (2× USB-A akár 18 W), Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, Android eszközökhöz
3 590 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw15
4,9
ChoeTech PD33w A+C Wall Charger - Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 33 W (1× USB-C akár 33 W, 1× USB-A akár 30 W), USB Power Delivery és Programmable Power Supply technológia, iPhone eszközökhöz
5 840 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb11
4,8 35×
AlzaPower G500 Fast Charge 200W fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 200 W (2× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 60 W), USB Power Delivery, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol és Battery Charging 1.2 technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, hőmérséklet szabályozás, GaN technológia, Android eszközökhöz
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AEY01899
FIXED adapter USB-C és USB kimenettel, PD és QC 3.0 támogatás, 20 W, fekete - Töltő adapter
Típusok
4,7 53×
FIXED adapter USB-C és USB kimenettel, PD és QC 3.0 támogatás, 20 W, fekete
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W (1× USB-C akár 20 W, 1× USB-A akár 18 W), USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP964a5
4,6 20×
Swissten Smart IC 1 x USB 1A power töltőfej + 1,2m USB to microUSB kábel - fekete
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 5 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1,2m hosszú kábel, Micro USB kábel végződés
Leárazás -12 %
2 190 Ft 2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSf53
Vention 2-Port USB (A+A) Wall Charger 18W Black - Töltő adapter
Típusok
4,6 48×
Vention 2-Port USB (A+A) Wall Charger 18W Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 18 W (2× USB-A akár 18 W), Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, Android eszközökhöz
3 590 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw14
4,7 74×
AXAGON HUE-S2BP 4-Port USB 3.0 CHARGING hub
USB Hub - csatlakoztatás USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), female csatlakozók USB-A és USB Micro-B, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), tápellátás USB porton keresztül külső tápellátás, szabványok USB 3.2 Gen 1, gyors töltés és sync & Charge támogatás, LED-jelző, kábel hossza 120 cm, csatlakozókábel és hálózati adapter a csomag része, tömege 76 g, méretek 2,2 × 9,6 × × 3,2 cm (H×Sz×Mé), méretek 2,2 × 3,2 cm (H×Mé), méretek 2,2 × 9,6 cm (H×Sz), fekete kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a232
4,0
Choetech PD 100 W GaN 2× USB-C+USB-A Charger
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 100 W (1× USB-C akár 100 W, 1× USB-C akár 65 W, 1× USB-A akár 30 W), USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, GaN technológia, Android eszközökhöz
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb17
Choetech PD20W Type-C Wall Charger+ MFI Type-C to Lightening Cable - Töltő adapter
Típusok
4,7 44×
Choetech PD20W Type-C Wall Charger+ MFI Type-C to Lightening Cable
Töltő adapter gyorstöltés támogatással, USB-C bemenet (max. 20 W), USB Power Delivery és QuickCharge 3.0 gyorstöltés technológia, kábel USB-C és Lightning csatlakozóval
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6g
Samsung töltőadapter USB-C-vel (25W) fehér, kábel nélkül - Töltő adapter
Típusok
5,0
Samsung töltőadapter USB-C-vel (25W) fehér, kábel nélkül
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery technológia, Android és iPhone eszközökhöz
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAW0104f22
FIXED USB-C - PD, 20W, fehér - Töltő adapter
Típusok
4,9 105×
FIXED USB-C - PD, 20W, fehér
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 20 W, USB Power Delivery technológia, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, Android és iPhone eszközökhöz
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXDst25
4,7 19×
Choetech 5V/3.4A 3x USB-A Digital Display Wall Charger
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 17 W (3× USB-A akár 12 W), túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, töltésjelzés, iPhone eszközökhöz
5 480 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6c
4,1 24×
Vention & Alza Charging Kit (18W + 2in1 USB-C/micro USB Cable 1m) Collaboration Type
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 18 W, túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1m hosszú kábel, Micro USB, USB-C és USB-A kábel végződés, iPhone eszközökhöz
4 140 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw30
4,6 20×
ChoeTech USB-C PD PPS Samsung Super Fast Charging 25W Charger Black
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, iPhone eszközökhöz
4 400 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEb6a
5,0
VERBATIM GaN töltőfej 65W GNC-65
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 65 W, USB-A és USB-C kimenet, USB Power Delivery 3.0 és Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia, GaN technológia, Smart IC - csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, Android és iPhone eszközökhöz
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GP022b2
Vention 1-port USB Wall Charger (12W) Black - Töltő adapter
Típusok
4,7 93×
Vention 1-port USB Wall Charger (12W) Black
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 12 W, iPhone eszközökhöz
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw18
4,8 25×
Vention & Alza Charging Kit (12W + micro USB Cable 1m) Collaboration Type
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 12 W, a csomag része 1m hosszú kábel, Micro USB és USB-A kábel végződés, iPhone eszközökhöz
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTw28
4,7
Swissten SMART IC 2.1A töltőfej + 1,2m Lightning MFi kábel - fehér
Töltő adapter - max. töltési teljesítmény 10,5 W (2× USB-A akár 10,5 W), túlfeszültség és alulfeszültség elleni védelem, a csomag része 1,2m hosszú kábel, Lightning kábel végződés, iPhone eszközökhöz
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSf24

Töltőfejek

Töltőfejek

A Töltőfejek kategóriában összesen 450 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó töltőfejek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb töltőfejek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: töltőfejek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ