A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

43" LG 43NANO76

Termékkatalógus
43" LG 43NANO76
4,1 14 értékelés
Televízió - SMART,, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Variánsok
Szuper ár
147 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WK612b041b Termékszám:  43NANO763QA Gyártó honlapja:

43" LG 43NANO76

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű LG TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett NanoCell technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszert kapta, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 43
Televízió 43

43" LG 43NANO76 TV alapvető paraméterei

  • Eme LG TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern NanoCell technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround biztosítja a hibátlan hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a remek LG televízió köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia lehetővé teszi a precíz zóna-háttérvilágítást, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 43
Televízió 43

NanoCell technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen NanoCell technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A NanoCell TV széles látószöget biztosít, így a kép akkor is konzisztens marad, ha oldalról nézzük.

HDR formátum támogatás

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik.

Televízió 43
Televízió 43

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ezen LG TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ezen WebOS okos TV sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű LG TV összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV támogatja a kézmozdulatokkal való vezérlést. Böngészhetünk a csatornák között, megváltoztathatjuk a hangerőt, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes funkció a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a nagyszerű LG NanoCell televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem tudod megnézni kedvenc műsodor, könnyedén rögzítheted USB-n keresztül egy külső merevlemezre, és megnézheted később. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

62,9 × 96,7 × 24,9 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

56,4 × 5,77 cm (ma×mé)

Tömeg:

10,3 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    43" (109,22 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    NanoCell Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    96,7 cm Kész!
    Magasság
    62,9 cm Kész!
    Mélység
    24,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    56,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,77 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    73,9 cm Kész!
    Tömeg
    10,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    54 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    82 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 43" LG 43NANO76 termékhez:

    50" LG 50NANO76

    Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    169 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    55" LG 55NANO76

    Televízió - SMART,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    174 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" LG 65NANO76

    Televízió - SMART,, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    233 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    70" LG 70NANO76

    Televízió - SMART,, 178 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    289 990 Ft
    Szállításra kész 3 db
     

    75" LG 75NANO76

    Televízió - SMART,, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 20 W hangszóró, Ultra Surround, G energiaosztály
    Kosárba
    339 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 43" LG 43NANO76 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" LG 43NANO76. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 43" LG 43NANO76. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" LG 43NANO76. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" LG 43NANO76.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ